traktori Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Ja to u duhu foruma, video od Draleta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 11 hours ago, BoskoG said: Супер серија за топле вечерње дане, (ко нема климу) па му тешко да заспи. Од суботе до вечерас успео сам да одгледам 2 епизоде (и само чекам да се појави јована лукина и каже: "шта ово би Лука") и у току дана а и увече одмах заспим после десетак минута. Свака препорука, за несаницу. totalno sam propustio ovu seriju. a vidim glumi ova iz farga, možda bih i pogledao, svidela mi se u fargu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 On 7/15/2017 at 7:57 AM, Lucky said: totalno sam propustio ovu seriju. a vidim glumi ova iz farga, možda bih i pogledao, svidela mi se u fargu. Dovoljan "razlog". Nije neupotrebljiva serija, taman se naspavao za vreme 6 epizode (još uvek je wtf), probudim se na odjavnu špicu kad stigao Game of Thrones... yey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Fargo S3 Na pola sezone sam trenutno, bas fino vozi sa simpatičnim likovima. Svaka čast kako nalaze dobre glumce Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Krenuo American Gods, posle dve epizode sam prilično oduševljen Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 On 8/22/2016 at 4:06 PM, Lucky said: Odgledah Outcast prvu sezonu - http://www.imdb.com/title/tt4229954/ Malo mi je neobična - prva epizoda je bila baš mračna, posle "mnjeh" i onda poslednja opet generalno zanimljiva. Hevi klifhenger tj. nije čak ni klifhenger koliko je samo presečena priča u jednom trenutku. Videćemo kako će proći naredna sezona. Odgledah.i drugu sezonu Outcasta i bolje da nisam :( Dosta je slabija nego prva, suviše su je zakomplikovali, ništa nisu rekli niti objasnili, odjednom se pojavljuju neki dodatni likovi (da ne otkrivam ako neko želi da prati). Na netu ne uspevam da pronađem info o trećoj sezoni ali neki post na nekoj FB grupi za statiste kaže da je serija otkazana, što se i poklapa sa tim nedostatkom informacija oko obnavljanja treće sezone. Plus, finale ove sezone je opet cliff hanger, ali više u fazonu "ne mogu da verujem" nego "uuu jedva čekam treću sezonu". Jedina vredna gledanja je jedna epizoda, pri sredini, zbog fantastične režije, nego ne mogu da se setim koji je tačno broj, pa da je pogledate mimo svega, ako imate vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 Јел гледао неко Ozark? "A Chicago-based financial advisor secretly relocates his family to the Missouri Ozarks when his dealings with a drug cartel go awry."http://www.imdb.com/title/tt5071412/?ref_=nv_wl_img_2 Netflix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 Pogledao ja, solidna prva sezona. Na momente ima i Breaking Bad vajb. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 American GodsKrenulo odlično, super ekipa, ide priča vozi, medjutim na pola sezone žena preuzima spotlight i jebeno udavila seriju. Davno nisam video iritantniju spodobu, na nivou JarJar iz novog Star wars, i sad zamisli ceo film o JarJaru, jebes dzedaje i politiku.0/10 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 U senci zmajeva iz Game of Thrones počela peta sezona Ray Donovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 jel prati neko ovo? http://www.imdb.com/title/tt4122068/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 9 minutes ago, Dule_smor said: jel prati neko ovo? http://www.imdb.com/title/tt4122068/ ja sam krenuo da gledam nakon što sam ovu keri en video u nekom hororu (kako drugačije!) i odgledao sam prvu i nije loša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 (edited) On 8/8/2017 at 9:58 AM, Lucky said: ja sam krenuo da gledam nakon što sam ovu keri en video u nekom hororu (kako drugačije!) i odgledao sam prvu i nije loša. prvu epizodu ili prvu sezonu? Ne mogu da verujem da sam promašio a smorile me Fargo 3sezona i leftovers 2sezona da sam u očaju počeo da gledam Midnight.Texas http://www.imdb.com/title/tt5464086/?ref_=fn_al_tt_1 i LFL lol EDIT: Hah gledao sam prvu sezonu ali nisam primetio da je izašla druga sezona, Kinda Blade Runer sa britanskim akcentom S Edited August 9, 2017 by BoskoG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Odgledah svih 8 epizoda druge sezone Humans, koja i pored nepotrebnih "ljudskih problema" podiže nivo u odnosu na prvu sezonu Jedina mana, je treća sezona tek 2018. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 On 6/27/2017 at 9:28 PM, Highl1 said: prva je bila solidna, ali je druga baš odlična pogledao u dva dana celu, odlicno! franceska grrrr ... aziz i ona su bili bas u elementu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Frančeska prsten na ruku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Pogledao sam dve epizode Ozarka, dugo mi se nešto nije ovoliko svidelo na prvu loptu. Breaking bad vibe. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Ja na pola Westworlda, najbolja serija jebote. Svaka epizoda sabija, što glumom što pričom Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Flaked - http://www.imdb.com/title/tt4973548/?ref_=nv_sr_1 nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 ladno nikad nisam gledao the office, serija lomi i gazi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Fenomenalna je :D Slicna njoj je Parks and recreation, ima svoj neki ritam i gomilu zanimljivih likova. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Netflix избацио трећу сезону Narcos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (edited) 1 hour ago, sttevann said: Fenomenalna je :D Slicna njoj je Parks and recreation, ima svoj neki ritam i gomilu zanimljivih likova. i kno parks n rec mi je jedna od omiljenih ! Edited September 1, 2017 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 meni su i ofis i parks and rec govno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Vratite pluseve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts