manager Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 coko, crkni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Da stvarno mendzi, kako smesh da se salish na taj rachun pijanduro prokleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 LOL :D Cimaš se za Punta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Bemumiša , izašo na pivo da odgledam tekmu, i zaglavio do 5 ujutru u kraju da slušam ljubavne probleme ortaka, dobro pa ja nemam te probleme! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 zbog cega neki ljudi parkiraju zadnjom stranom auta prvo, kad za to treba mnogo vise cimanja, nego isparkirati u rikverc? plus nerviraju sve ljude oko sebe dok ih cekaju da se oni parkiraju u rikverc The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 pa da, mislim, moras da prodjes napred, pa stanes pa rikverc, pa dok ga ne uteras, em sporo em svi moraju da te cekaju dok izmanevrises The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 nadam se da mislis na obican parking, nadam se. a ako si mislio na paralelno, jbg nema ti spasa :-( There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 ne misli na paralelno. meni je mnogo lakše da se uparkiram u rikverc, sem kad su mesta onako malo zakošena, to je keva. dobro jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Ja se uvek parkiram u rikverc, 40 puta mi lakše posle da izađem, pogotovo ako je prometna ulica u pitanju. (Ne vezano da li je paralelno ili normalno parkiranje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Pa isti ti je djavo i unapred kada izlazis, ne vidis dok ti skoro cela hauba ne izadje na kolovoz, a cak je sa hatcback autima lakse u rikverc izaci jer ranije mozes da vidis. Jedini bonux je sto kad se isparkiravas unapred mozes brze da se prikljucis saobracaju tj ne moras iz dva poteza. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Mrtvi fakultet Da ja blago meni dam otkaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 паркирање ходом уназад има предност јер су маневарске способности кола тако веће. na тесним паркинзима, могуће је паркирање искључиво ходом уназад. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 parkiranje u rikverc radim iskljucivo ako ima mesta za jedan ipo automobil :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Ja nemam pojma, ali meni je parkiranje "unapred" bilo zgodno samo prvih mesec dana kad sam položio, nekako sam se tripovao da je lakše. Ali onda sam skapirao da mi nije lakše, jer kad idem u nazad mnogo imam bolju preglednost, na kraju krajeva i auto se drugačje ponaša tj. "prirodnije" se okreće da se uparkiraš, jer kad parkiraš na napred imaš taj rizik da svojom bočnom stranom zakačiš auto do tebe jer prosto auto nije savitljiv nego je "kocka" :) A ne mislim da mi treba više vremena za parkiranje na taj način nego "head on", zapravo bih rekao da mi treba isto vremena. A izlazak sa parkinga "đene-đene", mada ume da bude zgodno a i lakše se izlazi kad odma' ideš na napred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 pogotovu ako neka budala ostavi kola paralelno na sredini parkinga pa treba da se provlacis:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Брате овај Двини:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 dvini trolovski raspalio temu :) паркирање ходом уназад има предност јер су маневарске способности кола тако веће. na тесним паркинзима, могуће је паркирање искључиво ходом уназад. this. + retrovizori car. also parkiranje unazad je vrh zbog brzeg isparkiravanja (ovde ubaciti neki fuck yea strip gde se tripujes da pljackas banku ili bezis od protivnicke bande) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 ja ni ne znam da parkiram 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 ti znaci iz garaze u garazu :D:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 treba da predjem gazelu sada challenge accepted! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 ti znaci iz garaze u garazu :D:D upravo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 kako su me moshirali mater im jebem:) rekli su mi ujutru da ne jedem nista za dorucak posto ce mozda danas da me uguraju za operaciju,i tako sam propustio decju radost,i nastavio da spavam,a sad za rucak sabili mi katastrofalan slatki kupus,sa nekim zilavim mesom,smorio sam se,nit operacija nit pun stomak:> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 zađi do trovačkog kioska na ulazu u bolnaju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 slatki kupus baba, baba, jel ima nesto slatko ze jelo...ima sine, sladak kupus HEEEE jel si u klinicnkom na orl i mfh, koje odeljenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Grujane, a sta ti se desilo? Sto operacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts