Jump to content

Zanimljivi video klipovi

Recommended Posts

Realno deluje da su oboje retardirani, ali ova žena je baš debil :)

kapiram da ga je nešto isekla, on se iznervirao, zveknuo joj kola malo i sad ona je trebalo da ga gađa flašom vode ili tako nešto, a ne da slupa sopstvena kola :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Altair noob.

I još gledam, sve se mislim u početku lik neki što radi na održavanju tih sranja pa se pentra, to mu posao, a ono neki skroz random tip.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Ludi ljudi :)

edit: svaka čast ribi što se postavila za neke od onih udaraca :)

edit2: samo sam se pitao kad će neko da uzme i razlupa sve čaše :)

Ja sam jako davno gledao na tv-u neki lik poput ovog bukvalno moze svako razbijanje da ubaci sve kugle, cak je i jednom uspeo da sa jednog stola prebaci belu na drugi i ubaci sve kugle. To je bilo jako davno pa sam bio ubedjen da sam sve to umislio. Mada sad kad vidim ovog cara mislim da nije nemoguce.

Inace chemu ona kurcheva takmichenja u bilijaru sto vrte na eurosportu kad postoje ovakvi likovi. To bi bilo isto ko kad bi recimo u kosarci se pojavio neko ko sutira 95% za 3 poena bez obzira kako sutne i ko ga cuva lol

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...