voodoo_ Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 BRAVO ČABKE Sad možeš u Amsterdam da gledaš kurve u izlogu i daješ pare lerdijima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Zinulo je dupe filozofskom fakultetu za pare, ali ni ove godine moje pare neće da vide, molim lepo, doviđenja! \o/ \o/ \o/ Lepo mi kad čujem da je bar neko zajebao fakultet za pare! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 radim ortaku ispit, a svoj koji je sutra nisam ni poceo da spremam. Bravo nemanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 drugari blokemoni, gde u blokovima ima časovničar? ajde halp plox :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 radim ortaku ispit, a svoj koji je sutra nisam ni poceo da spremam. Bravo nemanja Realno kralj si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 (edited) drugari blokemoni, gde u blokovima ima časovničar? ajde halp plox :D MZ Kozara, preko puta Maxija, pored ćumeza gde se uplaćuje loto i kupuju gluposti ovde e sad, pošto mi je percepcija -1 iako prolazim tuda svaki dan manje više ne znam da li časovničar radi Edited September 23, 2011 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Potvrđavam, mene je jedared menjo bakteriju na satu. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 e sad, pošto mi je percepcija -1 iako prolazim tuda svaki dan manje više ne znam da li časovničar radi isti slucaj :D za onog casovnicara kod pekare Milos (pekara kod poste) u 45om Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 MZ Kozara, preko puta Maxija, pored ćumeza gde se uplaćuje loto i kupuju gluposti ovde e sad, pošto mi je percepcija -1 iako prolazim tuda svaki dan manje više ne znam da li časovničar radi hvala, šeki, druže. no, ovaj sajdžija ne radi, piše da se razboleo i da moli za razumevanje :( za onog casovnicara kod pekare Milos (pekara kod poste) u 45om e taj radi al je katastrofa, bio sam da narežem ključ pre par meseci. aj što je spor do mojega, nego što mu radnja smrdi i neverovatno je neuredna. lik je hoarder onaj klasični, kapiram da ništa nije bacio poslednjih 20 godina. elem, proširujem pitanje - je l zna neko sajdžiju na novom beogradu i u centru? nemojte samo onog papka u njegoševoj, taj mi je i sjebao sat :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Imas preko puta Beogradjanke,u Knjaza Milosa. Ja msm odmah pored Irskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 to je prodavnica, jesi siguran da imaju i servis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Moraju imati,ako ne imas gore u Vojislava Ilica preko puta "Gradimira". Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 ja mislim da je to i servis, jednom prilikom kad sam svratio u fosilovu prodavnicu u balkanskoj uputili su me na taj njihov servis u kneza milosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 uuu kupio sam Vulkano od cokolade olizao sam celu posudu ! i jos pola l fante , auuu koliko kalorija I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 na taj njihov servis u kneza milosa. putem instrukcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 ako nemas sliku iz wc-a, ko da se nisi ni slik'o. btw gruji rodj danas, srecan rodjendan grujo! dajte topik da cestitamo ko ljudi. hvala tebrinjo @in the other news bejah danas na kontrolu i po rezultate u ustanovi vrste zdravstene kad mi rekose da je ordinacija doktorke moje bez lica tipa jao ming okrenuo sam se i otisao nekih 20 metara kacam zacuo "samo rejv" posto sam nosio majicu marke rur okrecem se i vidim medicinsku sestru pola muskog, a stankela i ja koma! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Sad ce da pocne ovako da pishe tekstove na blicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 coka gej sesharpom cepa se u otvor vrste analan gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Срећан рођендан Грујице! Тројка си :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Moraju imati,ako ne imas gore u Vojislava Ilica preko puta "Gradimira". Ček ovde se nešto ne slaže, Gradimir je u 14. decembra a i ne znam 'de je tu sajdžija. Ivke, najbliže što znam da ima centru jeste na Slaviji odmah ispod meka, dosta su brzi. Ima jedan kod Kofi end Fektorija kod Hrama, ali i to ti je kapiram daleko. I tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 hvala u međuvremenu sam se setio da u fioci imam patrljak koji je ostao od skraćivanja narukvice a u njemu i deo koji je falio, tako da sad mogu da nosim sat, al ostaje problem koji je napravio pomenuti papak u njegoševoj - mala i velika kazaljka ne pokazuju isto vreme :D evo sad je 17:12, a mala kazaljka pokazuje otprilike 17:03 :Dne znam ni da l da popravljam to, nije da smeta dok se ne udubiš, a ni sat nije neki ne znam kakav, a i mator je. i tako, csb Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 ne znam ni da l da popravljam to, nije da smeta dok se ne udubiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 hb grujane :) ujna spremila neke neke snicle, blagi uzas kako sam se prejeo. a nocas, naravno, mrzim grozdjenbal. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 (edited) lupam f5 ko debil jebote,umrecu od dosade... @corey i dante juche,juche,hvala,hvala;* Edited September 23, 2011 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 pa idi gledaj MoTD! elem I would like to share with all of you a quote by the Nobel Prize for Medicine, the Brazilian Oncologist Drauzio Varella: In today’s world five times more time and money is being invested in drugs for male virility and silicone implants for women, than in the cure of Alzheimer’s disease .. In a few years to come we’ll have grammas with large breasts and grandpas with hard penis, but they won’t remember what they’re for. Just take a moment and think about your priorities. It is a pity that diseases such as Alzheimer are so forgotten. car. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts