Jump to content

"U moje vreme..."

Recommended Posts

u moje vreme su sisice koje prijavljuju razrednom dobijale duple batine!

http://g33k.rs/2011/...li-se-razumemo/

381640_2519009210899_1123321360_32837419_707337547_n.jpg

Dobar Dan, ako cete da me vredjate, prvo proverite da li ja to mogu da vidim. I siguran sam da me samo vredjate zato sto ste imali grozan zivot.

који јадник. треба мало да га очврсну. како је кренуо постаће педер 1/1.

соу ем ај.

[:0]

[claps]

имао сам једног другара на платоима испред зграде у којој сам одрастао, који је важио за најјачег шибаџију у крају. морао сам да будем паметан, онако дебељушкаст одликаш, да му се не наместим да упаднем у групу која је радила склекове. добро сам играо фудбал и нисам био пичкица, те сам имао неке кредите. е сад, не лези враже, мој не-тако-аналитичан-и-зрео млађи буразер, који је навкао да подјебава, с обзиром да се учио на мени док су га штитили тата и мама, ушао је у сукоб са тим ликом. било је лето, и овај га је дркнуо. и ја шта ћу, залетим се, јебига, иако ми је било мило што је неко опаучио овог малог, кад већ нисам могао ја. сећам се да је ћале навијао са терасе. забо сам лика да бих добио ногом у груди и остао без ваздуха лежећи. ипак сам био поносан на себе. не треба напомињати да овај више није дирао никога од нас двојице.

Ne necu tako odrasti, i siguran sam i sa 12 godina da mogu da vam vratim jako dobro, i vi necete odlucivati sta cu biti.

NEMA OPRAVDANJAAAAAAAAAAAAA:D da nisi prolazio knezom jucer ?:) oko pola 4 ?

To je bio četvrtak, čini mi se da nisam, ali pošto mi je tu faks stalno se vrzmam negde okolo, tako da možda i jesam :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• 3 months later...