Jump to content

RURomobil!

dovlagsi

Recommended Posts

Ovaj Ivan ima te istančane tripove sa kolima, ja nisam provalio da zanosi u desno :) A to što lupa, kao ono, mator auto, ja tome pripisivao ... muzika stvarno fali, nema tu šta, i naravno pojas i ostalo.

Saobraćajna je kod dovle kući, a i on se sad već vratio tako da nije frka da se to uzme od njega za neke dalje puteve.

i javite koliko je stalo kad ste sipali, to mu je prva potrošnja otkad je popravljen pa da vidimo šta da očekujemo.

jebi ga, večito vozim neke polovnjake :)

zaboravih da napišem za benzin, ja sam prešao 110km (od 74926 do 75036) i sipao 17l, al ni u jednom trenutku nije bio pun rezervoar pa nisam uspeo da izmerim potrošnju. u svakom slučaju, sipao sam više nego što sam potrošio pa ako i ovi posle mene urade tako, akumuliraće se do punog rezervoara, pa dalje možemo po pravilniku da sipamo.

fiskalni su u onom šteku za fiskalne

Bacio sam pogled na pojas. Mehanizam se zaglavio, pa se verovatno tako i iščupao kad je neko pokušao malo jače da ga odglavi. Videću da ga sredim da makar murija ne pravi problem oko pojasa, za pravu popravku mora da se vozi kod majstora.

75182 kilometraža kad sam parkirao kod RUR ordinacije. Poput Ivana nisam sipao do kraja, već sam za ovih 150km sipao oko 20l. Računi su tagovani i ostavljeni u kancelariji zajedno sa saobraćajnom.

Pojas sam fiksirao da panduri ne smaraju, ali je i dalje neispravan. Mehanizam je blokirao pa sam ga ručno odvio. Ključ od rezervoara sam stavio zajedno sa glavnim da se ne izgubi.

Auto je sad kod redakcije, tako da može da dođe kad god ko hoće.

Za vikend je potrebna najava, preko nedelje uvek ima nekoga u redakciji.

Jedino za to okupljanje nikako da se okupimo, vidim moraću da skupim dovlu, nidžu, ivanka i tako još par, pa posle ko je došao došao je.

Auto je sad kod redakcije, tako da može da dođe kad god ko hoće.

Za vikend je potrebna najava, preko nedelje uvek ima nekoga u redakciji.

Jedino za to okupljanje nikako da se okupimo, vidim moraću da skupim dovlu, nidžu, ivanka i tako još par, pa posle ko je došao došao je.

Ja predlazem da ekipa dodje kod mene sutra (subota), taman da ga operemo malo kerherom ;)

facebook.com/speed.rs