Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

sprobao sa tabexom tjiro?

Probao sam dva puta u poslednjih par meseci sa Nicorette zvakama; pomogle su ortaku da ostavi i to su mi preporuchili u dve apoteke ali kurchina...

Ma, ako mi konstatovanje hronichnog ulceroznog kolitisa nije dalo snage da prestanem sa trovanjem netje nishta, jebem ti dan kada sam zapalio prvu cigaretu. :/

Tjale i ja kupujemo godinama Davidoff svakodnevno, ali eto danas u Panchevu teshko natji omiljene cigarete. Malo pre mi reche tjale isto da nije mogao da nadje Davidoff po trafikama i da su mu na dva mesta rekli da im je recheno, bez razloga, da povuku iz prodaje Davidoff i neke 57 (?!? [:D]) cigarete. Cheprkao sam malo po netu, nema nikakav njuz... verovatno je neka glupa fora ali what the fuck?! Shta sada da pushim (netju kite! [:D])?! :( :( :(

Verovatno su nesto zajebali pa su zato dobavljaci povukli to iz prodaje, ili im se menja cena ili nesto pa cekaju. Vratice u prodaju za dan dva sigurno.

Ne bih da stavljam so na ranu, ali ja nikada nisam imao problem sa zavisnoscu od cigara...

Desi mi se jedno vece da ispusim citavo paklo cigara da ne bih izludio od nervoze, a sutra-prekosutra nemam potrebu da zapalim ni jednu...

:)

paklo,biciklo

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Probao sam dva puta u poslednjih par meseci sa Nicorette zvakama; pomogle su ortaku da ostavi i to su mi preporuchili u dve apoteke ali kurchina...

Ma, ako mi konstatovanje hronichnog ulceroznog kolitisa nije dalo snage da prestanem sa trovanjem netje nishta, jebem ti dan kada sam zapalio prvu cigaretu. :/

ne seri da sad imas i ulcerozni kolitis:(

al ozbiljno, probaj tabex, svi kazu da je najbolji...ako je moja keva posle 50 godina mogla da ostavi cigare mozes i ti

srpskivojnik-3.jpg

Ако је повлаче, биће да се добављач за Давидоф и 57 замерио неком дистрибутеру, па овај наредио да се повуку њихове цигарете, обично се због тога у Србији то ради, а не због тровања :))

Што се тиће бицикла, другар чији су кева и ћале из Двинијевих крајева исто говори бицикло, али није то најстрашније, него што у множини говори "бициклови" :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Jebiga!

Uzetju sutra taj Tabex, pa da vidimo, hvala na predlogu! :*

al polako, idi do savetovalista za odvikavanje, popricaj malo, da ti daju neki savet i kazu kako se tacno uzima...valjda prvih nedelju dana pijes tabex i polako smanjujes cigare, a onda 7-og dana prekidas potpuno i nastavljas tabex...

srpskivojnik-3.jpg

ja sam cuo da alen kar easy way to stop smoking radi

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...