Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

drugari blokemoni, gde u blokovima ima časovničar? ajde halp plox :D

MZ Kozara, preko puta Maxija, pored ćumeza gde se uplaćuje loto i kupuju gluposti

ovde

e sad, pošto mi je percepcija -1 iako prolazim tuda svaki dan manje više ne znam da li časovničar radi :tf:

Edited by Shekk

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

MZ Kozara, preko puta Maxija, pored ćumeza gde se uplaćuje loto i kupuju gluposti

ovde

e sad, pošto mi je percepcija -1 iako prolazim tuda svaki dan manje više ne znam da li časovničar radi :tf:

hvala, šeki, druže. no, ovaj sajdžija ne radi, piše da se razboleo i da moli za razumevanje :(

za onog casovnicara kod pekare Milos (pekara kod poste) u 45om

e taj radi al je katastrofa, bio sam da narežem ključ pre par meseci. aj što je spor do mojega, nego što mu radnja smrdi i neverovatno je neuredna. lik je hoarder onaj klasični, kapiram da ništa nije bacio poslednjih 20 godina.

elem, proširujem pitanje - je l zna neko sajdžiju na novom beogradu i u centru? nemojte samo onog papka u njegoševoj, taj mi je i sjebao sat :(

ako nemas sliku iz wc-a, ko da se nisi ni slik'o.

btw gruji rodj danas, srecan rodjendan grujo! dajte topik da cestitamo ko ljudi.

hvala tebrinjo [:I]

@in the other news

bejah danas na kontrolu i po rezultate u ustanovi vrste zdravstene kad mi rekose da je ordinacija doktorke moje bez

lica tipa jao ming okrenuo sam se i otisao nekih 20 metara kacam zacuo "samo rejv" posto sam nosio majicu marke rur

okrecem se i vidim medicinsku sestru pola muskog, a stankela i ja koma!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Moraju imati,ako ne imas gore u Vojislava Ilica preko puta "Gradimira".

Ček ovde se nešto ne slaže, Gradimir je u 14. decembra a i ne znam 'de je tu sajdžija.

Ivke, najbliže što znam da ima centru jeste na Slaviji odmah ispod meka, dosta su brzi. Ima jedan kod Kofi end Fektorija kod Hrama, ali i to ti je kapiram daleko. I tako :)

hvala

u međuvremenu sam se setio da u fioci imam patrljak koji je ostao od skraćivanja narukvice a u njemu i deo koji je falio, tako da sad mogu da nosim sat, al ostaje problem koji je napravio pomenuti papak u njegoševoj - mala i velika kazaljka ne pokazuju isto vreme :D

evo sad je 17:12, a mala kazaljka pokazuje otprilike 17:03 :D

ne znam ni da l da popravljam to, nije da smeta dok se ne udubiš, a ni sat nije neki ne znam kakav, a i mator je. i tako, csb

lupam f5 ko debil jebote,umrecu od dosade...

@corey i dante

juche,juche,hvala,hvala;*

Edited by gruja

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa idi gledaj MoTD!

elem

I would like to share with all of you a quote by the Nobel Prize for Medicine, the Brazilian Oncologist Drauzio Varella:

In today’s world five times more time and money is being invested in drugs for male virility and silicone implants for women, than in the cure of Alzheimer’s disease ..

In a few years to come we’ll have grammas with large breasts and grandpas with hard penis, but they won’t remember what they’re for.

Just take a moment and think about your priorities. It is a pity that diseases such as Alzheimer are so forgotten.

car.

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...