Sajro Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 prestanite da pušite Pokushao 30 puta, impossibru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 sprobao sa tabexom tjiro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 sprobao sa tabexom tjiro? Probao sam dva puta u poslednjih par meseci sa Nicorette zvakama; pomogle su ortaku da ostavi i to su mi preporuchili u dve apoteke ali kurchina... Ma, ako mi konstatovanje hronichnog ulceroznog kolitisa nije dalo snage da prestanem sa trovanjem netje nishta, jebem ti dan kada sam zapalio prvu cigaretu. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Ne bih da stavljam so na ranu, ali ja nikada nisam imao problem sa zavisnoscu od cigara... Desi mi se jedno vece da ispusim citavo paklo cigara da ne bih izludio od nervoze, a sutra-prekosutra nemam potrebu da zapalim ni jednu... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Tjale i ja kupujemo godinama Davidoff svakodnevno, ali eto danas u Panchevu teshko natji omiljene cigarete. Malo pre mi reche tjale isto da nije mogao da nadje Davidoff po trafikama i da su mu na dva mesta rekli da im je recheno, bez razloga, da povuku iz prodaje Davidoff i neke 57 (?!? ) cigarete. Cheprkao sam malo po netu, nema nikakav njuz... verovatno je neka glupa fora ali what the fuck?! Shta sada da pushim (netju kite! )?! :( :( :( Verovatno su nesto zajebali pa su zato dobavljaci povukli to iz prodaje, ili im se menja cena ili nesto pa cekaju. Vratice u prodaju za dan dva sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Ne bih da stavljam so na ranu, ali ja nikada nisam imao problem sa zavisnoscu od cigara... Desi mi se jedno vece da ispusim citavo paklo cigara da ne bih izludio od nervoze, a sutra-prekosutra nemam potrebu da zapalim ni jednu... :) paklo,biciklo gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Probao sam dva puta u poslednjih par meseci sa Nicorette zvakama; pomogle su ortaku da ostavi i to su mi preporuchili u dve apoteke ali kurchina... Ma, ako mi konstatovanje hronichnog ulceroznog kolitisa nije dalo snage da prestanem sa trovanjem netje nishta, jebem ti dan kada sam zapalio prvu cigaretu. :/ ne seri da sad imas i ulcerozni kolitis:( al ozbiljno, probaj tabex, svi kazu da je najbolji...ako je moja keva posle 50 godina mogla da ostavi cigare mozes i ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 ne seri da sad imas i ulcerozni kolitis:( al ozbiljno, probaj tabex, svi kazu da je najbolji...ako je moja keva posle 50 godina mogla da ostavi cigare mozes i ti Jebiga! Uzetju sutra taj Tabex, pa da vidimo, hvala na predlogu! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Ако је повлаче, биће да се добављач за Давидоф и 57 замерио неком дистрибутеру, па овај наредио да се повуку њихове цигарете, обично се због тога у Србији то ради, а не због тровања :)) Што се тиће бицикла, другар чији су кева и ћале из Двинијевих крајева исто говори бицикло, али није то најстрашније, него што у множини говори "бициклови" :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Jebiga! Uzetju sutra taj Tabex, pa da vidimo, hvala na predlogu! :* al polako, idi do savetovalista za odvikavanje, popricaj malo, da ti daju neki savet i kazu kako se tacno uzima...valjda prvih nedelju dana pijes tabex i polako smanjujes cigare, a onda 7-og dana prekidas potpuno i nastavljas tabex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 ja sam cuo da alen kar easy way to stop smoking radi The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 kar haha najbolji rođendan ikada sam proslavio. video se sa hrpom ljudi u par dana i super je bilo. dobio dva najbolja poklona ikad : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 ja sam cuo da alen kar easy way to stop smoking radi mozda medju gej populacijom mauricijusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 mozda mu i nije pametno da prestane sa pusenjem posto ima ulcerozni kolitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer free to play this weekend Skidajte sa steam-a pa da se sigramo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 8gb yaoming.jpg I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Jebo život, ne zna se da li je gore što dođem kući kasno, ili što kad dođem ne znam šta ću sa sobom :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 uzmi izdrkaj ga, realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer free to play this weekend Skidajte sa steam-a pa da se sigramo! a sta da radimo posle kad prodje vikend ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 ivane svi me zezaju The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 troluj istoka, vudz "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer free to play this weekend Skidajte sa steam-a pa da se sigramo! skidam ja! kome se vuče dl nek odabere tamo u setinzima neki grad na zapadnoj obali usa za download location. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 (edited) skidam ja, hvala za ovo rev stajalo mi suspended sat vremena Edited February 17, 2012 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 ja sam cuo da alen kar easy way to stop smoking radi E pogledajte dvd slobodno.. ne mogu da kazem da mi je to pomoglo da batalim pljuge, ali moze da se cuje par pametnih stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Sutra ustajem rano, idem za usrani Beograd, tako da ako me neko vidi neka mi se obavezno ne javi! :) A sad odoh da odspavam tih par sati na svom fenomenalnom dušeku vrhunskog kvaliteta. Laku noć! --------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts