Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Biće i Igorov mali na Blicu, Blejaču, 24sata i ostalim teletabis sajtovima, samo strpljivo.

ti i ja viktore cemo se kad tad sresti uživo

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Je li nidžo jel se zna kad ćete dobiti Walkmax čizme broj 45 na stanju? :) Udobne su bre ko da gaziš po debelim amerima a još vodootporne i najvažnije, moja "46.5 patike" noga staje u taj vaš 45 samo nisam našao u radnji a o naručivanju mislim od "sve najgore" pa dva dana jahanja u pravcu mordora a i stigle bi taman kad prođe zima [:D]

Pročitao sam ovaj post danas i proverio; da, ima na stanju 45 ali samo braon (kod nas, za poručivanje, nemam uvid u stanje magacina prodavnica). Ako sam dobro razumeo, ti si to već probao, znaš da ti odgovara broj 45? Pa zašto onda ne poručiš? Stižu za 2-3 dana post expressom i to je to :)

Ako odlučiš javi mi se na PM da to i ubrzam malo ako treba :P

Link to comment
Share on other sites

Drago mi je što se interesujete za određene proizvode, pa evo čak i vudu kupuje NOVI dušek, doduše nešto lošijeg kvaliteta, al nema veze, bitno je i on uvideo da je san jako bitna stvar. Međutim, ne želim da pretvorim ovaj topic u korisnički servis (grdiće me laki!), tako da vam neću odgovoriti na Vaša pitanja. Hvala na razumevanju.

Lepo spavajte i sanjajte leto! Laku noć!

----------------------------------------------------------------------------

w9y7h5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Poz crnje, sto godina!

Jebote, koliko covek moze da se zagovna u dugove to je neverovatno. Evo posle 4 meseca rada, nekako se jedva izvukoh iz muka. Prica sledeca, dok sam bio na faxu radio sam pa sam uspevao da otplatim 90% stvari koje sam trebao a ostatak ulete moji kad treba i tako je islo. Jebiga, ne zna covek sta je dug. I onda tebronjero, odem na havaje bez posla bez icega... Opa micola. Kad sam se vratio u Srbiju nakon godinu dana, zamalo da dobijem infarkt kad sam sabrao kome koliko dugujem. Pesto ovamo, cetr'sto onamo, sto pe'eset ovoj, dva jebanja onom itd.

I usere me dobijem posao. Onako prokenja me nevera, inace bi bio zaduzen ko nikad. I stizu plate jedna za drugom, kako stignu tako odu. Poludis. Vidis bakovni racun u petak, u ponedeljak poz.

Potpuno nesvesno, krene para za parom da se gomila, malo po malo ovamo malo onamo i nabije se dug nevera. Hvala Bogu da sam uspeo da vratim sve, samo ostaje zal sto je uopste do toga i doslo.

Ali eto i to je zivot.

Ljubi vas i voli vas Formi iz njujorka grada :*

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...