Zwerko Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Ja se zalazem da se u Pravilnik stavi da Ruromobil ne sme da se koristi za placeni seks, dakle nista od Ukrajinki u Mihajlovcu :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Ovaj Ivan ima te istančane tripove sa kolima, ja nisam provalio da zanosi u desno :) A to što lupa, kao ono, mator auto, ja tome pripisivao ... muzika stvarno fali, nema tu šta, i naravno pojas i ostalo. Saobraćajna je kod dovle kući, a i on se sad već vratio tako da nije frka da se to uzme od njega za neke dalje puteve.i javite koliko je stalo kad ste sipali, to mu je prva potrošnja otkad je popravljen pa da vidimo šta da očekujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 jebi ga, večito vozim neke polovnjake :) zaboravih da napišem za benzin, ja sam prešao 110km (od 74926 do 75036) i sipao 17l, al ni u jednom trenutku nije bio pun rezervoar pa nisam uspeo da izmerim potrošnju. u svakom slučaju, sipao sam više nego što sam potrošio pa ako i ovi posle mene urade tako, akumuliraće se do punog rezervoara, pa dalje možemo po pravilniku da sipamo. fiskalni su u onom šteku za fiskalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Bacio sam pogled na pojas. Mehanizam se zaglavio, pa se verovatno tako i iščupao kad je neko pokušao malo jače da ga odglavi. Videću da ga sredim da makar murija ne pravi problem oko pojasa, za pravu popravku mora da se vozi kod majstora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 Jebeni regler, novog sam ga stavio pre mesec dana. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 nema muzike u kolima u kom smislu ?:) nema samo kasetofona/cd plejera ili nema ni zvucnika ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 nema ničega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 :D mislim da imam kasetofon u garazi ako ga neko nije bacio :D ako vam to znaci nesto :) imam i kasete mobi dika i vampira !!:D hahahahaa Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 eo ako oce neko :) http://polovniautomobili.com/oglas1419398/ford_taunus_16_xl/ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) kada ce biti auto u redakciji da ga vidim i da donesem svojih 10e? sutra? Edited May 2, 2012 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 75182 kilometraža kad sam parkirao kod RUR ordinacije. Poput Ivana nisam sipao do kraja, već sam za ovih 150km sipao oko 20l. Računi su tagovani i ostavljeni u kancelariji zajedno sa saobraćajnom. Pojas sam fiksirao da panduri ne smaraju, ali je i dalje neispravan. Mehanizam je blokirao pa sam ga ručno odvio. Ključ od rezervoara sam stavio zajedno sa glavnim da se ne izgubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Auto je sad kod redakcije, tako da može da dođe kad god ko hoće. Za vikend je potrebna najava, preko nedelje uvek ima nekoga u redakciji. Jedino za to okupljanje nikako da se okupimo, vidim moraću da skupim dovlu, nidžu, ivanka i tako još par, pa posle ko je došao došao je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Aj ako ga uzima neko iz blokova preko vikenda nek se javi da ga pogledam malo.. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 Auto je sad kod redakcije, tako da može da dođe kad god ko hoće. Za vikend je potrebna najava, preko nedelje uvek ima nekoga u redakciji. Jedino za to okupljanje nikako da se okupimo, vidim moraću da skupim dovlu, nidžu, ivanka i tako još par, pa posle ko je došao došao je. Ja predlazem da ekipa dodje kod mene sutra (subota), taman da ga operemo malo kerherom ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 dvoumim se između ovoga ili ovoga, pa nek bude oba. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Ja predlazem da ekipa dodje kod mene sutra (subota), taman da ga operemo malo kerherom ;) Može da operem taman i svoja :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 Sledeci RURomobil Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 dovla pls Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Vi kupite ta kola, ja cu vam obezbedim bunde od lasica u tehnocolor bojama, ko pimp teletabisi :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 ako ne bude skup za vikend ja bih uzeo auto u subotu prepodne/ujutru i vratio predvece ili u nedelju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 Ko sledeci bude uzimao auto, nek mu proveri nivo ulja pre nego sto ga upali. Hvala :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nije frka Džanki, javi se samo dan ranije da se ne zaboravimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 change of plans.. imam goste za vikend, tako da nemam kad da se vozikam... moving to next weekend, radnim danima mi je drndanje kad ne mogu ispred gajbe da ostavim parkiranog. da ne bude da nisam javio <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 počeo je da prodaje samog sebe... ili to radi sve vreme? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 if thy must know, keva mi dolazu u surprise visit, pa ne bi da mozgam dal ce negde draguljcemobil da izda poslusnost in other news prodao me imageshack.. jel bese 3 ili 5 godina cuvaju slike po defaultu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts