Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

ae hona, reki

Зове Жигара у фазону идем у Мехико почо пева бамболејооо бамболејааа реко јели Ниџо јеси свраћо скоро до установе врсте Лаза ужелели те се.

ahahahhahahahha

Edited by manager
Link to comment
Share on other sites

Дулио које је расе Дракон ког си пазарио? : )

Написах горе, краљевски питон (python regius). Амери га зову лоптасти питон јер је ко буљоуста звер са Траала, склупча се у лоптицу кад се узента и трипује ако не види он тебе, не видиш ни ти њега:)

Немам слике, али ево неких са нета (мој је нормал, постоје стотине мутација са бојама, за оне ређе се даје више иљада евра):

004.jpg

Ово горе је нормал, ко мој, а ево неких лолскупих тзв. морфова:

005.jpg

boabasement1.jpg

003.jpg

001.jpg

001.jpg

001.jpg

ebn22.jpg

001.jpg

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Лол, и ти ко Лешко, а?:)

Ништа, кад се мало акомодира на нову гајбу, поставићу слике КАКО БЛЕЈИМО ЗАЈЕДНО ОМГ :tf:

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

pa nije da se plasim, nego ono, nekako mi gadljivo.

mada mnogo mi je gore npr kada vidim pacova, pre neko vece sam video pacovcinu preko puta starog merkatora, na stanici, ladno je prozujao trotoarom i sklonio se u neko zbunje. prvo sam pomislio da je veverica, ali veverica ima upecatljiv rep, dok je ovome rep puzio po podu, tj nije bio podignut.

gadim se i bubasvaba, jednu sam zgazio u wcu bosonog, mrtav pijan. provalio sam tek ujutro kada sam se probudio :)

a zaba se, npr, ne gadim, mogu i da ih uzmem u ruke... nikakav problem. pominjem zabe, posto se dosta ljudi gadi istih

Link to comment
Share on other sites

Ахаха:)

Ма људи се зентају змија јер су змије, то је психолошки, зато се зентају и стонога и тих срања, а реалније је да се зентају медведа него змије. Фора је у томе што човек има психо трип да су му неки облици готивни, а неки не, а скала готивности у највећој мери има везе са сличношћу човеку. Па ће тако увек да буде ''јооо види мајмун лол'' или ''лол кер види ко да се смеје'', али са бубашвабом не можеш да се идентификујеш јер ништа на њој није ''нормално'', па те одбија. Ја сам оперисан од тога, једини ирационални страх или одбојност који имам је од висине, а и то је лол - волим да летим авионом и да се залепим уз прозор више него леба да једем, ал ми рецимо није добро кад гледам луде Русе како раде згибове на крану од сто метара.

Е сад, фора је у статистици и ''филингу''. Змија је тупава, она нема концепт газде или било чега таквог, међутим, навикне се у фазону ''аха, сад је оно доба дана кад блејим на оним великим рукама лол''. Кад неће, онда неће и онда је то лако извалити јер је у фазону да сикће и напада и онда је оставиш. И то је то. Што се тиче великих змија, да, наравно да змија од четири метра може да задави човека (тешко да и она од осам метара може да поједе човека, сметају им рамена, човек има специфично незгодна рамена, каква нпр. прасе нема) и зато је лајабилити држати рецимо бурманске питоне који су највећи на свијет. Е сад, статистички гледано, то се дешава јако ретко, ређе него кад нпр. доберман поједе бебу и ти фазони. Међутим, узмемо у обзир широко распрострањену фобију и гледање на змије као на ''неадекватна бића'', додамо томе то што су тупаве, па самим тим ''не можеш да рачунаш на њих'', као и то што је то велики улог (иако је шанса један у зилион да ће да истрипује да те нападне, ако се то деси најебо си - слично ко и са авионима, они су најсигурнији облик превоза, али АКО се авион сјебе, сви путници згину).

Што се тиче одмеравања, то је наравно лол, нема змија капацитет, нити инстинкт за такав концепт:) И нема трип да једе толке ствари, те несреће се дешавају ако газда испровоцира змију која је довољно велика (4+ метара) и онда га ова рокне из испизда, не због хаса. Иначе, за змије од неколико метара важи правило да увек рукују два лика с њом и то је довољно да нема никакве шансе да буде срање, чак и ако змија испизди епски.

Има ту још доста ствари, типа, змије су једна од најзентавијих створења, пре ће јеж да те нападне него змија. Змија ће до крајњих граница да покушава да те избегне прво, а онда ако не може, да ти запали. Па онда, рецимо, змијетина од два метра ако те угризе, мање си најебо него ако те угризе неки зец и тако даље... Такође, змију до типа два и по метра, одмоташ ко из пичке.

Овај мој ако угризе то је баш прелол... А већа је вероватноћа да неће никад угристи, њега носе кловнови по вртићима да се зезају деца лол.

Ал добро, контам да је људима једноставно непријатно, то је психа. Мада ја гледам увек да се борим против ирационалних ствари, оно, ''шта, у Африци једу ларве? Дај овамо тањир, не дам да ме неосновани културолошки трип набада лол''

Лешко:

не још пошто је усран од транспорта и селидбе, али биће за типа десетак дана:)

Менџи:

А видиш, змије су потпуно суве, за разлику од жаба и нису млитаве рецимо. Ја са живуљкама немам тај трип уопште, са било којом. Типа, сад бих мого да поједем бубашвабу, ал нећу пошто је горка:) Што се пацова тиче, он је мислим једини глодар који не смрди лол

Иван:

Тај фазон лол, а она најдефектнија, бела са печатима шара му дође један од најтраженијих трипова. Што више белог, то скупље.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Змије су мислим створења којих се највише на свету гадим. Генерално се гадим инсеката и гмизаваца, али змије су на врху те листе.

Одвратно.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.
Link to comment
Share on other sites

meni su zmije carevi!

nije da bih drzao na gajbi, ali su carevi!

bubasvabe su mi smrtni neprijatelji, ne cimam se nesto preterano puno (uhvatim ih sa nekom maramicom i bacim u wc solju) nego mi se jednostavno gade kada ih vidim u kuci...

Um caruje, Dundo Maroje!

 

click me

Link to comment
Share on other sites

ja ne bih držao zmiju jer mi je trip da imam relationship (ne mogu da napišem "odnos" lol) sa ljubimcem, u smislu da komuniciramo na nekom nivou, a sa zmijom to ne bih mogao jer je suviše glupa :D

pisali smo wotove o ovome već, dule, čisto da te podsetim da ne moramo opet :)

inače, to za pitona koji meri koliko je dugačak gazda je urbana legenda.

Link to comment
Share on other sites

@ Zmije...

http://www.msnbc.msn.com/id/3845750/ns/world_news/t/-foot-python-captured-indonesia/

Ma lol... zmija od 15 metara. Ali obratite paznju na reportazu i sta kaze na kraju :) BOW TO THE SNAKE!

edit///

ahahha

@ Exile

da se nadovezem na coku, i meni je prvi wot koji sam procitao od pocetka do kraja

Edited by Pesma-mrtve-dece

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...