Jump to content

NBA 2011/2012

moyo

Recommended Posts

nije mogao Lebron nikako da šutira iz te pozicije, budite realni malo :)

Mogao je realno. Jeste bilo sa deset metara al opet kogod ga je cuvao nije ima shanse da ga omete pri shutu. A i da je krenu driblingom u stranu mogao je prici jos blize. U svakom slucaju bi bilo bolje nego to sto je uradio

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

uh uh +9 za OKC kraj trece. Durant ubacio buzzard beater \o/ Malo se Ginobili koprcao al sve je doslo na svoje. Ajmo jos jednu cetvrtinu !

buzzer :D

bas bih voleo da gledam Oklahoma-Boston finale, a onda bih mozda cak navijao za Boston jer su mi mnogo gotivni igraci. Mada, Harden je precar sa druge strane. Ne znam zapravo. :D

2ch4bup.jpg

buzzer :D

bas bih voleo da gledam Oklahoma-Boston finale, a onda bih mozda cak navijao za Boston jer su mi mnogo gotivni igraci. Mada, Harden je precar sa druge strane. Ne znam zapravo. :D

lol. Buzzard je jebeni lesinar [roflmao] isprao mi wow mozak

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

JE BI \o/

Inace Miami mi je idalje prva opcija al su me razocarali ovih zadnjih par utakmica. Mada idalje mislim da ce dobiti 4:3. Ako podbace slucajno, svim srcem za bradu i ekipu!

Moram reći da, naročito posle prve dve tekme, nisam očekivao preokret, a naročito ne 4 vezane pobede OKC-a.

Ali svaka im čast kako igraju. OKC-ovci svi imaju muda do poda. Spursi su malo pustili da im uđe voda u uši i to je to.

Mislim da su i jedni i drugi bolji i od Bostona i od Miamia. Lično bih najviše voleo da Celticsi osvoje, a da ga Miami izduva. :)

.: l@w
.: co-founder of kouteki