Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

ма нисам ја изгледао тако као што делује кад сам писао:) али стварно ме нервира докле иде то перфидно потурање гована. Кроз сто година клинци у Уганди отприлике ће да уче како су поносни амерички буржоази ратовали за демократију против робовласничких Руса из свемира, а затим су изградили пирамиде успут док су у контраофанзиви потерали Рује назад до Сибира преко Северне Африке!

Мислим брате, ово није чак ни страна из неке амерске историје за пети разред него јебени нет меме...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ма не, све је то мени јасно, ал добро, морам да имам неке неуро рантове чак и на лол ствари:)

Оно, сутра кад инвејдују нешто и побију педесеторо деце одједном, звиждаћу весело и ићи на баскете јер сам пиздео по десет секунди сваки дан [:D]

А мислио сам на једну другу димензију, на то што је тај вебкомик стигао до овде, а сигурно није то урадио исфорсираним маркетингом, тако да је гомила неамер нет ликова рекла ''ахах види иц фани коз иц чру'' и окачила на фејсове, форуме и слично. Мислим, више им не треба ни ција снајка ција, људи сами раде те трипове и то не само амери, енд из нај! Да не идемо даље у анализу, типа поређење лолности сечења десне сисе и овога са грађанским ратом и како је то фино стављено у исту раван ''глупости''.

Рецимо, ја чим сам видо стрип, одма ме је све ово овервелмовало и некако контам да је то природна реакција за било кога нормалног (где се онда враћамо на то да је стрипић очигледно популаран итд итд итд). Па сам се сморио у човечанство на пет секунди и то је то:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

то је моја руска плава крв крива!

полуозбиљно:

јесте јако незен бавити се нечим што не можеш да промениш, али контам да ћеш ипак да се смориш на бар дваес минута кад ти клинац буде дошо за десет година са пријавом ''готивни амери се борили за демократију'', има да дрмнеш бар једну љуту пре него што наставиш да гледаш трансформерсе пет :tf:

Надам се да ће бити мали Корији, само да трансформерси не буду јачи од тебе оронулог ћалета (и мене, још оронулијег ћалета, јер ћу направити децу за дес година) [:D]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...