Junkie Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 pusti mi na PM adresu i telefon por favor.. mozes i na FB ako te imam , nisam siguran :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Što busom? Gde ti je naudi? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 naudi je u garazi, vlasnika mrzi da vozi 20h/1kkm u 3 dana , nasli smo kombi prevoz, napisah bus mahinalno, pu pu daleko bilo opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Dablpost fak jea Jel ko od ekipa na nbg-u da mogu njemu u nedelju da ostavim auto, dovla mi je preko grada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Možeš meni ako oćeš, ja sam na kraju bloci pa mogu da te vrnem gde ti treba. Ja ću ga posle dobaciti Dovli ili do redakcije ili gde već. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Hvala Dovli i posebno Zverku za nesebicnu pomoc. Rurko je Dzanko trenutno, mora da se sredi ili da leti ASAP, bas se poprilicno raspao od kako sam zadnji put vozio, pre jedno 3 godine, da ne nabrajam sta sve nije ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Pa ništa, daj da tražimo naredni! :) Nisam znao da je toliki raspad, poslednji put kad smo čekirali upalio je lako i bio vozan solidno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Mislim da Junkie pre svega misli na limariju, u smislu što prag kod zadnjih vrata ima bukvalno rupu i to :) Drugi problem je to paljenje, ja sam ga dovezao u blokove od Dovle, taj dan ga vozio još malo po bloku (tipa dve kraće vožnje u razmaku od oko 2 sata) i onda dan ipo kasnije nije hteo da upali. Aj juče smo ga parkirali ja ću da probam sutra da ga upalim da vidim da li će hteti da radi. Pritom akumulator je noviji, ne znam na čemu izvuče tu struju, nisu svetla ostajala, to sam siguran. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Na brzaka sto sam primetio: -Desno ne radi ni jedan migavac (pisti kad pomerim) -Levo radi jedan, nisam gledao koji (treperi brzo, znaci da je jedan sijalica sjebana valjda) -Jedna kocnica je sjebana, kad malo jace stisnes, vuce na levo bas fino -Napred je kvaka iznutra sjebana -Pozadi levo su vrata spala, otvaraju se ko na kamionu, na pragu je rupetina -Pozadi desno je jos vec rupetina -Napred je ona guma spala sa branika -Pozadi desno je cuknut i mislim da rdja isto, mada se na crnom ne vidi toliko -Svuda je pun rupa i dize boju, bas se vidi razlika u 3 godine -Meni je stajao od 6 popodne do 10 ujutru i trebalo mu je par verglanja da upali vec -Rucna ne drzi ok, kad je nategnes do kraja i dalje bezi unazad -Pojasevi znam da su i pre bili sjebani, jebiga. -Vozacevo sediste seta opet napred - nazad, koliko se secam to je bilo sredjeno. -Gume nemaju uopste DOT napisan xD ili ja ne vidim dobro. -Ne znam dal je neko mrdao onu plastiku ispred menjaca, ali meni lupa u nju kad hocu u prvu-trecu da ubacim. -Amortizeri su odsvirali svoje, kad predjes preko rupe, skakuce jos 20 metara. -Ono cebe na podu je krenulo da se raspada, dal od vlage ili starosti, spustio sam ruku da maknem patosnicu i cela je bila narandzasta. Za samu voznju je meni najvise za kocnice, zmigavce, struju , pa rucnu ,pojaseve i gume. Dugorocno ta rdja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 1 hour ago, Junkie said: -Gume nemaju uopste DOT napisan xD ili ja ne vidim dobro. vidi ga ovaj džanki, dve godine u EU i pazi šta je njemu zamerka! još se ja pitam kako se auto toliko raspada, a ono većina stvari sa spiska su zapravo features matorog automobila :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Pa pogledao sam , kad sam se vec sagnuo da vidim diskove. Ako se ne varam mi smo ga uzeli pre skoro 5 godina sa tim gumama vec na njemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 menjali smo mi gume, tj. kupili smo nove, dal' samo dve ili četiri sad ne mogu da se setim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Dve su menjane, zadnje (pogonske), i to su uzete nove tad. Prednje nisu menjane. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 Džanki car jebote :D NIJE TI OVO AUDI Ruromobil ima toliko problema da nije realno da se rešavaju, ali može da se vozi nije panika. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 predlazem za sledeci ruromobil ovaj datsun 240z ili mazdu rx-3! http://imgur.com/gallery/oypAW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 to samo ako nam pošalješ pare kad se obogatiš unemačku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 dogovoreno, uzimamo oba onda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 cijena sitnica http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10354248&display=Nissan%20280%20ZX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 http://www.kupujemprodajem.com/Ford-taunus-tc1-2-3v6-71-fastback-39693666-oglas.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2016 Report Share Posted November 26, 2016 meni deluje kao da je neko igračku ufotkao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 26, 2016 Author Report Share Posted November 26, 2016 jel naš primerak živ? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 30, 2016 Author Report Share Posted November 30, 2016 aj nek neko nabavi ovo? ;) https://www.aliexpress.com/item/-/32727204505.html?spm=a2g01.8248466.c38b088.98.QWhDST&scm=1007.14113.64830.0&pvid=132cdfc5-1ff4-4436-949e-9aefeb37e9ab Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 ali ovo ide samo u moskviča ili ladu. imaš li neki od ta dva automobila? plus kristalna ručica menjača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 19, 2016 Author Report Share Posted December 19, 2016 zapravo, tristać je auto koji ti treba ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 e to! znaš ti mene i brendove. možda ih ne znam ali znam da je škoda najbolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts