Dule_smor Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 da bas je isto...ovde su namestene kugle na odredjene pozicije i vezbali su te udarce 100 puta pre snimanja...a na takmicenjima dobiju zadatak da izvedu neku figuru iz tri pokusaja i to je to (ako pricamo o istome, tj. ono sto se kod nas zove karambol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Au jbm ti sunce kako je lud ovaj rus, ja se tresao dok sam gledao a baja se sprda i mazi srp i cekic lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 jebi goveda nadam se da je onaj jedan dobio batina i za one koji su utekli ovaj sto ga je nabadao pendrekom je prvi pobegao p mu materina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Obavezno odgledati ceo klip ! Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ajde molim vas jos pricajte o klipu od pre petsto godina gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Iskren da budem, ja se ne sećam ovog klipa sa fudbalskog terena. A ovo što kaže Dule jeste tačno, imaš i u basketu one ekipe što su "lepe za gledanje" što pikaju iz zajebancije oni and1 fazoni i šta god i na papiru deluje da bi svakog oprali, ali to je sve uvežbano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 HALP treba mi onaj klip na kom ciga objasnjava saobracajnu nesrecu,samo se culo bau tako nesto kaze,ne mogu naci nikako :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VOo2uDqRojE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ah ta Fifa Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 haha sad sam hteo ovaj fifa gol da okacim xD mnogo je dobro! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Obesiti ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Idiot, i da je ovaj što snima i cela njegova familjija, da su najgore komšije ikada, ovaj lik je i dalje idiot. PS: nevezano za snimak, u čemu je fora sa ovim, ummm, krivljenjem slike kad se pomera kamera/ telefon/ ili šta već? To sam video na još jednom snimku pre neki dan, veoma tripulozno. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Мени све мирише како иза његове реакције има серија догађаја који је оправдавају, и да је сниматељ подмукло испровоцирао и снимио саму њу. Још горе ако су отпужбе за страначка леђа тачна, најебаће човек зато што му је пукао филм након ко зна чега све, а исто би одреаговала већина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 (edited) slažem se. Samo je ovde ovaj lik ispao kreten. Šta je iza toga, ne znam, ali ima smisla to što pišeš. Edited April 4, 2012 by CheighLee pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Плус, већ видим у коментарима да су освануле личне информације о човеку, пуно име и презиме, улица и број, кућни телефон. Како су вредни страначки војници када треба сјебати некога или нешто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 PS: nevezano za snimak, u čemu je fora sa ovim, ummm, krivljenjem slike kad se pomera kamera/ telefon/ ili šta već? To sam video na još jednom snimku pre neki dan, veoma tripulozno. to i mene zanima, pogotovu sto deluje kao da je snimano nekim novijim telefonima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 ovi zuti su iz izbora u izbore sve prljaviji :( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 "Zuti" provociraju, a "plavi" biju Vidi se da iza svega stoji neka dublja pricha, ali svejedno koliko je nekome "puko film", tuci pred kamerom je veliki fail... Mogao je neshto da baci sa prozora А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 i ja sam u fazonu da postoji dublja priča i da ni jedan ni drugi nisu bez krivice sigurno. lik je nastupio kao retard i pri tom dozvolio da ga snime kamerom, ali svejedno mislim da ne zaslužuje sve što će sad da mu napakuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Koje je oво провоцирање. Требао му је набити мобилни у дупе. Па провалите од почетка разговор. Лик стоји иза камере, знајући да овај има зент због тога и намерно долива уље. Плус... снима дете да вози бициклу. Сад, да сте на његовом месту, зар није нормално било да крене за дететом и помогне му да унесе бициклу уз степенице у зграду? не, он чека онде и окреће се директ ка улазу овог лика, очекујући да ће да изађе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 taj fazon, i po glasu ovog sto snima se vidi da je neka pizda. ne kontam sto ga nije prebio i izbrisao mu snimak. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Pa klasicna navlukusa, samo u filmu ovakav sled dogadjaja se odigra... Dete se vozi, ovaj tu i snima i pojavi komsija negativac... Ma hajde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Šokantan snimak: Našeg olimpijca komšija udarao zbog "buke i veze sa žutima" Video I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 PS: nevezano za snimak, u čemu je fora sa ovim, ummm, krivljenjem slike kad se pomera kamera/ telefon/ ili šta već? To sam video na još jednom snimku pre neki dan, veoma tripulozno. http://en.wikipedia.org/wiki/Rolling_shutter This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts