spo(ghost) Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 (edited) ma i da ne znas, ko sam ja da ti sudim :) i ova likusa sto je mene sarala ti je pohvalila tetku, jedino sto je komentarisala da je bila najezda ljudi koji su radili dsotm prizmu poslednjih par meseci... a taj komentar mi je jednak konstataciji da postoji mnogo ljudi koji su se pronasli/projektovali na ovaj ili onaj nacin preko pf-a nego, ove crne povrsine, jesu li ti zadrzale ful boju? posto si pricao da si ljustio kraste tu :) im disapoint. ocekivao sam jelena jelen ce posle! edit: evo jedan kaverap sto su ovi momci radili Edited November 25, 2013 by majebeni-marko Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 do kurca, sledeci tet je trebao da bude q3 znak Daj lifetime score listu pa ćemo da procenimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 ek okaci fr4gg3d by s41n7, bice dovoljno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 bilo bi zanimljivo znati lifetime score :) ostavio sam 10 godina zhivota u kvejku, bilo bi tu dosta fragova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 ma i da ne znas, ko sam ja da ti sudim :) i ova likusa sto je mene sarala ti je pohvalila tetku, jedino sto je komentarisala da je bila najezda ljudi koji su radili dsotm prizmu poslednjih par meseci... a taj komentar mi je jednak konstataciji da postoji mnogo ljudi koji su se pronasli/projektovali na ovaj ili onaj nacin preko pf-a nego, ove crne povrsine, jesu li ti zadrzale ful boju? posto si pricao da si ljustio kraste tu :) jelen ce posle! edit: evo jedan kaverap sto su ovi momci radili Crna unutrasnjost nije skroz zadrzala boju, tj nije se nigde ogulilo ali je na nekim mestima prosarano, svetlije/tamnije. Upozorila me je ona da cu morati da "dopunim" jos jednom jer je to mesto gde je tanka koza nezahvalno za velike bojene povrsine. Tako da sad trazim majstora u beogradu. Moze i preporuka neka : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 idi kod duleta hitlera, reci da si sa banjice Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 dule gospodin Crna unutrasnjost nije skroz zadrzala boju, tj nije se nigde ogulilo ali je na nekim mestima prosarano, svetlije/tamnije. Upozorila me je ona da cu morati da "dopunim" jos jednom jer je to mesto gde je tanka koza nezahvalno za velike bojene povrsine. Tako da sad trazim majstora u beogradu. Moze i preporuka neka : ) pazi, ako nisi u fazonu da mrljas ds i da se potapas u svinjak, ovi ljudi kod kojih sam ja bio su zaista pristojni mogu da ti dam broj od ove cure ili od njenog muza, pa da vidis sta i kako Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 другари, већ дуже време размишљам о тетовирању и питање је времена кад ћу да то и урадим. наиме, планирам да тетовирам руку од рамена да зглоба, али једно по једно, јер, наравно, треба финансијских средстава за све то :D. имам идеју да тетовирам ствари који имају везе са мотивима који су везани за принцип баланса, доброг и лошег, јинг-јанг, the marriage of heaven and hell. e сад, у фази сам размишљања како би то могло да изгледа. желим да питам овде искусњаке (има вас доста) како би то могло да изгледа и шта бисте ми препоручили и одакле би требало да кренем са тетовирањем руке. и да, не радим зато што је то кул или шта већ, радим искључиво јер се мени свиђа то, тај начин размишљања и тетовирање уопште. молим вас најлепше без троловања :) Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 "Rukavi" car. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 другари, већ дуже време размишљам о тетовирању и питање је времена кад ћу да то и урадим. наиме, планирам да тетовирам руку од рамена да зглоба, али једно по једно, јер, наравно, треба финансијских средстава за све то :D. имам идеју да тетовирам ствари који имају везе са мотивима који су везани за принцип баланса, доброг и лошег, јинг-јанг, the marriage of heaven and hell. e сад, у фази сам размишљања како би то могло да изгледа. желим да питам овде искусњаке (има вас доста) како би то могло да изгледа и шта бисте ми препоручили и одакле би требало да кренем са тетовирањем руке. и да, не радим зато што је то кул или шта већ, радим искључиво јер се мени свиђа то, тај начин размишљања и тетовирање уопште. молим вас најлепше без троловања :) Ja bih ti samo skrenuo pažnju da je to baš velika tetovaža (iako generalno može da ispadne kul) i da nekada, kada to mooooožda bude trebalo nećeš moći da je prikriješ, pa je možda bolje da ideš sa half-sleeve za početak pa posle proširi. Ne znam čime se baviš niti šta, znam da će reći "ma treba da ga zabole, to je on i tako treba i da se ponaša" i šta god, ali eto, samo da pomenem. Posebno što full sleeve nećeš moći da uradiš za jedno popodne, pa taman kreni half i posle širi. I naravno plati nekog dobrog lika nemoj da se štekaš pa da ispadne neko sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 (edited) Размишљао сам и о томе доста. Па пошто студирам енглески, велика је вероватноћа да ћу завршити као просветни радник, тако да ми је цимање због тога шта ће рећи они од којих ћу зависити, јер за остале реално, боле те бриге. :) И да, треба доста новца за све то, али планирам део по део да радим, а не одједном. Half-sleeve свакако долази у обзир. Имам веома лепе идеје у глави, само немам јасну слику како да их преточим у тетоваже, тако да би ми ваше препоруке и идеје добродошле. Edited November 27, 2013 by Милан Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Pa eto, onda je to to. Mislim, za half-sleeve uvek možeš da obučeš košulju ili šta god i da prikriješ, za full bi imao veći problem. A za dizajn stvarno ne mogu da ti pomognem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 meni su kul tetovaze pevaca incubusa, brandon boyd-a. mislim da on ima te rukave Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted November 27, 2013 Popular Post Report Share Posted November 27, 2013 istetoviraj od sumraka do svitanja, pa kad te ne zaposle u skoli jer izgledas kao narkoman ( as majebeni marko narkoman ) dodji kod mene na splav da radimo na vratima 3 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 brate, idi kod čoveka koji tetovira a ume da crta. kažeš mu šta hoćeš i da ti nacrta to i kako bi izgledalo i onda gledaj šta ćeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 meni su kul tetovaze pevaca incubusa, brandon boyd-a. mislim da on ima te rukave Ne uspevam da nadjem njegovu sliku sa rukavima tako da verovatno imas pogresnu ideju o "rukavima". Ovo su rukavi Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Dule institucija. radio drugar 5 tetova već kod njega, sve pohvale! :v Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Ne uspevam da nadjem njegovu sliku sa rukavima tako da verovatno imas pogresnu ideju o "rukavima". Ovo su rukavi да, да, управо то да л смо толко затуцано друштво да и дан данас имамо предрасуде према истетовираним људима xD Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 да, да, управо то да л смо толко затуцано друштво да и дан данас имамо предрасуде према истетовираним људима xD pa, nismo samo mi :) naravno da je po zapadu nešto liberalnije i veći procenat je tetoviranih ljudi, ali da će te gledati čudno ako si bilo šta osim pevača u rok bendu, hoće, posebno ako treba decu da učiš nešto :) Nađi onaj chart na netu kao "prihvatljiva mesta za tetovaže", kul objašnjava to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 (edited) nvm rukavi su car al' no balls shto kaze shuki Edited November 27, 2013 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 rukavi su stvarno car, but ain nobody got balls for that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Pa rukavi mogu biti pokriveni stalno ako te ne smara da nosis kosulje ili dukserice sa dugim rukavima stalno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Ne uspevam da nadjem njegovu sliku sa rukavima tako da verovatno imas pogresnu ideju o "rukavima". Ovo su rukavi mislio sam da zapravo to ima Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Мајебени Диего. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 krivo ti sto ti ne odgovaram na skajpu, pa se srdis Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts