leisure Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 deste drugari juce bio kod druga u kaficu i napio se malo, bila dobra bleja i tako opet jedna Vege anegdotica pre par dana me zvao da mu sklopim komp koji je pazario srafim plocu u neko staaaaro kuciste, koje minimum 2-3 godine nije koristio, i to sa srafcigerom koji nema magnet...ostao mi samo sraf kod procesora koji nesrecnim slucajem padne iza ploce..napravim pokret kucistem(metodom Pantela) da ga prebacim u gornji desni ugao, pa potom u donji desni i na kraju donji levi...i voila, osim srafa iskoce i neke supstance lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 video sam alfu na faxu, al nisam smeo da mu se javim, mnogo se raskrupnao! video sam i korija, al sam se njemu javio! docu nisam video! radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 sta ste upisali? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 poljoprivredni, smer seno radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 a ko je na slama smeru :DDDDDDDDD Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 možda da pregurate kritični period 4-7 u igraonici, pa posle lagano kod trpkovića na burek, pa jutarnja kafa (ima kafića koji rade od 8), pa lagano na stanicu... Da, poznata kombinacija, doduše ja sam je "otkrio" čekajući red za vizu :( je trpko 06:30h počinje sa radom, burek i tako te radosti, pa onda grinet koji počinje da radi od 07h na slaviji :) @ trupsi - Little Big Planet vrh igra, neverovatno je zabavna, imaš posle toga i drugi deo i neke DLC-ove sa neta, ne znam u kakvom "stanju" PS3-ke igraš, jel legalan, šta, čiji, i plus, jel ti smeš uopšte igrati PS3 igre, nesećno Microsoftovska?!? "Idem da na svom zuneu izbingujem kako da povežem Kinect" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 ma ne dam slike... tj. mrzi me da se slikam :P nisam htela da izgledam tooooliko estradno :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Ne verujem Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 video sam alfu na faxu, al nisam smeo da mu se javim, mnogo se raskrupnao! video sam i korija, al sam se njemu javio! docu nisam video! kad si me video, danas ili juce? :> i mogao si opusteno da mi se javis, ne bijem na faxu, samo u bloku! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 kad si me video, danas ili juce? :> i mogao si opusteno da mi se javis, ne bijem na faxu, samo u bloku! juce... ma nema frke, nesto smo u prolazi bili pa nisam mogao da te vijam... radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 dosli nam neki carevi Italijani u salu dok smo trenirali, ima ih 5 , motorciklisti su , idu da nose humanitarnu pomoc Srbima na Kosovu i da probaju da intervjuisu italijanski kfor,kao zbog cega su tamo,sta misle o situaciji itd. Bolje znaju srpsku istoriju nego pola ljudi koje poznajem, uvek se odusevim kada upoznam tako nekog i saznam da ima takvih ljudi , jebeni carevi. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 pao i razbio glavu. don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 hahah "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 rur je postao sprdnja, ozbiljno razmisljam da prestajem da postujem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Pošto si do sad razvaljivao od postovanja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Bio sad sa klincem na nekom rođendanu.. Mihajlo: Bile su dobre Alimatorke na rođendanu. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 6 godina, m8 e al strava su ove igre! http://xkcd.com/606/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Kakva jada i beda od dana, spavao sam jedva 5 sati, ceo dan mi neki random likovi sa poljoprivrednog pišaju po glavi tako što mi obilaze sobu jer je dodeljena poljoprivrednom, prosuo tunjevinu za posle treninga a i trening sam loše odradio, zvezda izgubila, ostao sam bez para, jedna se riba iz čista mira nadrkala na mene i ako sam pokušao samo da budem uljudan, večeras ću da gledam filmove umesto da rokam.. Edited November 26, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 retko ocajan dan, moze samo kladza da me spasi ako ne proradi rur curse do kraja tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Kakva jada i beda od dana, spavao sam jedva 5 sati, ceo dan mi neki random likovi sa poljoprivrednog pišaju po glavi tako što mi obilaze sobu jer je dodeljena poljoprivrednom, prosuo tunjevinu za posle treninga a i trening sam loše odradio, zvezda izgubila, ostao sam bez para, jedna se riba iz čista mira nadrkala na mene i ako sam pokušao samo da budem uljudan, večeras ću da gledam filmove umesto da rokam.. baš te neće Savke :( 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 MENDZI OSTANI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 ej ljudi kako se zove onaj klip na tjubu gde se raduju one klinke za zvezde granda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Raspadam se od prehlade :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 rejv car u zadnjih 48 spavao sam 6h odo dumrem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 ffff do kurca :( The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts