Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

deste drugari

juce bio kod druga u kaficu i napio se malo, bila dobra bleja i tako

opet jedna Vege anegdotica

pre par dana me zvao da mu sklopim komp koji je pazario

srafim plocu u neko staaaaro kuciste, koje minimum 2-3 godine nije koristio, i to sa srafcigerom koji nema magnet...ostao mi samo sraf kod procesora koji nesrecnim slucajem padne iza ploce..napravim pokret kucistem(metodom Pantela) da ga prebacim u gornji desni ugao, pa potom u donji desni i na kraju donji levi...i voila, osim srafa iskoce i neke supstance lol

možda da pregurate kritični period 4-7 u igraonici, pa posle lagano kod trpkovića na burek, pa jutarnja kafa (ima kafića koji rade od 8), pa lagano na stanicu...

Da, poznata kombinacija, doduše ja sam je "otkrio" čekajući red za vizu :( je trpko 06:30h počinje sa radom, burek i tako te radosti, pa onda grinet koji počinje da radi od 07h na slaviji :)

@ trupsi - Little Big Planet vrh igra, neverovatno je zabavna, imaš posle toga i drugi deo i neke DLC-ove sa neta, ne znam u kakvom "stanju" PS3-ke igraš, jel legalan, šta, čiji, i plus, jel ti smeš uopšte igrati PS3 igre, nesećno Microsoftovska?!? "Idem da na svom zuneu izbingujem kako da povežem Kinect" :)

video sam alfu na faxu, al nisam smeo da mu se javim, mnogo se raskrupnao!

video sam i korija, al sam se njemu javio!

docu nisam video!

kad si me video, danas ili juce? :>

i mogao si opusteno da mi se javis, ne bijem na faxu, samo u bloku!

Um caruje, Dundo Maroje!

dosli nam neki carevi Italijani u salu dok smo trenirali, ima ih 5 , motorciklisti su , idu da nose humanitarnu pomoc Srbima na Kosovu i da probaju da intervjuisu italijanski kfor,kao zbog cega su tamo,sta misle o situaciji itd. Bolje znaju srpsku istoriju nego pola ljudi koje poznajem, uvek se odusevim kada upoznam tako nekog i saznam da ima takvih ljudi , jebeni carevi.

When the going gets tough, the tough get going

Kakva jada i beda od dana, spavao sam jedva 5 sati, ceo dan mi neki random likovi sa poljoprivrednog pišaju po glavi tako što mi obilaze sobu jer je dodeljena poljoprivrednom, prosuo tunjevinu za posle treninga a i trening sam loše odradio, zvezda izgubila, ostao sam bez para, jedna se riba iz čista mira nadrkala na mene i ako sam pokušao samo da budem uljudan, večeras ću da gledam filmove umesto da rokam..

Edited by Никола В Савић

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Kakva jada i beda od dana, spavao sam jedva 5 sati, ceo dan mi neki random likovi sa poljoprivrednog pišaju po glavi tako što mi obilaze sobu jer je dodeljena poljoprivrednom, prosuo tunjevinu za posle treninga a i trening sam loše odradio, zvezda izgubila, ostao sam bez para, jedna se riba iz čista mira nadrkala na mene i ako sam pokušao samo da budem uljudan, večeras ću da gledam filmove umesto da rokam..

baš te neće Savke :(

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...