Lucky Posted Monday at 12:43 PM Report Share Posted Monday at 12:43 PM 27 minutes ago, absolute said: Ih bre, pa ti napravi analizu ko da je u pitanju ozbiljna priča 😄 pa znam da nije ali šta da radim kad me nervira ... mislim da je povezano sa razvlačenjem, da su scene kraće i sažetije možda bih bolje odreagovao, ali kad indijac i morrow pričaju deset minuta jedno te isto a pored sedi neka ucveljena keva smorim se! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago On 9/1/2025 at 2:43 PM, Lucky said: pa znam da nije ali šta da radim kad me nervira ... mislim da je povezano sa razvlačenjem, da su scene kraće i sažetije možda bih bolje odreagovao, ali kad indijac i morrow pričaju deset minuta jedno te isto a pored sedi neka ucveljena keva smorim se! Ah, to su delovi gde ja pritisnem gumb koji film ubrzava na 1.25x 😄 Inače, ova 4-a epizoda koju sam sinoć odgledao mi je i najbolja od svih. Objašnjava kako je došlo do toga da brod pada na zemlju. Vredi pogledati. Baš je onako Alien pravi fazon, a plus ima i ove druge vesele živuljke kao side-show Bobovi što uveseljavaju publiku 🙂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 13 minutes ago, absolute said: Ah, to su delovi gde ja pritisnem gumb koji film ubrzava na 1.25x 😄 hej vodi računa, uskoro će krenuti da te prozivaju i da gledaš filmove sa 6.0 ocenom! 13 minutes ago, absolute said: Inače, ova 4-a epizoda koju sam sinoć odgledao mi je i najbolja od svih. Objašnjava kako je došlo do toga da brod pada na zemlju. Vredi pogledati. Baš je onako Alien pravi fazon, a plus ima i ove druge vesele živuljke kao side-show Bobovi što uveseljavaju publiku 🙂 to može biti samo peta epizoda pošto sam četvrtu pogledao i nema tog objašnjenja :)) a setih se, da ne bude totalni hejt na seriju, soundtrack je dobar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, Lucky said: hej vodi računa, uskoro će krenuti da te prozivaju i da gledaš filmove sa 6.0 ocenom! to može biti samo peta epizoda pošto sam četvrtu pogledao i nema tog objašnjenja :)) a setih se, da ne bude totalni hejt na seriju, soundtrack je dobar! I stand corrected...jeste 5-a... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts