samir^b Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 hteo sam da ishejtujem to sto ne daje zmigavac, ali sam iskulirao! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 to za kvacilo je klasican primer dlake u jajetu koju traze da te obore iz prve. mene su prvi put oborili zato sto se nisam pomerio dovoljno udesno u ulici s jednom trakom, dok sam cekao da se prikljucim u glavni put, ka desno Taj klasican primer dlake u jajetu kvacila u krivini ce ti spasiti zivot ako si imao imalo mozga da ga poslusas kad ti je to govorio. Car pandur sto obraca paznju na tako nesto. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 to sam ja hteo da napisem, ali onda bi rekli daki hejtuje banujte ga! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ја сам исто из прве положио (олол и ја сам цар исто), али небитно, падни због нечег нормалног, па научи следећи пут, зајеби нешто, па нек те пандур пусти ако процени да је то што си зајебо релативно океј, ал брате, кад сам видео како људи падају и шта раде, био сам у фазону да треба забранити аутомобиле на планети... И још све то кад се узме у обзир какав је код нас возачки (возиш дес минута по лол местима), па ко учи да вози да би возио од гајбе до проџе у следећем блоку у подне... Ја бих увео већу толеранцију на лол грешке (оне које су књишке, али у пракси нису толико битне), али би се возило по славијама и курцима бар пола сата. Звучим ко нека баба, али вожња машине од тону и по шездес на сат у простору у којима има других аутомобила, као и пешака и свега осталог, која притом захтева мултитаскинг, рутину, рацио и увежбаност није исто што и ''професоре пустите ме из биоса, имам све петице''. Овај пост ником конкретно није намењен, да се не истрипују људи да хејтујем неке рурце:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 ''професоре пустите ме из биоса, имам све петице''. citam 10 minuta "Pustite me iz BIOSa", i pokusavam da skapiram sta ovaj dule sad bulazni previse kafe i unhandled exceptiona za jedan dan. fml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 jebote i ja sam tako pročitao, a čak nisam ni geek! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Како ниси, види како си направио размак између речи у титули! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 previse kafe i unhandled exceptiona za jedan dan. fml. Samo hvataj generički exception torimejks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Како ниси, види како си направио размак између речи у титули! pa nisam ja sam sebi dodedlio titulu, to mi valjda napisao neki admin što voli te donje crte! omg da nisam i ja pulen?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ali onda neće znati zbog čega je! Inače, psp, a, c i e iz prve, pobedio sam, pozZ. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 i ja sam iz prve, i testove i voznju, a-ha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Samo hvataj generički exception torimejks! to je jako pametno! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Glupi daki, možeš da hvataš više tipova exceptiona u lancu catch-ova, uhvatiš odmah generički na kraju čisto da te ništa ne iznenadi, a ispred njega po potrebi ređaš konkretne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 (edited) Glupi daki, možeš da hvataš više tipova exceptiona u lancu catch-ova, uhvatiš odmah generički na kraju čisto da te ništa ne iznenadi, a ispred njega po potrebi ređaš konkretne! Pa nisi to na prvom mestu rekao :) Mada u praksi nije ni to dobro. Tamo gde se baca exception mora da se hvata, a sa low-level apstrakcije, ako vec zelis generalizuj i baci exception u higher level. Pogotovo ako baratas sa guijem i long running aplikacijama, ni ne zelim da objasnjavam koliko je ovo bitno Edited November 10, 2011 by samir^b "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 HEHE KAO CRNAČKA KURAAAAA EAEAEAE You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ако радите уљем, можете а ла прима или са лазурама да градите. Ако радите а ла прима, најбоље да узмете неки споросушећи медијум, рецимо 1/1 ланено уље и терпентин, ако радите лазурама, онда по потреби, ако вам се жури, узмете кобалтов брзосушећи медијум, са њим се уље понаша готово као акрил, али цела палета иде на плаву. Сикатив квалитетни је најбоље решење, ако вам се не жури толико онда узмете ликвин, за лазуре онај у гелу, а за прављење медијума онај течни. Само узмите квалитетан јер неквалитетни жуте палету. Ако се одлучите за лазурни метод са споросушећим медијумом, важно је да у сваки слој иде више ланеног уља него терпентина, да би се слика равномерно сушила, да се не појаве пукотине. Кад радите праве лазуре (глејзинг), стави се много медијума и малкице боје, обично иде боја комплементарна овој испод (зависи шта хоћете, да ли илузију дубине - рецимо ако сликате око, па хоћете да је зеница ''испод'' површине ока, или само да обогатите површину), кад се осуши, иде ретуш-лак преко да би се појачао контраст и сатурација. Могу и ја да серем струковно, видите сад како то изгледа у друштву! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 (edited) aaaaaaaa :) ova recenica koja je dosla POSLE je vec objasnila stvari!pa ovo je geek forum, povela se prica o exceptionima, pa reko da drugari programeri ne zive u zabludi, moraju da znaju 2 osnovna principa, a to su exception translating i exception chaining. ignorisanje exceptiona praznim ili generickim catch blokom je "komsijin mali" programiranje. Edited November 10, 2011 by samir^b "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 daki, koga boli kurac brate? vudu se zajebavao, a ti ulecesh sa svojim ego tripovima, pali bre :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 vudi se zajebaovao, pa sam se ja zajebao, pa je onda rekao glupi daki i pokusao nesto da objasni. ti imas neki beef sa mnom sainte? uputi me da znam "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 mhm, idesh mi na nerve sa svojim elite tripovima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 e, i ja sam pre 4 godine polozio iz prve i testove i voznju, i od tad nisam seo u kola. FIAL :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 pa ti onda imas KOMPLEKS nize vrednosti pa ti bodu oci moji kat-kad trol postovi! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 svaki tvoj post je trol, tako da nije teshko primetiti ga.. al' dobro, lako je lajati iz pizde materine ;)in other news, odo da kuntam, mrtav sam umoran :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 +1 POZ PACERI !:D al su me zato izbacili kad su se polagali testovi :D hocu poseban topik !:) ЛМАО, шта си радио : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 zaspah. ovo brzo pesacenje 3.5km na dan me razbija, dodjem gajbi i tresem se lol You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts