mladenq Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Lucky said: kao neko ko je gledao Chicago Hope, ER i tako to, ne mogu da se vidim kako gledam još jednu seriju istog tipa, mislio sam da je taj momenat prošao ali očigledno smo obrnuli krug pa je opet popularno 🙂 ima nesto sa tim serijama o medicini, zato ih i prave kao na kilo mislim da je dovoljno bukv samo da ne bude umobolna sapunica i da bude zanimljivo coveku da gleda i ja sam inicijalno skepticno usao u gledanje pitta, i msm nije kao da ne moze covek da nitpickuje stvari da su glupave, da ne ulazim sad u detalje, ali realno, zanimljiva serija, stalno neki napet tempo, zena i ja bukv svake sedmice jedva cekali da izadje epizoda, kao u neko ranije doba kvalitetnih serija 5 minutes ago, Lucky said: Prvi veći utisak - al' se raspala ova Amanda Peet, nekad je bila riba, mada onda razmišljam sećam je se iz ubice mekog srca što je bilo pre 30 godina :)) Makar imamo dobrodržeću Oliviju Mun! 🙂 Drugi utisak - krenulo je ok, plot interesantan, ali mi je kraj ove prve epizode kad svi nešto lamentiraju nad čašom vina otišao u smeru da će da naprave neku sapunicu, ali ako ne odu predaleko biće ok. meni je zapravo amanda bolja od ove munn, msm ok, da, izgleda malo kao hodajuci les :D, ali bar nema taj preoperisani vajb kao munn, koja ne samo da je preoperisana, nego su je nesto cudno uradili, asimetricno izgleda nemoj previse da se investiras u plot, nema tu neke genijalnosti, serija je vise neka lagana voznjica, i kao takva treba da se konzumira! 10 minutes ago, Lucky said: ah da ovaj sin Hunter, nemam pojma kakva će mu rola kasnije biti ali retko iritantan lik 🙂 pa ono, lik je edgy tinejdzer koji ne skida sluske, lazes da ti je iritantan :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 28 minutes ago, mladenq said: i ja sam inicijalno skepticno usao u gledanje pitta, i msm nije kao da ne moze covek da nitpickuje stvari da su glupave, da ne ulazim sad u detalje, ali realno, zanimljiva serija, stalno neki napet tempo, zena i ja bukv svake sedmice jedva cekali da izadje epizoda, kao u neko ranije doba kvalitetnih serija 41 minutes ago, Lucky said: pa dobro, da, sam urgentni centar daje stalni pritisak toga da nikad nemaš pauzu, nego mi je prosto recept toliko prežvakan da kao šta sad novo ima da smisle, ali opet da, možda zbog režije, tempa, ima smisla. baciću pogled na jednu epizodu pa da vidimo. 29 minutes ago, mladenq said: meni je zapravo amanda bolja od ove munn, msm ok, da, izgleda malo kao hodajuci les :D, ali bar nema taj preoperisani vajb kao munn, koja ne samo da je preoperisana, nego su je nesto cudno uradili, asimetricno izgleda razumem, ali šta ga znam, Munn mi je više i dalje u nekoj jbj kategoriji, Amanda mi je u kategoriji "kul tetka lezbejka koja uvek ima neku zabavnu priču na proslavi" :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts