dvnityCker Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 ne moz zombija da nazoves djavo :/ ok zvuci J'avo, ali za nekog bossa The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Брате, тражим неке рогове по нету за Велеса и наиђем на ово лол http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_(sheep) Нисам знао да ово има, ево вам диабло уживо brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 jel ovo tvoja pevaljka u avataru? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Otoplilo u Rusiji, -16. Njima je sada bleja, s' obzirom da je bilo -50 =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Ovde kod mene, -33. Znas kako je prijatno bilo. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 jel ovo tvoja pevaljka u avataru? :) Ево Лаки, и Менџи зна како стоје ствари! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 to je zato što si sprovodio orkestriranu kampanju i to je jasno svakom slobodoumnom čoveku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Mengi, reko ti Lucky da nisi slobodouman covek. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 ja sam ovo shvatio kao prozivku, tako da laki, mi cemo se kad tad sresti uzivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 normalno da nije, kada ga je zagadio dulio svojom kampanjom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 nemoj da je neko pitao biss-a šta radi u rusiji, ako već toliko hoće da nam kaže, moraće sam sebi da da šlagvort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 moze hint za nas sa jeftinijim ulaznicama, koja je fora sa dooliovom ribom sa avatara? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 nemoj da je neko pitao biss-a šta radi u rusiji, ako već toliko hoće da nam kaže, moraće sam sebi da da šlagvort. Na gradilistu ofkors, kao svaki srbIN ovde. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 moze hint za nas sa jeftinijim ulaznicama, koja je fora sa dooliovom ribom sa avatara? :) mia borisavljevic, pevaljka, doolio se lozi na nju "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 aha, ovo je ona sto se "gola" snimala po autoputu. approved. jbj i ja al necu da skidam duliu ribu. Na gradilistu ofkors, kao svaki srbIN ovde. Pobeze u Rusiju a nisi mi otkljucao iPhone!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Gledam ove slike novosadskih garija dakija i longlija i pitam se kada ce me voditi sa sobom u studio da upoznam ove silne tete :((( Slazite im da imam mnogo para i da mazem kobaju kokainom :(( Ako si u NS, mozemo uskoro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 tako smo longli i ja pre 7-8 god, dogovorili se preko rura da izadjemo! od tad prcamo kurve svaki dan! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 ima li neki servis za kompove u bgd koji ne dere puno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Ima kod vudua !!! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 tako smo longli i ja pre 7-8 god, dogovorili se preko rura da izadjemo! od tad prcamo kurve svaki dan! Ah, good times :') Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 novi rur NS ortaci - BUDA i sekira! moj predlog i blagoslov! --------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 (edited) +2 iako je sekira ispalio za put u BG na rur-fudbal (trebalo je da vozi) ali neka! :D Ivane sad kad imam tvoju naklonost koje su sanse da dobijem svoj nalog iz 2005-e ? :D @Longli: Dolazim tek 20. Inace od kad sam dosao kuci samo sedim za kompom :( Toliko mi se nista ne radi da sam uzeo da gledam Lost ponovo :(( Edited February 16, 2012 by Buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Slogirao mi se usb na kompu ,xp ga samo registruje da je prikljucen ali kad kliknem na njega on kaze insert disk !:) sta da radim ? Na drugom kompu ga vidi tamo sam ga formatirao ali dzaba :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 normalno da nije, kada ga je zagadio dulio svojom kampanjom. Хтео си да кажеш ''просветлио''! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts