jasamnepismen Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 ja sam se sisao za 800 dinara, pored faksa (pored vuka) :D a onda mi je pukao kurac, i sad se sisam za 160 djunti u obliznjem salonu (sa brutalnim ribama!) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 sranje je sto imas karlina, pa ne mogu da smislim situaciju gde bi' ja stavio tvoj avatar! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 kad smo vec kod sisanja, jel zna neko neki salon koji sisa za do 300 kinti u centru ? kod mene preko puta stana sisanje 600, a na 30m drugi salon, 1300din inb4 lol kad zivis u centru Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Ahaha, da sam buržuj otišao bih u taj od 1300, seo, rekao "dole kec gore trojka" i posmatrao izraz lica furundžije koji se izdaje za frizera :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 jeftino je sisanje za 600 kinti, sem ako nisu neke mnogo lose ciganke Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 za kec-kec ili dvojku-dvojku sisanje sve vise od 300 kinti je lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 kad smo vec kod sisanja, jel zna neko neki salon koji sisa za do 300 kinti u centru ? kod mene preko puta stana sisanje 600, a na 30m drugi salon, 1300din inb4 lol kad zivis u centru pa prosetaj se malo :) imas u svetogorskoj neki frizer od 300dindzi... :) mislim centar je jako sirok pojam :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 ja 450,ostavim uvek 500,poy! Ali zato se djoram stripova,knjiga sa bricom i uvek me ceka casica radze:)Jednom mi nudio i kamagru haahahahahahahah gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Лол, мислим да ме последњи пут шишао неко други пре типа седам година! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 270. Ал реално, јесте пун град салона са ценом 200-300 кинти. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 300 dinara za sisanje lol @ 800 wtf...i sisam se na svake 3-4 nedelje, ne volim kada mi poraste preduga kosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) masinica pa sam LOL. edit: sa znakovima interpunkcije recenisa ce dobiti smisao. Masinica, pa sam. LOL. Edited December 30, 2011 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) lol, "kvalitetnu" lol moser ftw! Kvalitetnu što se mene tiče, mogao sam da kupim i neku tugu za premale pare, izdvojio sam 3500 din za mašinicu za šišanje, što čak mogu da stavim i pod luksuz. Edited December 30, 2011 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Реално, ја свој скинс лук годинама одржавам кинеским срањем од сто седамдесет кинти. Морам да купим ново јер сам покидао нека срања, ручицу за померање чешља и тако то. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 masinica pa sam LOL. edit: sa znakovima interpunkcije recenisa ce dobiti smisao. Masinica, pa sam. LOL. A moze i Masinica, pa sam LOL. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) A moze i Masinica, pa sam LOL. :) inace pijem neko lepo belo vino i uzivam, ipak je lepa euforija oko ng, to raspolozenje, ma koliko smaralo to oko doceka, bezumne kupovine, nekako svi bar malo zaborave probleme tih dan-dva, prepun grad veselih pripitih ljudi :) Edited December 30, 2011 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Au ljudi moji, kakvih 5 dana, ovo nije normalno. Radilo se pakleno, bilo je svega i svacega, ali koliko smo mi pili, ludovali, smejali se, imam utisak kao da sam bio negde mesec dana. Ostala je jos ulica otvorenog srca 1. ujutru, ali mogu reci da je Coca Cola karavan prosao uspesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Kad pocinje to inace? To je u Pozeskoj right? navraticu sa devojkom skoro sigurno :) btw http://www.blic.rs/Vesti/Svet/299031/Otkriven-identitet-misterioznog-dzina-Hteo-je-da-igra-u-NBA-ali-mu-dragi-vodja-nije-dao Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Bice nesto i u Pozeskoj, ali mislim da cemo mi biti tu negde kod trga Nikole Pasica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 btw http://www.blic.rs/V...-vodja-nije-dao Pa to je onaj lik što sam stavljao link za njega sa wiki, ali mi ovaj sa povorke deluje kao da je dosta veći od 2,35 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 kolko si zaradio, djole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 CEKAM ACU DA SE SAGNE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPOPORPERPEPOREPROPEORPEROE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Evo samo da popušim peri. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 /me je ljubomoran na peru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 sto volim ovo kad sam u treningu , 2 piva hiroshima When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts