Jump to content

Serije koje pratite

Recommended Posts

The Paper, odgledao prvih pet epizoda

ovo nije uopste lose, tj koliko sam niska ocekivanja imao, ovo je zapravo skroz solidno

ne pokusava da bude identicno office-u, sto je bila dobra odluka, ima neki svoj vajb i za sada mi krajnje simpaticna serijica

casting mi se svidja, od stare ekipe samo je tu oscar, fino su uboli ovu sto je kao neki zenski jim, jedino mi ovaj adam losnjikav, nisam siguran da li je samo lose napisan lik, ili je glumac ocajan

rekao bih da je serija definitivno bolja od toga sto joj trenutna ocena na imdbu sugerise, ne znam sta ljudima tacno smeta, sto nije isto kao office u svakom smislu? ili ovo kmecanje za esmeraldu da je iritantna, u vecini komentara

zezate da je iritantan lik kome je glavni cilj da bude iritantan, kao da su zaboravili koliko je michael bio nepodnosljiv, posebno u prvim sezonama

On 10/7/2025 at 11:29 AM, G!!! said:

uh bre, ne bih ja uporedjivao rowana atkinsona ni sa kim, pogotovo ne sa ovim pajacima, mozda sa pajtonovcima, tu su negde po genijalnosti

samo pojašnjavam da nemam problem sa retardiranjem na ekranu 🙂 ajde ostavimo mr bina i pajtonovce po strani, ali beni hil je u gomili skečeva na primer druga epizoda The Studio "preslikana". S tim što u beni hilu mi je ok, ovde me iznerviralo.

ali ne kažem, nisam dalje gledao od te, pa ću dati mišljenje kad pogledam ostatak.