Zwerko Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Jel ima mozda jos negde ta akcija za refurbished nexus? Ako je neko video nek javi :D Samo da se pohvalim da sam ja uzeo moj 32GB i 3g u Winwin-u za 20.000 dinara :) Ispostavilo se da imaju u onom outletu, ja zvao da pitam sta je problem, ova riba mi rekla da je taj primerak isao na servis i da su mu zamenili plocu, zato je jeftiniji. Zasad radi kako treba, a imam i garanciju za slucaj da nesto rikne, a leglo mi k'o budali samar :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Svrni ako oćeš da opipaš Lenovo A7-50, on je tu negde s cenom Ja sam ga uzeo manje-više samo za čitanje (pustim neki film ponekad ali baš retko), zadovoljan sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 drugari, koji tablet duzmem? budžet mi je 150 evra, gledao sam nexus7, ali mi je to preskupo (u amerikama je 200$, ovde je 250 evra) ostali mi deluju manje ili više kršasto, sad svi hvale ove tesla tablete, ali mi to deluje ko neki kinez sa nalepljenim "tesla" neces biti zadovoljan ni jednim u toj cenovnoj kategoriji. i ja gledam sta posle ipada (ovaj se vec raspada), ali nazalost, ne ide. mojima sam uzeo kineza od 100 eura, ono je ogavno. tesla je komtrejdovo djubre, probao, bljak. nexus 7, ipad, ipad mini, to je jedino sto ces imati da lepo radi i da ne psujes u sebi. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Fusy pls Najbolje je da sad uzme tablet od pre dve godine zato što ti ne znaš ni za šta drugo osim iPad-a i Nexusa 7 U krajnjem slučaju ima onaj novi Asus Memopad HD sa Atomom, on je isto super, a opet, tu je i ovaj Lenovo koji je odličan bang for buck, samo treba da se prošeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 pa ja nisam gledao specifikacije, već sam probao modele, baš da se spremim za momenat kada se ipad raspadne. asus memopad mi je bio eto ok, ali ne ono ba sta sam navikao. uostalom stijo, odes do tehnomanije, probas ono sto te zanima i vozi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Svrni ako oćeš da opipaš Lenovo A7-50, on je tu negde s cenom Ja sam ga uzeo manje-više samo za čitanje (pustim neki film ponekad ali baš retko), zadovoljan sam Ja sam planirao ovaj da uzmem, poshto sam video da si ga preporuchio Brue-u na onom drugom topicu. Meni on bukvalno treba da udjem na ove sajtove gde prodajem igre da proveram cene. Jel ima shanse neki jeftiniji da uzmem a da mi sluzi za tu svrhu dobro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 uzmeš polovan nexus 7 prve generacije, vidim da ih ima po oglasima i za 110e http://www.kupujemprodajem.com/ASUS-Nexus-7-ME370TG-sim-free-32GB-15199989-oglas.htm?filter_id=92422 http://www.kupujemprodajem.com/Asus-Nexus-7-2012-15421384-oglas.htm?filter_id=92422 http://www.kupujemprodajem.com/Asus-NEXUS-7-16GB-Google-1st-generation-15443070-oglas.htm?filter_id=92422 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 stijo, mozda cu ja prodavati moj nexus 2013, maltene nepipnut :D prichacemo na fuzbalu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 nisam znao da se druzis sa vigoritom BD Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 realna chujpri, daj boze da ima 20 battery cyclea :D ne znam dal' to moze da se proveri na droidu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Da li neko ima iskustva sa ovim: http://www.asus.com/rs/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_FHD_10_ME302KL/ Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts