trn Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 (edited) koji raspad od rezultata sinoc, jebeni niksi vode citavu tekmu,majami na jedvite jade,a najgora ekipa na svetu klivlend lagano dobija srecom filadelfija i tenis izvlace stvar \o/ Edited December 29, 2011 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 ja i premijer ligu i nba nadjem na lshunter.tv Za PL izbacuju i sopcast linkove. Hoce mi neko od kosarkasa objasniti, zasto toliko siluje sut dzejms, a i vejd je u par navrata? Odigraju obojica super odbranu imaju i po koju asistenciju, ali ono meni se cini da bez potrebe onako uzmu i sutaju 3 4 napada za redom. Lol Lebron prve tri tekme ima 32 ppg i 60% uspesnih suteva? A pritom uvek ima i po 7 asistencija. Ako neko na celoj planeti ima pravo da siluje to je on i jedino on. On i Wade su se dosta prilagodili timskoj igri. Ne sutiraju trojke, Lebron preko leta radio na centarskoj tehnici sa Olajuwanom. Tako da iako je tek pocetak mogu da kazem Miami osvaja. Poz Inace sad odgledah Dallas - OKC. Vrhunski zavrsetak. 1.6 Pre kraja Carter pogodi trojku za vodstvo od pola kosa, al naravno Durant se pita zadnji. Time out > trojka sa 9 metara > Oklahoma wins. Overiti obavezno na youtubu kad se pojavi Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=TOB46sz6_ak ko ga jebe kad nece da kuca... Edited January 1, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 (edited) GDE CES BRE PAPANE http://www.youtube.c...h?v=Tn7VfcwDv4w Edited January 3, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Hoce :D http://www.youtube.com/watch?v=Tn7VfcwDv4w[/ media] Moras samo da obrises sve do video id-a. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 GDE CES BRE PAPANE STO NECE DA EMBEDUJE JEBO GA KONJ http://www.youtube.com/watch?v=ymPiwfPbqUw&feature=player_embedded OCES I TEBI CERKU DA JEBEM !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Milicic ludak! kad smo vec kod blokada IVAN MILJKOVIC! Edited January 3, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 hahahahahahahaaah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 ali kolko sam se smejao milicicu hahahahha car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Hoce :D http://www.youtube.com/watch?v=Tn7VfcwDv4w[/ media] Moras samo da obrises sve do video id-a. jesam i opet ne embedujei sad si mi kali pederu oduzeo show,posto sam stavio vejda kako lupa majmunu radmanovicu bananu!Jebo te Darko seljacina:)Sigurno je on slomio ruku Djinobiliju:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 uh bas sam hteo da spomenem tu blokadu vejda jutros, lepo ga je poklopio, steta sto su retardi ispustili finu prednost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 umro sam od smeha, pogotovo good luck na kraju. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 jesam i opet ne embeduje i sad si mi kali pederu oduzeo show,posto sam stavio vejda kako lupa majmunu radmanovicu bananu!Jebo te Darko seljacina:)Sigurno je on slomio ruku Djinobiliju:) jbg grujo kapitalizam je to ! veca riba jede manju ribu !:D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 (edited) i dalje mi nije jasno kako Howardova blokada nije goaltending al dobro Edited January 4, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 isto kao shto i nisu koraci kad lebron krene da vodi loptu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 (edited) to rade manje vise svi nba plejevi/bekovi kad krecu u otvoren dribling i to se tolerise. Ovo je drugo nesto, on abjuzuje svoju velicinu i odraz. Inace tek kad sam zaigrao koledz kosarku (koja je dosta slicna NBA-u) skapirao sam kolko ima glupavih pravila i kolko je cela igra neorganizovana. Npr neko ti dodaje loptu i ona ti pri prijemu ispadne na zemlju a vec si ostvario kontakt sa loptom sa obe ruke, ti opusteno mozes da je ponovo uhvatis i krenes u dribling. A o klepanju po rukama i da ne govorim. Cudna su im jako (tumacenja) pravila koja se na tv-u tolko i ne vide. edit: jebeno sam nepismen.... Edited January 7, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 (edited) gistro :D http://www.youtube.com/watch?v=JKLYBfgLN8A&feature=related Edited January 7, 2012 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 (edited) meni je smesniji pocetak, od krabe :D jebi ga, u NBA se sve podredjuje atraktivnosti, zato dozvoljavaju cetvorokorak, ako ces posle toga polomiti kos zakucavanjem a i sad gledam publiku i klupu, niko se ne buni posle onog prvog kreni-stani-kreni driblinga :o Edited January 7, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 nmp, al je meni lebron jako neatraktivan igrac :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 e upravo o tome sam pricao. To se desi ponekad i 4-5 puta na utakmici i mnogo smara a ostalima je to sasvim normalno Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 sudjenje je generalno tragikomicno,sinoc boston-indiana,sviraju nepostojece faulove,ne sviraju one najociglednije,a nije da je jedina utakmica gde je ovakvo sudjenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 problem je sto i tamo pola debeljana ne zna jebeno pravilo nego je doslo da pojede virsle i popije pivo i da se dere DIFENS DIFENS Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 So true :)) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Sude korake svaki put ljudima preko 205cm. To je valjda trend, jer ako si visok ondak numes da driblas. A te zvezde su izuzetak, njima ce uvek gledati kroz prste, jer im njihovi hajlajtovi donose lovu. Danasnji nba je smehotuzan u poredjenju sa 80tim i 90tim, pa i ranim 2000. Videli su da nema potrebe da skoluju igrace, nego lepo dodje sarge u ghetto i baci loptu medju camce, ko krene da uhvati njega napune steroidima pa u nba, a ostale u vojsku. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Jel ste videli onaj smehotres gde su ljudi poslednji napad odigrali sa 6 igraca i dali pobedonosni kosh? :) Neka americka koledz liga, video sam to na vestima nekim na TV-u :). Sudija nije provalio, tj niko nije provalio ni na kraju utakmice. Tek kada je neko gledao ponovljen snimak je provaljeno :). Edited January 8, 2012 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts