exile Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 E jebem ti ladno sam se zabo danas zbog zenske osobe pa jebote nisam se zabo zbog toga ima jedno 3 godine, zaboravih koliko zajebano to moze biti :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 drugarica me je pocela smarati da se javim bivsoj, jako sam se iznervirao, JAKO!!! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 drugarica me je pocela smarati da se javim bivsoj, jako sam se iznervirao, JAKO!!! "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 vratio se iz podruma vina, nemam trenutno nekih problema koje bih naveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Gledam sa prozora neku tučicu na ulazu u Mint... Par mlakih udaraca, jedan lik koji je pao, čini mi se više zato što je pijan, nego što ga je neko dobro udario. Tja... Idem da dremnem koji sat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Нема спавања. 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 dobro jutro. Nabijem na kurac onog koji zakazuje utakmice u 9 ujutru, nedeljom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Bio na pijac jutros ...po prvi put da nema guzve u oci Sv.Nikole...ljudi nemaju pare don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 i juce i danas od 9 ujutru neki ljudi buse zgradu satima (video sam izbacenu kadu i kese pune ostataka zidova, ispred ulaza uredno ostavljeno) razmisljam se da li da pozovem komunalnu policiju da ih pitaju da li imaju dozvolu za rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 kili vitja \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 A to su ti buduci matorci.. Imam ja kod mene u komsiluku, vec 40 god zive u istoj kuci, nisu okrecili za to vreme jednom ili nesto renovirali, ne sto nece nego nemaju jer nece da rade, al zato ne daj boze da neko od komsija nesto radi, odmah zovu sve inspekcije. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 E jebem ti ladno sam se zabo danas zbog zenske osobe pa jebote nisam se zabo zbog toga ima jedno 3 godine, zaboravih koliko zajebano to moze biti :/ welcome to the club..... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 the fap club! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 drugarica me je pocela smarati da se javim bivsoj, jako sam se iznervirao, JAKO!!! Jao cimaju te žene, koja agonija od života, ne znam kako izdržavaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 haos ... :D sinoć sam bila na koncertu Eve Braun u Domu Omladine.. bilo je strava !!! ko da imam tlinest godina :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 :D Kako Aca utice na tebe :):) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Ako preskrolujete post, nista niste propustili. Izlazimo sinoc iz Blow up-a(nas cetvorica), cekamo taksi. Dolazi neki koji je pun, tacno staje ispred mene, ja vidim da ljudi krecu da izlaze iz taksija, i ja iz sprdnje kao otvorim vrata. Izlaze 4 lika, skapirali su sprdnju, smejemo se, nesto kenjamo, sve kul. Prilaze tom taksiju riba i lik, a mi se jos uvek nesto kao smejemo sa tim momcima. I riba napravi neku grimasu valjda, i lik na engleskom meni nesto "what did you say to her?" i ja rekoh istripovali ste se, pricamo sa onim momcima. I on tu kao opet jos 2 puta smara, mi se smejemo svi, a ortak mu kaze uz osmeh, sprdnju, sve iz zajebancije "if you have a problem with him, you have problem with us". I taj lik (Italijan valjda, ne secam se kako smo to saznali) kao odlazi valjda po nekog. Mi gledamo u tu ribu, ona ne zna gde je i cekamo sad da vidimo. I dolazi on i pita me u fazonu "ajde, koliko vas je, koliko treba da ih dovedem", ja ga gledam i smejem se. I dovodi on jednog od likova iz obezbedjenja, a decko mu tu pred nama rekao u fazonu "ajde, udji i taksi i zdravo". Mi tu gledamo u tog momka iz obezbedjenja, nasmeja se on i ode. Mozda sam previse oduzio pricu, ali sam pokusao da objasnim kako mi stvarno nismo u tom fazonu peglanja i sranja. Ali razmisljamo posle, pa koliko ti bezobrazan, kurcevit, lud, ili sta vec moras da budes da ti u sred tudjeg grada, u kom znamo kakva "huliganska" reputacija vlada, potpuno sam, kenjas nekim momcima kako ces sad da se peglas sa njima i da im dovedes ljude. Pa da li bi mi palo na pamet da ja tako nesto uradim u sred Rima? Na kraju, nije mi zao sto se nismo potukli, jer nije to nas fah. Ali sa druge strane, zao mi je sto nije naleteo na neke druge likove, koji bi ga nalupali na licu mesta, da ga nauce pameti malo. Inace, super vece, u Blow Up-u odlicno, na Povetarcu isto super, drum isao neki. Eto. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Ај да питам опет када ме кулирате! Какав је тај blow-up, просек годиште, простор, зика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Slovenija moja dežela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 pa idu lesko i dunja :D znaci da dolaze mladi :D prosek 86.5!L:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Sranje mesto ... u petak sam bila i utišali su muziku još u ponoć.... pederi ... a i malo ljudi puši pa smrdi :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Ево пијем хенеси, поз Лонгли brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 swag !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Ај да питам опет када ме кулирате! Какав је тај blow-up, просек годиште, простор, зика? Izvini, nisam video. Pa, meni je kul mesto. Ljudi su mesani. Ima mladih, ima i malo starijih (sinoc sam bas pricao sa neka dva lika 78. god.). Prostor je malo zagusljiv, ali da se ne lazemo, svuda je tako. A muzika je strana, mesano. Rok, funky, pop, stari hitovi, svasta po malo... Sranje mesto ... u petak sam bila i utišali su muziku još u ponoć.... pederi ... a i malo ljudi puši pa smrdi :P Ne znam otkud to, posto sam ja bio 2 puta, i oba puta je radilo do 4, sa sve muzikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 ko se bije taj se voli "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts