Jump to content

NBA 2011/2012

moyo

Recommended Posts

kolko fejluje Fisher, sve ce usrati. Dobar je za prvo poluvreme da pucne koju, posle klupa.

edit: ne vredi, Parker ne promashuje :(

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

jebeni parker vanzemaljac

nisam video da sa gresi uopste u bitnim trenucima u ove dve utakmice, kada god je jebeno bitno, ubacice mrtvu loptu u kos makar smak sveta bio...kao ovo na kraju, kad smanjuju ovi na 6-7 i ginobili daje neku trojku sa 8 metara preko ruke, bez problema

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Није да их не волим, ал ни не навијам за њих. Ал кад видим ова Вејдова бацања и колико су неспособни у одлучујућим тренутцима, почеће да ми се гаде.

Ипак су добили. Ал Рондо 44 поена, јбт. :))))

Edited by Ребел
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Posle olimpijade 2008 pocele su neke shpekulacije da je LeBron ustvari sisica .Kada je bilo frka Bryant je reshavao dok je LeBron bio na klupi. Takodje nije bio na nivou prosle godine protiv Dallasa. Ja licno ne verujem u to.

Inace Rondo mi usro tiket lolol. Odigram par evra online na Miami (-4.5) Azijski hendikep. Ja nisam ni znao sta znaci taj Azijski hendikep, mislio sam da je isti kao obican. I kad sam video da je nereseno ja mislio puko mi tiket. I posle izguglam kad ono vidi da se kod Azijskog racuna tekma + produzetci. Ja se taman obradovao kad ono masna kita. Rondo ubaci 2 trojke u 2 napada. I nakraju Wade od dva bacanja promasi jedno i ostane +4 :tf:

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Sto se mene tice moze i da bude 4:3 bice vishe tekmi za gledanje :tf: Realno Boston moze da dobije i sledecu kod kuce ali u Miami-u nemaju sanse. Mnogo znaci prednost domaceg terena. Mislim da sam jedini koji od preostale 4 ekipe navija za Miami i Oklahomu i iskreno se nadam da ce se oni sresti u finalu. Lebronu je ovo 9. sezona i previse je dobar igrac da ne uzme prsten al opet sa druge strane San Antonio je mnogo dobro ukombinovan i previse iskusan, isto se moze reci i za Boston al oni su mozda malo previse matori. Za Oklahomu se ne brinem. Durant i Westbrook su '88 i Harden '89. Oni kad uzmu prvu titulu, uzece jos minimum dve posle ...

Edited by moyo