samir^b Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Moderno je hejtovati srpski jezik, SPC, 9gag, Vukajliju i srpsku zastavu. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 kako li si stavio to sve u isti koš ja ne znam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Pa po tome sta hipsteri na fejsu i forumima najvise hejtuju. Sem 9gaga i vukajlije nema nesto puno Presek ostalih domena je skoro pa prazan skup. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ok, a kako si to povezao sa SPC i zastavom? Jebote, sad si ti kao dvini kad je povezao svemir sa time kako srbima nebeskim narodom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 kazem da to sto sam nabrojao nije povezano osim mozda vukajlije i 9gaga koji su donekle slicni pa razumem kad neko baca hejt po jednom da baca i po drugom. zato kazem prazan skup! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Па ако тамо има добрих слика, не видим шта је лоше у качењу истих? nema nista lose, nego kao da gledam reprizu necega, ako kapiras sta hocu da kazem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 ахаха ајдина цар:) Којот: па ја не идем тамо, па ми још боље што људи линкују све те сајтове овде на једно место:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Победа живота. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 jel to pokusao da proguta tucanu papriku? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Cimet , to je onaj contest neki , kao progutati kasiku cimeta, ima dosta tih klipova na yt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Па дал је могуће да не може, мислим, узмеш па правиш гомилу пљуце и ваљаш га по устима и ето ти:) Што је толико прсо ако је цимет?:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Brate dulio moras probati da bi pricao da li je jebeno ili nije :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Не кажем да није јебено, него мислим да може сваки пут да успе ако си дисциплинован:) Само се чудим што је тако зајебано... Овај чамуга је одма прсо, није требало да дише:) Нашао сам неку рибу што је успела, са мањом кашиком, али опет, урадила је исто што бих и ја, само ваљаш по устима и квасиш, не покушаваш да удахнеш или да гуташ прерано итд. Е сад, можда се демантујем ако будем пробао, ал тако ми делује. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ja kontam da kad stavis tu kolicinu cimeta u usta da je ljuto ili izaziva neku zastrasujucu, do sada nepoznatu reakciju! Ne bi bilo svuda po netu da to svako moze, kontam... "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ја мислим да је само трип као и са брашном или са било чим таквим, суши ти уста и добијаш лејер залепљеног цимета по непцима и потпуно сув прах између и онда се зајебеш и удахнеш и одеш у курац. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ja kapiram da je zato sto i kad su ti zatvorena usta neki mali refleks uvuce neku sitnu kolicinu suvog cimeta u grlo i tu se prekines i krenes da kasljes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Brasno nije zacin. :/ http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ja kapiram da je zato sto i kad su ti zatvorena usta neki mali refleks uvuce neku sitnu kolicinu suvog cimeta u grlo i tu se prekines i krenes da kasljes. Па да. Али можеш то да контролишеш, затвориш тамо кореном језика да нема ваздух трипа и онда мељеш. Бис, па није цимет, не знам бибер, јеси пробо цимет? Сад сам отишо до кујне и не могу да нађем цимет, иначе би сад пробао. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 ja sam probao, ko debilko (nije bila puna kašika, onako na vrh). skupila mi se usta, ima i neki ljutkast trip kad ga je puno, ali ovakva reakcija je rofl Probao i ja i nije problem moze da se zguta jes da je odvratan ukus i osecaj kao da su vam usta puna peska ali nije za ovakve reakcije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Probao i ja i nije problem moze da se zguta jes da je odvratan ukus i osecaj kao da su vam usta puna peska ali nije za ovakve reakcije :) linkz or didnt hapen1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts