samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Na iOSu je lepo radio. Android govnoinace, mislim da fale neki postovi i kalendar! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 dve smrti vama smartphone pozerima što na forume idete preko telefona! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Ja sam iš'o preko tablet računara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Batalite ta nova sranja ... :D RuR retro/classic ftw Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 (edited) realno svi smo za inovacije, ali ipak ostavite rur dark2 i uvek upgrade uradite na TESTNOM OKRUZENJU hehehehe pa tek onda u produkciju hihihi Ahahha, meni je u tom kontekstu ovaj lik sa pink šeširom kad radi cowboy coding najbolji :) Zamišljam Sainta sa pink sombrerom :)) Edited January 17, 2012 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 realno svi smo za inovacije, ali ipak ostavite rur dark2 i uvek upgrade uradite na TESTNOM OKRUZENJU hehehehe pa tek onda u produkciju hihihi To, to, obavezno prvo unit testovi nad svakim PHP modulom, pa onda deployment u TEST, pa sacekate feedback QA tima, pa tek onda push u PROD. Ovako je skroz neozbiljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 vidim ja ovde neke developere softvera, a? e, ali hvatajte genericke exceptione u najvisoj instanci i nece vise biti problema! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Daki Java coding monkeyDaki kad budeš radio ovo što piše Pattern 3 i 4, javi se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 (edited) kad budem radio nesto sto niko na svetu ne koristi, i gde sam conclusion papera kaze: When the project was completed, benchmarks showed that most operations were much faster in the Java programming language version than they were in the C version. In many cases, operations were several hundred percent faster. e moj vudi, u sta si ti strndjao svoj zivot, obrazovanje i strukusalim se, dobar si ti :) Edited January 17, 2012 by lol piton Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Ne radim to zbog performansi nego imam slučajeve gde odozgo treba da bude Java (odnosno Android), a dole je pristup custom hardveru koji mora preko Linux drajvera, pozvoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 a vudu se zaposlio! pa tako reci! cestitke! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Fala, dabog da kupio normalan telefon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 ako nekog ne mrzi nek c/puje link ka nekoj temi koja nije mobile. mrzi me da brisem kukije i to Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Хоћете ли пребацити топике и постове, изгубљене враћањем на старо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 ne Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 obrišite ovaj topic, a mi ćemo se ponašati kao da nikad nije ni postojao. časna reč. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 A da otvorimo chip-in fond za legit IPB? =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 a da predjemo na phpBB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 Ostavićemo ovaj topic namerno, kad uradimo upgrade, da samo možete da quoteujete svoje postove kuknjave, da ne morate da se mučite iznova da ih kucate! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 E da onaj novi forum mi je ako ništa drugo bar pamtio user i pass, ovaj stari me satandarno izloguje kad god mu padne na pamet, samo od sada mi i temu prebaci na onu šljaštavu belu! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 To nije do foruma, vec ljudskog faktora! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 U moje vreme pisalo je "može biti" (jer sam ja i napisao jaoming) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Onaj prazni MMO podforum i dalje ne moze da se otvori.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts