Trooper Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 w00t w00t w00t aj pa neka nam je u zdravlje! Dolazim do vas u naredne 2 nedelje give or take. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 e da,jel smo mu oborili cenu malo?:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Dajte slike! :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 to bre! jos samo slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Da budem potpuno iskren ja nemam pojma kakav je plan u ovom trenutku, ali po jednom sutra rešavamo papirologiju tako da će tada biti i slika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ako ja ustanem na vreme :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ja u ponedeljak - utorak dobijam keš, računajte da ću tad da svratim do redakcije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) Ustao sam na vreme1 :) A tu je i video> Edited March 10, 2012 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Do jaja, Bumblebee print :) Videcu i ja da uletim sa 2 soma, ako budem mogao. Jel imate neki racun za uplatu ili kako? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Jeeeej! (odlično je ispala fotka btw) Nidža pravi sin Klarksona i Alvirovića! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 odlicno izgleda masina u ponedeljak stize moj deo, nisam stigao danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 bravo, o d l i c n o! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 kakav car od auta, toliko analogan da nema ni desni retrovizor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 vrhunski! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Da, to je jedna od tih stvari. Kao i ona da na primer ne mogu da ti napišu kaznu za pojas jer u to vreme pojas nije bio obavezan za ugrađivanje u kola, samim tim ne moraš da ga vezuješ odnosno poseduješ :) To za ove "bad boy-eve" okolo, ja se uvek vezujem! Al' zato ko ne diže 120kg iz benča bolje da ne pokušava u mestu da okrene točkove! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Potvrđujem i dižem ulog! 15" felne sa niskoprofilnim širokim gumama, nemoguća misija za okret u mestu :) Evo još jedna slika: Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ali uzbuđenje u njegovom glasu dok komentariše "analogni" automobil :)) Ja sad primećujem samo jednu stvar, a to je kako ćemo da stavimo zupčanik umesto logotipa kad neka Ford logo? :) Jedino da napišemo RUR umesto FORD ali ovim old school slovima. Inače moram priznati da na Nidžinim slikama, koje je pretpostavljam slikao telefonom, izgleda mnogo bolje nego u oglasima, čujemo se ovih dana da i ja uradim test drive :) A mogli bismo i neko masovno okupljanje u to ime napraviti :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Vrhunski izgleda, realno :)) Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Inače moram priznati da na Nidžinim slikama, koje je pretpostavljam slikao telefonom, izgleda mnogo bolje nego u oglasima, Galaxy S II keva :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 do jaja izgleda, a jos bolje zvuci:)...sledeci vikend dolazim u bg pa cu doneti pare i taman da se provozamo malo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ko uplacuje u postama bankama uzmite u obzir da su penzije ovih dana i da je red nenormalno dugacak :D ja odusto :D sutra vise srece :D:DD Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Sutra je nedelja, srećno! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ahahahahaha Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) VRH AUTO! Kako mi se svidja zvuk! A izgleda kao da je izashao iz reklame za Mad Max (onaj prvi!), bash jebe kevu. Uh, uh, kad dodjem krajem aprila, moram da se slikam sa ovim kolima :) Edit: shto se tiche RUR logoa, ja bih ga stavio na reshetku po sredini ispod logoa forda. Edited March 10, 2012 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 da, kad malo razmislim o brendingu, mislim da ne postoji nacin da se zadrzi trenutni look a da bude autentican RUR look :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts