fatboy Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Mislim, metal album > bluz album :D lol Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Eh taj Mohilica šeret. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Pošto ste ti i Prmp izuzetni poznavaoci kako metala tako i bluza, pa ste merodavni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 When you hear it, brix will be shat! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Porediti metal i bluz je definitivno retardiranije od prepirki dal je bolja horda il alijansa u WoWu. Cestitam. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Верујем да је Мохи говорио о релативној вредности, ондносно о томе да је свакако омг-ије то што је Ли са својих седам хиљада година направио метал албум, него што је Лори, сасвим природно направио блуз албум, није поредио метал и блуз као такве, а ви одмах скочили да браните себи драг жанр, јеботе ко основци... Оно, ако баба иде у тешу то је омг, ако седи и плете чарапе, то није омг, што не значи да је теша пер се готивнија од плетења чарапа пер се, браћо мила... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Pod jedan ovo sto je dulio rekao i to je veci deo razloga jer me je prosto mnogo iznenadio. Pod dva SIMFONIJSKI metal album ako vec hocete da prdite CIJA JE MUZIKA JACA. Jer po toj vasoj podeli ultimativni vrh drzi klasika jelte, a ovo je blize klasici nego bluz. Pritom sam ja hjuov album preslusao nekoliko puta za razliku od vas opakih bluzera ovde i album je kao sto rekoh ranije ok ali nista posebno, previse podseca na neke starije misisipi bluzere sa sve tekstom koji je prezvakan jer jelte hju nije muzicar po profesiji, to mu dodje hobi. Ovo sve opet ne govori mnogo o odnosu hjuove i kristoferove muzike jer izmedju ostalog kristoferovu nisam ni cuo ali mi je drago da vi automatski znate sta je bolje samo po zanru. Taj govnarski elitisticki pristup je jedan od glavnih razloga sto, pored toga sto mi ne prija ni zvuk, mrzim jazz. Edited December 2, 2011 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Ма људи се трипују, под један, постоји гомила поджанрова и блуза и метала и квалитет варира у оба од игле до локомотиве (и то објективн, да се не јави неко паметан), под два, заправо су јако слични и социјално и музички блуз и метал, што неки свирац може да потврди ако мени не верујете, под три, исто тако су и јако различити у другим сферама, тако да, који год концепт да се изабере, или су бабе и жабе, или је тестинг узорак мали или се просто неко ту не разуме у бар један од жанрова, а вероватно и оба, па се то сведе на баратање информацијама типа цигани са делте вс косати сатанисти... Мислим, ово је толико илузорно, да ме чак мрзи и да вотујем, а могао бих књигу да напишем и да просто тај милкшејк буде бољи од осталих пошто сам се и активно и озбиљно бавио том тематиком неких дес-петнес дина (и то је једна од малобројних ствари где ћу ладно да заузмем дралетовски приступ - који рецимо не бих заузео ни да је питање да ли сам ја дете својих родитеља, али ово је просто смешно), али могу само да кажем да су ме неки форумаши баш, баш изненадили. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Pa ako ćemo po pravu jedini koji ne govore blagoglagoljivo o ovoj temi smo Prmpa i ja. Naša reakcija je potpuno u skladu sa Mohijevim poređenjem. Niko od nas dvojice nije ušao u poređenje, Prmpa je stavio trollface, a ja sam nazvao Mohilicu šeretom... Dakle, panika nije došla sa naše strane, ljubim ruke. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Није у складу јер је Мохијево поређење у специфичном контексту и као такво функционише без обзира на то да ли и који жанр је бољи (лол поређење жанрова). А паника је небитна, то је форма. И стављање ''лол'' поста на квоут ван контекста страну после како би се брже боље запљунуо са својим цијењеним мишљењем (а да не прочита Мохијев пост како треба, па да види да је поређење сасвим оправдано) мени екстра личи на ''панику''. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 I jeste van konteksta. Poenta je da su Prmpine i moje emocije izvučene van konteksta!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Можда, али то већ захтева гледање у пасуљ без твоје интервенције! То је оно ''ја нисам даво лопту великима'' и онда си у фазону хе хе сад ће да ме флејмују хи хи. Па нормално да оће лол Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 dal' je moguce da dule ne mozhe da napishe jedan post a da ne navede barem jednu analogiju a ponekad i 5 jbt :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Ај што је пет, него пет истих! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 ali ali, nisi mi docharao dovoljno dobro!! molim te uporedi sa nechim :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Meni je to kul, to je kao neki moderni Joda ili moderna Sfinga :)) Ili zapravo, kao Family Guy na domaći način :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Ха, модерни јода сфинга, свиџа ми се! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Mnogo je bre oštar ovaj Dule, bratemili ne može čovek ni da se opusti. A da ne govorimo da sam slušao Hjuov album i Mohilica me je nepravedno optužio!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Ovaj Bole bi se samo nešto opuštao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Ne, nego ću da idem okolo i vičem kako je metal bolji od bluza!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Pa u tim godinama i ne može ništa drugo hehe hehe Inače, budite srećni dok duki govori u analogijama, ako pređe na parabole jao si ga ming nama! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Тренирани су они и за то, читали су ВоТ пејстове Баш-Челика и Међедовића! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krivinaš Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 VRATI SE DULJOOOOO!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krivinaš Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 nema tako ljudi odu i više ih nema da dodju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts