Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

jednostavno ne funkcionišu ove stvari na srpskom. mislim, fora je daleko od toga da se usereš koliko je dobra, ali i gluplje igre reči mi imaju bolji rad na engleskom. jebem li ga zašto

Брате, ја сам се на ово кидао неких пола сата кад сам први пут видео, оно, не могу да угасим прозор од хистерије:)

мислим, СИТХ САМ јеботе:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

jednostavno ne funkcionišu ove stvari na srpskom. mislim, fora je daleko od toga da se usereš koliko je dobra, ali i gluplje igre reči mi imaju bolji rad na engleskom. jebem li ga zašto

То је само и искључиво твоја деформација, јер објективно ништа не говори о квалитету хумора, већ о навици коју је твој ум развио.

Качио сам ову слику скоро, иако нисам фан Стар ворса, једноставно је генијална.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

То је само и искључиво твоја деформација, јер објективно ништа не говори о квалитету хумора, већ о навици коју је твој ум развио.

Качио сам ову слику скоро, иако нисам фан Стар ворса, једноставно је генијална.

a sta cemo sa delom gde je ova fora bila originalna pre 10 godina u osnovnoj skoli

Ahahah, ja se izvinjavam al na ovu sam roflovao

10 cyber molitvi, gates-u nas i 3 dana nemoj da jedes pirinac

a sta cemo sa delom gde je ova fora bila originalna pre 10 godina u osnovnoj skoli

Koji je tebi kurac?

Pa nisu svi islu u tvoju osnovnu skolu, neko je to sada prvi put video. A i uopste nije tema to vec da li je fora dobra/smesna. I jeste.

poe

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...