Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Bemumiša , izašo na pivo da odgledam tekmu, i zaglavio do 5 ujutru u kraju da slušam ljubavne probleme ortaka, dobro pa ja nemam te probleme!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

zbog cega neki ljudi parkiraju zadnjom stranom auta prvo, kad za to treba mnogo vise cimanja, nego isparkirati u rikverc? plus nerviraju sve ljude oko sebe dok ih cekaju da se oni parkiraju u rikverc

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

pa da, mislim, moras da prodjes napred, pa stanes pa rikverc, pa dok ga ne uteras, em sporo em svi moraju da te cekaju dok izmanevrises

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Pa isti ti je djavo i unapred kada izlazis, ne vidis dok ti skoro cela hauba ne izadje na kolovoz, a cak je sa hatcback autima lakse u rikverc izaci jer ranije mozes da vidis. Jedini bonux je sto kad se isparkiravas unapred mozes brze da se prikljucis saobracaju tj ne moras iz dva poteza.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

паркирање ходом уназад има предност јер су маневарске способности кола тако веће. na тесним паркинзима, могуће је паркирање искључиво ходом уназад.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ja nemam pojma, ali meni je parkiranje "unapred" bilo zgodno samo prvih mesec dana kad sam položio, nekako sam se tripovao da je lakše. Ali onda sam skapirao da mi nije lakše, jer kad idem u nazad mnogo imam bolju preglednost, na kraju krajeva i auto se drugačje ponaša tj. "prirodnije" se okreće da se uparkiraš, jer kad parkiraš na napred imaš taj rizik da svojom bočnom stranom zakačiš auto do tebe jer prosto auto nije savitljiv nego je "kocka" :)

A ne mislim da mi treba više vremena za parkiranje na taj način nego "head on", zapravo bih rekao da mi treba isto vremena. A izlazak sa parkinga "đene-đene", mada ume da bude zgodno a i lakše se izlazi kad odma' ideš na napred.

dvini trolovski raspalio temu :)

паркирање ходом уназад има предност јер су маневарске способности кола тако веће. na тесним паркинзима, могуће је паркирање искључиво ходом уназад.

this.

+ retrovizori car.

also parkiranje unazad je vrh zbog brzeg isparkiravanja (ovde ubaciti neki fuck yea strip gde se tripujes da pljackas banku ili bezis od protivnicke bande)

ja ni ne znam da parkiram

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ti znaci iz garaze u garazu :D:D

upravo

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

kako su me moshirali mater im jebem:)

rekli su mi ujutru da ne jedem nista za dorucak posto ce mozda danas da me uguraju za operaciju,i tako sam propustio decju radost,i nastavio da spavam,a sad za rucak sabili mi katastrofalan slatki kupus,sa nekim zilavim mesom,smorio sam se,nit operacija nit pun stomak:>

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...