evgeniy Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 veliki broj sprcanih riba vam zelim i da vas dugo sluzi! izgleda opako. kad videh prvu sliku odmah sam imao onaj debilni kez od srece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 uplatio sam 1234,56 din laletu na račun :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Čoveče koji hit! Inače se slažem sa Ivanom i Srbom oko dizajna, i nije problem da se to odradi da bude fino. A ladno ga nisam video uživo, e moj ja, a dve ulice iznad je! Moramo nekako da ga preparkiramo ispred redakcije! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 koji si deda brazori Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Mnogo je sexie, videh ga danas! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 (edited) Moj predlog je da pod hitno neko sprca neku klinku.. čisto zbog malera. Naravno dokazi će morati biti dostavljeni.. Mislim da se ne cimam ja.. malo sam već u godinama! Edit: U ruromobilu naravno! Edited March 13, 2012 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 meni je veoma zao ali cu svoju uplatu morati da odlozim do ponedeljka, mozda stignem u subotu da uplatim, potrudicu se izvinjavam se, nadam se da nije frka :/ a ako jeste, prebacite dugove na gruju zaradio je dukata na pokeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 E, da se i ja javim sa detaljima :) Sto se voznje RURomobila tice, postojace raspored kao i pravilnik voznje, sa sve savetima i instrukcijama. Osoba iz RUR redakcije ce biti zaduzena za taj raspored, a kao po dogovoru - svako ko je ucestvovao u ovom projektu moze da bez naknade vozi auto! Naravno, to vazi za osobe sa vozackom dozvolom ("e moj drug ce da vozi" varijante ne vaze) i gorivo ce morati da se sipa onoliko koliko se potrosi. Jos uvek se razmislja koliko ce neko smeti da zadrzi auto kod sebe. I, generalno, predlog je da manje iskusni vozaci ne bi trebalo da budu za volanom RURomobila, jeste on lep al se tesko vozi. :) Sto se samih kola tice, ona su zaista u odlicnom stanju. Ipak, nadam se da cete sto pre realizovati vase uplate kako bi mogli uskoro da razmisljamo i o manjem servisu koji je neophodan. Automobil se i sad moze voziti bez bojazni, ali moj je predlog da bi te neke malo hitnije stvari trebalo uraditi sto pre. Vrednost servisa svega sto treba da se servisira ne prelazi 100 evra. Takodje, treba razmisljati i o prenosu vlasnistva sto skorije. Tek kad zavrsimo sve te "goruce" stvari, onda cemo imati poseban topik na temu brendiranja i modifikacija. Ja cu samo reci da u njega "sraf na sraf" staje 2,9 V6 motor iz Skorpija! :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Uleteo bi i ja ...ali mogu samo desetku cusnuti :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 ja podrzavam 2.9! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Ako vam nije problem, zapishite me na test drive krajem aprila poshto cu samo tada biti u BG-u par nedelja... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Nema frke Srboljube, samo nam daj termin da ti rezervišemo. Nego, imam uplatu 1000 din od nekoga, ne znam od koga jer niko nije potvrdio da je uplatio na PM, pa neka se taj javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Ja sam uplatio ali sam stavio svrhu uplate kalimero car ! :) mozda to onda nisam ja :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 (edited) ja sam ovo sad sve video i čuo prvi put. Edited March 13, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 ^ Mogo bi onda da dash neki dinar kume :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 hahaha, jao, rekao bih sad nešto,.... ali neću. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 OK, Kalimero je potvrdio da je to on, tako da je notiran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 ja bih sutra svratio da pogledam auto i da dam obećanih 50e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Nenadov topli zagrljaj će ti ulepšati dan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Ja cu samo reci da u njega "sraf na sraf" staje 2,9 V6 motor iz Skorpija! :D omg, bolje da ne radimo ovo:) btw, jel ima neko od vas garazu ili plac, strah me da ga neka budala ne izgrebe dok je parkiran ovako na ulici:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 JA bih da razmislimo o zimi narednoj. PRosto, ovo je sezonski auto, em što ima spektakularne 15" točkove, em što su tu široke gume, em što je startan u pizdu materinu. Tako da sneg kiša i ta čuda, ja bih preskočio :) I treba ga čuvati, osetljiva to limarija Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 budženje je po meni loša ideja. pod dva, trebalo bi promeniti, pored motora, i menjač i kompletni prenosni sklop, plus ogibljenje i kočnice. to je akcija od par soma evra. a pod jedan, poslednje što nam treba od kola koja će da vozi 20 ljudi je da budu brza. samo ćemo ih pre slupati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Ne treba budziti auto - kao prvo, to sami teshko da cemo da izvedemo (treba nam neki mega majstor), kao drugo ovo shto je Ivan rekao - previshe je rizichno, jer nisu svi sa velikim vozachkim stazom i ne voze svi besna muscle kola sa jakim motorima. Treba da bude pozerski auto, lep i nashminkan, sa mega zvukom i analognim osecajem za voznju. I treba ga maziti i paziti i zvati Djole Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 ko prvi provoza neke ribe u kolima dobije krug oko grada bez zakazivanja sledeci put ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts