WuDu Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 jebote, sutra -20, ko ce ujutro na posao mrtvi Vec je -20 u beogradu ako je verovati w2u. People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 ko kaze da je lako nama beogradjanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 (edited) Soba u domu mi se opasno ohladila u ovom trenutku, tako da moguće da su napolje neki ludi minusi. Sad ću jednu sesiju skajrima da opičim, taman imam i efekte hladnoće, skoro pa ko da sam tamo!11 Edited February 9, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Meni nikad nisu bolje grejali tako da je u sobi prijatnih 19 stepeni, pu pu da ih ne ureknem. U proteklih 7 dana jedno veče mi nije radio sbb, drugo veče mi nestala struja, a ceo jedan dan nije radilo grejanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Odo da spavam. Ćo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 ceo dan su mi radijatori vreli. bukvalno ne možeš ruku da držiš na njima duže od 5 sekundi. ali zato ceo kraj smrdi od toplane, i bukvalno je sve zadimljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 (edited) U Beogradu u ovom trenutku -17, u Pomoravlju se spustila ispod -20, a u Vršcu ode ispod -22 Edited February 9, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ustao sam u 7:30 i otvorio vrata od terase cisto da se malo izluftira dok obavim fizioloske potrebe... Sad ne znam sta da radim sa ovim pingvinima. Vrhunac svega je sto nemam struje, te nema ni grejanja. Fakjea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 (edited) poz iz vrsca Edited February 9, 2012 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 (edited) Majica, džemper, duks, duge gaće, jakna, šal, kapa, kapuljača, a ni tad mi nije bilo svejedno. Edited February 9, 2012 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 i dzemper i duks? kako si uspeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 аутић је ипак успео да кресне, додуше из 3ћег пута, што је преседан. забринут сам како ће да прегура још једну ноћ... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Na termometru ispred kuce u Arilju minus 26. Lepo vreme, suncano, vatra se lozi, jede se prsuta i sir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 i dzemper i duks? kako si uspeo? Bilo je povuci potegni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Izigro se sa klincem, bio u prodavnici, oprao sudove, stavio pasulj da se krcka....domacica mode on :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Jebeno je hladno bilo u Vršcu jutros, u komunalnom su ovde izmerili -27 :(((( Ja oko pola osam bio kod majstora da mu ostavim kola, i onda peške do posla. Smrzli mi se obrazi, ono, baš fizički peku i bride kao da mi je neko navukao neku stegu na glavu, a pantalone se ukrutile, kao da nosim tri broja manje. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Jebeno je hladno bilo u Vršcu jutros, u komunalnom su ovde izmerili -27 :(((( Ja oko pola osam bio kod majstora da mu ostavim kola, i onda peške do posla. Smrzli mi se obrazi, ono, baš fizički peku i bride kao da mi je neko navukao neku stegu na glavu, a pantalone se ukrutile, kao da nosim tri broja manje. tamo kod tebe je bar 3-4 stepena ladnije...jebeni azil za medvede :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 a knjiga?? evo, sad krecem :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 tamo kod tebe je bar 3-4 stepena ladnije...jebeni azil za medvede :))) Dokle god čiste sneg i cepaju drva, meni ne smetaju :)) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Odlozeni ispiti idem kuci \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 bagami posto ja idem svaki dan u majici sa dugim rukavima (imam ko seldon par modela) i tankom dzemperu, danas sam se opako zajebao. Ladno je u picku materinu noge su mi bile crvene ko ... nesto crveno... kada sam dosao na posao. Od sutrra duge gace :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Kuci moze malo duze da se ostane, odlozeni ispiti ! \o/ There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ustao ja u 7 standardno, kao idem na trening, pogledam temperaturu, -24, ipak ne. To je previse cak i za moj gym entuzijazam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Na kojim faxovima vi to faxovima studirate pa vam odlazu ispite? Kod mene stoji obavestenje "Svi tehnicki sistemi rade i ispitni rok se nastavlja po planu. Nek vam je sa srecom" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Fakultet Tehnickih Nauka, Novi Sad. Do sad je bilo sve normalno, ali od jutros ovo obavestenje. There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts