Lucky Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 možda navijaju za pogrešan klub pa ne smeju da zalaze na taj teren to je teren sportskog centra vračar, onda znači samo nisu simpatizeri DS-a! mada sam ja ubeđen da je ideja bila da bude džoker a ne elton džon :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 (edited) Eat Anakin, no tnx. im a sith h3h3 edit: i meni je bas predobra :D Edited February 16, 2012 by Diego I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 jednostavno ne funkcionišu ove stvari na srpskom. mislim, fora je daleko od toga da se usereš koliko je dobra, ali i gluplje igre reči mi imaju bolji rad na engleskom. jebem li ga zašto Брате, ја сам се на ово кидао неких пола сата кад сам први пут видео, оно, не могу да угасим прозор од хистерије:) мислим, СИТХ САМ јеботе:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 jednostavno ne funkcionišu ove stvari na srpskom. mislim, fora je daleko od toga da se usereš koliko je dobra, ali i gluplje igre reči mi imaju bolji rad na engleskom. jebem li ga zašto То је само и искључиво твоја деформација, јер објективно ништа не говори о квалитету хумора, већ о навици коју је твој ум развио. Качио сам ову слику скоро, иако нисам фан Стар ворса, једноставно је генијална. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Sith sam je vrh, nema veze sa onim Vukajlija i ostalim failovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 meni je isto bilo smesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 +1 za Sith sam - ovo radi samo na srpskom А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Ahahah, ja se izvinjavam al na ovu sam roflovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 [/tadic] infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 То је само и искључиво твоја деформација, јер објективно ништа не говори о квалитету хумора, већ о навици коју је твој ум развио. Качио сам ову слику скоро, иако нисам фан Стар ворса, једноставно је генијална. a sta cemo sa delom gde je ova fora bila originalna pre 10 godina u osnovnoj skoli Ahahah, ja se izvinjavam al na ovu sam roflovao 10 cyber molitvi, gates-u nas i 3 dana nemoj da jedes pirinac Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 a sta cemo sa delom gde je ova fora bila originalna pre 10 godina u osnovnoj skoli Koji je tebi kurac? Pa nisu svi islu u tvoju osnovnu skolu, neko je to sada prvi put video. A i uopste nije tema to vec da li je fora dobra/smesna. I jeste. poe "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Ladno sam procitao "Pa nisu svi isli u osnovnu skolu" hahahahaa :D mnogo bi bila bolja fora Daki magare jedno neinventivno. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 evo i ja da kazem da mi je smesna slika sa mladim padavanom! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 a sta cemo sa delom gde je ova fora bila originalna pre 10 godina u osnovnoj skoli Губиш се, Кили. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 evo i ja da kazem da bi bila bolja fora sa "nisu svi isli u osnovnu skolu"!@topic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 i meni je anakin bio presmesan :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Kakav car :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 doktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 This fantastic SoulCalibur V mural was commissioned by NAMCO BANDAI and painted by EndoftheLine. The work is located on the Great Eastern Street walls in London’s East End and spans over 17 yards in length. Ima i ceo video ovde: http://nerdapproved.com/gaming/awesome-soulcalibur-v-graffiti-mural-created-in-london-video/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 jeste culi da je umro jedan od tvoraca skyrima? tj ako sam dobro procitao ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Lik koji je radio artworke, ako na njega misliš, je ovaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Adamowicz Radio je za Fallout 3 pored Skyrima i još nekoliko igara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 evo jedna biografska :D "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts