REAL~ Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Sto dalje od balkana. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 znam da ce dva ortaka imati lovare posto su im calci vec obezbedili prodavnice/tezge/kurcheve,a i njih dvojica ce kontam prvi i da se ozene u drustvu...jedan ortak ce da se raspadne od bengera/piva i nerada posto lik NECE da se zaposli iako mu je mesecni budzet 100 dinara,za neke ne mogu da predvidim,a ja kontam da cu i dalje raditi za 300-400-500 jura,ne verujem da ce ijedna zena moci da me trpi i nadam se da cu imati sina cara...voleo bih da nesto znacajno preokrenem tako sto cu prestati da budem inteligentna osoba koja radi glupe stvari... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 (edited) Ja cu da briljiram u struci i budem top manager neke softverske kompanije, a u isto vreme cu da prosirim caletovu firmu. Imacu kucu na ciriskom jezeru i u novom sadu. imacu mesecna primanja 200.000 eura min, i prajvat dzet sa kojim cu barem jednom mesecno ici do vegasa. troje dece i 2 zene Edited November 10, 2011 by samir^b Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 a jel ste u ove silne iljade maraka računali jaku devalvaciju na tom 10-godišnjem nivou ili ste svi doručkovali neke pogrešne pečurke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 (edited) Nadam se da cu biti ziv za 10 godina :) Shto se tiche ostalog, mozda se vratim u Srbiju, mozda zapalim josh nekuda. Ne zelim da vidim sebe josh 10 godina u Moskvi... Deca u shkoli, zena na poslu ili se zajebava sa nekom svojom firmom koja prodaje neka zenska sranja, neki lep stan ili kuca daleko od centra grada u kom zivim, vozim neki elektrichni sportcar i jurim po celom svetu klijente da bih mogao da placam stotinjak ljudi koji mi rade u studiju. Edited November 10, 2011 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 lies! Kao sto ovo nije prva iteracija foruma tako ni ovo nije prvi nalog na istom :D Prvi nalog je valjda bio ... evil4play ? mozda neki drugi? Bio sam ja tu trupsi pre 10 godina, to je sigurno :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ako ne izbije neki rat ili tako neko globalno sranje, vidim sebe kako sljakam u nekoj middle class kompaniji, neki normalan zivot, bar dvoje dece, a ako bude po zeninoj volji onda 4 (tu sam jebo jeza kontam). Najrealnije, vidim sebe kako ucim klince da pikaju proper( ) igre, kosarku ako neko od njih pokaze interesovanje. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 (edited) Uuu, bravo Igore, odlican topic. Pa ne znam, ponekad mi je frka i da pomislim. Ono sto bih zeleo je da imam neki posao u kom uzivam i na kom dobro zaradjujem, zenu i bar jedno dete. E sad, to ce verovatno izgledati mnogo tuznije od ovih mojih zelja, ali dobro, ne treba prestati nadati se. Nada umire poslednja (a radja se prva majku joj njenu! :D ). edit: zaboravih za drugare. Pa ono, nekad kapiram da sam bas blizak sa najboljim drugarima, a nekad potpuno na drugu stranu odem. Verujem da cu ostati dobar sa njih 3-4, ostali ce biti tu, manje vise. Zajebano je ovo, mozes da se sjebes lagano ako pocnes ozbiljnije da razmisljas o ovakvim stvarima. :) Edited November 10, 2011 by LESkOpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 tuznije u smislu imaces troje dece ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Što si stariji to se krug prijatelja sužava, tako da na kraju zapravo i ostane na 3-4 neka da kažemo najbolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Naravno da se suzava, kada imash zenu i decu za koje ionako ne odvajash dovoljno vremena, a josh trebash i prijatelje da vidjash... Ako cemo iskreno, posle celog dana sastanaka, prichanja sa klijentima, kolegama i konkurentima na poslu, jedino shto zelim je da me ceo svet ostavi na miru. Tih nekoliko sati kada sedim sam za kompom, gledam serije i filmove u slushalicama = priceless. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Uuu, bravo Igore, odlican topic. zapravo samo sam trolovao u radno vreme akciju oko poboljsanja kvaliteta novih topika na zajblama. meni je ovo uz " koju muziku slusate za vreme seksa" najgluplji topik tipa ikada :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Nadam se da cu biti ziv za 10 godina :):) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ovaj Leško, kad sam video da je napisao "bravo igore", valjao sam se od smeha :)) Leško car si :) A igora sram bilo naravno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Laki moj pulen! :D Jebi ga Igore, meni ovo ima smisla, moze da bude interesantno kad za 10 godina procitas ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Što dalje od Srbije jer ovde ne vidim perspektivu onoga čime bih voleo da se bavim. Kapiram da ću tamo negde i raditi možda duplo više nego ovde, ali ću makar biti propisno plaćen za to. Nadam se. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Za 10godina necu imati drugove jer ce svi pocrkati od poroka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Nadam se sto dalje od Srbije sa lepsom polovinom , barem jednim detetom i solidnim primanjima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Recite Debelom da ne čita više ovaj topic :C Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Što bre, radovaće se što će imati tako puno drugara forumaša u komšiluku Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 jebote, svi se nešto žene i prave decu, koji vam je kurac? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Što bre, radovaće se što će imati tako puno drugara forumaša u komšiluku Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 jebote, svi se nešto žene i prave decu, koji vam je kurac? Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Oće da plode dok su spermatozoidi još pokretni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 dodje prirodno to kad izadjes iz Srbije, pa dusa i mozak krenu da se lece i revitalizuju Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts