Jump to content

EXIT 2012

sinister

Recommended Posts

pa ne vidim kako ga je naplaćivanje kampa sjebalo, kad je to praksa na svim većim festivalima.

a za premeštanje nisu oni krivi, a ipak sva mesta na kojima je bio do sada su dobra i nisu daleko od tvrđave.

To su trenutci koji oznacavaju veca srozavanja. Niko nije rekao da su samo ti trenutci zasluzni za to ali su dobrano pomogli.

Uvodjenje placanja kampa je sjebalo situaciju jer je isto jako lose sprovedeno.

Sjebavanje plaze je jednostavno sjebalo plazu da bi ubacili stejdz, nevidjena glupost.

Jesmo mi pricali o tome ko je kriv za propadanje exita ili smo konstatovali propadanje? Ali i ako pogledas ultimativno u svim tim koracima su cinjene pogresne stvari i za sve to je ultimativno kriva organizacija.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

pa ne vidim kako ga je naplaćivanje kampa sjebalo, kad je to praksa na svim većim festivalima.

a za premeštanje nisu oni krivi, a ipak sva mesta na kojima je bio do sada su dobra i nisu daleko od tvrđave.

Jesu oni krivi, nisu jos platili dve godine oficirac pa im nisu Vojska/Vodovod (ne mogu da se setim tacno ko) dali da opet bude na oficircu dok ne plate, pa su sa Zelenilom postigli dogovor za neke male pare da bude na strandu.

A sa fakulteta je iseljeno posto je ona devojka poginula...

ja sam dobio cep :o

odem da uzmem token za energetsko pice, ona mi da za sok, a naplatila za en.(220) mozda zato jer sam joj trazio na enlgleskom lol, (slucajno, jer sam ga skoro celo vece pricao)...izvalio sam da je htela da me zajebe, jer je skrabala 2 puta na nekom papiricu seljanka, a kada sam dosao da reklamiram, nije mi se ni izvinila, nego se uplasila i bivala smesna jedonstavno...ali mi je zamenila token. ej za 60 dinara - btw, ni kusur mi nije vratila kako treba, ali sam to racunao kao baksis(mada me nervira kada se sami posluze)

naravno da exit nije ni blizu kakav je bio

otisao sam samo da bih izblejao sa nekim ljudima...a i razmisljao sam da li da ulazim uopste u subotu, obzirom da smo zaglavili i dosli tek u pola jedan, a kartu nisam kupio po normalnoj ceni(lik ispalio Docu i mene za 4k za 2 karte za subotu i nedelju, dao ih svojoj sestri, a vec smno dogovorili sve...)

Erika mi je bila dobra, bar koliko sam je video, na dens areni sranje, ostalo nije ni bitno

poz za Sinija, samo njega sam video sa rura

nismo dobijali cepove. govorim za prvi-drugi dan. neki klinci sto su radili kao volonteri su rekli da su im nadredjeni stajali iznad glave i govorili da ne daju cepove :)))

strasno kako nemaju para. vatrometa nije bilo. volonteri su im radili na izgradnji exita, sto je neverovatno :)

Bring It

Maceo Plex, sto se mene tice, pobedio Exit.

Duran super.

Erika sranje.

Gansi prilicno dobri.

Elektricni orgazam tesko sranje, jebo ih nov album.

Goblini fini.

Sve barabe, iako ih ne volim, skroz kul.

Garnier ocekivano razbio.

Claude Von Stroke razocarao jako.

Eto, to je nesto cega sam se setio, meni odlican Exit, jebe mi se da li su tu stranci, da li je ranije bilo bolje pivo i ostale gluposti. Uvek se nadju dobra imena i za svakog da uziva, ako ume to sebi da dopusti. Vidimo se i sledece godine.

2ch4bup.jpg