Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

jesi proverio da l ima zastava na ulazu na tu plažu, dvini?

nije bilo srba, pa ni zastava

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

Па значи и Даки има заштиту на форуму! :))

Елем, јео бундевару са чајем и смејем се топику јер не могу да верујем колико имамо квази патриота.

[пулен шилд] П.С. Пробао сам оне штапиће са луком које Лаки толико хвали и морам да признам да су одлични! Препорука! [/пулен шилд]

  • Downvote (-1) 3

Got some minuses for free?

Link to comment
Share on other sites

мени су одузели специјално овлашћење за лупање минуса код ресета форума, кад смо већ код минуса. желим га назад!

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Konto minusa, zaista ne znam o čemu govoriš.

Svakako pozdravljam akciju skrivenog zaštitnika i pažljivog čuvara naše zajednice!

DO KONAČNE POBEDE

http://community.invisionpower.com/blog/1174/entry-4343-ipboard-310-dev-update-view-reputation/

Онда фино инсталирајте ово да видимо ко даје минусе и тако.

Мислим чему тајне онда? Да се не види твој фруст?

  • Downvote (-1) 2

Got some minuses for free?

Link to comment
Share on other sites

да је ово форум од пре операције "Лептирић", ти би одавно био банован.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

pa dobro realno drale,sto?:)

Mislim ne stajem u marmenovu odbranu,i mene interesuje kako je on ziv i dalje,ali on nije trol(jedino ako je ono neki superior high class mazohisticki trol,ali svi znamo da to nema sanse),non stop prima uvrede,a i na uvrede ne odgovara uvredama,ne mozes nekog banovati jednostavno zato sto je glup:)

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

да је ово форум од пре операције "Лептирић", ти би одавно био банован.

А што? Ја сам на овом форуму 8 година. Увек сам се трудио да људима у WC3 подфоруму помогнем и да проширим гејминг у Србији.

Када сам постао неактиван прешао сам у "general talk" и ту схватио да неким људима колико год покушавао лепо нешто да напишем, они су ме хватали за граматичке грешке, извлачили намерно из контекста реченице и троловали. Чак и кад сам се очигледно зезао.

Затим сте прихватили ликове као што је Даријан, Лаг и Мохи који су отворено мрзели и прозивали људе на форуму пре "Лептирића". Најчешће неистомишљенике и оне који су им изгледали интелектуално слабији од њих.

Уз подршку пулена као што је нпр. Вића који је некад играо WC3 и који је генерално био буља, успели сте да створите плодно хејт тло за супер-модератора који је у топ3 хејтера на форуму, и који је сад као неко мудо? Браво за РУР! И то све на конто неких ван-форумских веза. Поз за Рејвена и Доцу такође!

Главни чланови и модератори треба да буду позитивни и не-хејтерски настројени као што је Лаки, Дулио, Вуду_, Круко, Клинац, Лешко итд и да шире свој добар утицај, а не обрнуто. Но, добро, већина њих и јесу већ модератори/админи.

Од како је уведен "Лептирић" хејт није смањен, већ само куља. Па смо тако имали ситуације са Иваном_, Вићом, Лагом, САТАН-ом и другима, а тога не би било пре да су админи за пример одмах бановали Лага на његово системско прозивање јадне Маре, коме није било довољно што је хејтује по чилу, него је морао и по РУР-у. Замисли смараш једну особу на два форума? Колико фрустриран треба да будеш?

Неееее Лаг је био кул, правио је експерименталну музику и знао је свашта да организује.

Што се мене лично тиче, није да нисам покушавао да уђем пар пута у то друштво, јесам и схватио сам да то није за мене. IRC чет где свако сваког у суштини товари сваки дан ми није било примамљиво зарад неких бенифиција на форуму...

Ја као подсетник чувам поруке где ме људи питају да поставим нешто уместо њих јер се плаше хејта... Па то нигде нисам видео, а на минимум педесет форума сам био активан од кад сам на нету.

Ко се сећа џанка, тај може и да прича како је изгледао један нормалан гејмерски форум, где није било толико товарења, где су млађи чланови поштовали старије, где је свако помагао сваког... Али добро то је можда и морало да нестане услед експанзије интернета.

Све у свему дај ми валидне аргументе зашто ја треба да будем банован? Упознао си ме па знаш да сам ретард? Шта, не капираш да се и ја некад спрдам на форуму? Не...? Размислу о томе да је ово интернет и да могу да се претстављам како ми је воља... Није цео форум УПТ, и ја нисам "Мармен" ин рил лајф.

Edited by Mr.Minus
  • Downvote (-1) 2

Got some minuses for free?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...