SavKe Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Ups, primećujem da sam zaboravio klučnu činjenicu da napomenem, zbog koje mi je neprijatno, jel te - čovek je student bogoslovskog fakulteta :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 chuvaj se chabke, ti mladolik i sklon alkoholu a on buduci popa, to je accident waiting to happen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Нећеш их никада видети ако идеш са њом само до Славије, након тога упадају веома често. e pa to!Znam za jadac! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Vec 3 meseca mi svaki dan isti... smorio sam se... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 (edited) ne znam dal je bilo i ako jeste gde, a ni da li je tacno ali-sa 14 spavala sa sto partnera zbog opklade Edited November 30, 2011 by nikola kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 nikola kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Dobro jutro. A meni zaista jutro. Opet radimo za Olimpijski komitet, ali ovog puta bice posebno zanimljivo, posto radimo u "SRBIJA" majicama i "SRBIJA" trenerkama u sred Novog Pazara. Poj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Kakoo pro dota pleja. o/ There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 poz jutranjim carevima o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 nikola kralj kili car dobro jutro i ostalima! Opet radimo za Olimpijski komitet, ali ovog puta bice posebno zanimljivo, posto radimo u "SRBIJA" majicama i "SRBIJA" trenerkama u sred Novog Pazara. ne tripuj se, neće ti se ništa desiti. malo je čudno kad posle zalaska sunca nema nijedne žene na ulici al u suštini normalni ljudi žive tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 a vehabije?! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 oni su u sumi !!:D u bloku se sve beli :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Probao sam sinoć da gledam Tekken: Bloody Vengeance pošto lepo izgleda na slikama, i jebote koje sranje, koma nevera. Ok, film pravljen po video igri sa pričom koja staje na omot CD-a (na stranu to što se fanovi Tekkena razumeju u kvalitet ko Marica u kriv kurac), ali od prve scene je sve toliko retardirano na više nivoa da sam bez ikakvih problema shift deleteovao film koji sam skidao skoro ceo dan :| Poenta priče, ne čitajte komentare na IMDB-u za filmove koji imaju jako usku ciljnu grupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 vudu nemas vise 10 godina da ti filmovi sa tucnjavom budu zanimljivi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Hteo sam da gledam zbog sisatih CGI japanki u školskim suknjicama :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 vudu, nemas jos 40 godina da gledas filmove sa sisatim CGI japankama u školskim suknjicama You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Probao sam sinoć da gledam Tekken: Bloody Vengeance pošto lepo izgleda na slikama, i jebote koje sranje, koma nevera. Ok, film pravljen po video igri sa pričom koja staje na omot CD-a (na stranu to što se fanovi Tekkena razumeju u kvalitet ko Marica u kriv kurac), ali od prve scene je sve toliko retardirano na više nivoa da sam bez ikakvih problema shift deleteovao film koji sam skidao skoro ceo dan :| Poenta priče, ne čitajte komentare na IMDB-u za filmove koji imaju jako usku ciljnu grupu Poenta price - koristite RapidShare da ne bi skidali film skoro ceo dan e, ja sam uspeo da odgledam ceo film :D Fight scene su me vratile u detinjstvo, scene sa omg ribama su hranile adult verziju mene, a ostatak, including storyline, sam ignorisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Skidao sam HD verziju :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 proshao sam danas pored turistichke agencije "le trip" i Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Dogovorimo se tako fatboy i ja da mu prodam napajanje sa mog starog kompa. Pita me covek gde zivim ja mu napisem kod Studia (diskoteka u Novom Sadu, 2 minuta od centra) i lepo se dogovorimo da se nadjemo kod garaze u centru. Ja odem kod garaze, trazim fatboyev auto i nazovem ga da vidim tacno gde je. Pitam ga ja da li je to garaza iza meka i on krene da prica nesto "gde ta i ta ulica sece knez mihalovu" i etot kurca. On u Beogradu ja u Novom Sadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 (edited) genijalci , hahahah mada si realno ti fejlovo , morao si da napises da si iz provincije :D Edited November 30, 2011 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 hahaahahhaahahhaa Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 pa ono, pise mi na profilu location Novi Sad, al' mozda sam trebao da naglasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 ahahahahahaahhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts