Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

Meni je sjajan ovaj duliov, šteta što je ovako kratak

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ја сам генерално пичка што се тиче језивих ствари, оно, како отићи до вецеа после хорора и те форе, али мислим да је упозоравање смор. Дисклејмово сам само зато да ми не бисте јебали матер:) али генерално сам против тога, наравно, не када се ради о кретенским штрецалицама где може да ти искочи и сисата риба и да скочиш са столице и где је фазон само у јефтином карању публике. То ми је кретенски и линковати. Али ово ми не спада у ту категорију и оно, што се више уплашиш, мислим да је стрип успешнији. Ја сам се усро ко грлица, прошли су ме жмраци невиђени кроз цело тело и још сам онако усрано слабашан био пет минута после стрипа. И сад кад се сетим, фрка ми је, што није случај са лол штрецалицама јер немају компоненту језивости.

Све у свему, велики плус за стрип од мене и то што сам се усро ко змај је само похвала аутору.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Jel znaš još nešto na tu foru, Dulio?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

дисклејмер вам је чим се отвори страна

http://www.stumbleupon.com/su/2bHto8/comic.naver.com/webtoon/detail.nhn%3FtitleId=350217&no=31&weekday=tue

fuck

nisam ocekivao ovakve zvuke, a slusalice bile na max :(

edit:

gQX9X.jpg

jedino sto ovaj za zlato nije bas zasluzio, bar ne u toj kategoriji nagrada

Edited by trooper

show must go on [roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...