VoOdoO_MaN Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 @Shoocky: Ја сам са сестром узео у Спрингфилду прошле године најобичније за 1500 дин. Била је нека распродаја (зато треба куповати са женама ). Мислим дати 5.000 дин за најобичније фармерке је мени много. Има тих распродаја увек зими, тако да чекирај или види нека ти нека девојка јави када буде било. Знам да се све распродало за 3 дана. Типа све кошуље и фармерке су биле од 1.000 до 3.000 динара. 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ma nema u tim radnjama produzenih modela, treba 36L velicina (valjda to L znaci long :D) to je problem i meni je mnogo da dam 5 soma za farmerke, ali jednostavno nema u tim "jeftinim" radnjama produzenih modela, odma' mi to i kazu...probao sam hiljadu puta obicnu 36-icu i previse je kratko i kad stojim, a ne kad sednem Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 legend,springfild,tom tailor obicne farmerke sa pristojnom cenom oko 4k... i nemam problem oko duzine, uglavnom ima pored broja farmerki i duzina nogarica... tako da se uklopi uvek Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 u marks i spenseru ima straight leg (ololo gey arm) modela koji su jos najkastomizovaniji. tipa obim x ima u duzinama y z w, obim a u duzinama b cd..ali su skupe primetio sam i zaveru u springfildu, imaju ogledala konveksna blago, pa tamo u kosulji izgleda covek vitko i izduzeno, a gajbi jadac :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 haha, jbt cime sve nece da se sluze samo da bi prodali, tuga. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 primetio sam i zaveru u springfildu, imaju ogledala konveksna blago, pa tamo u kosulji izgleda covek vitko i izduzeno, a gajbi jadac :( plus je u springfildu najveca velicina odece XXL koji zapravo to nije :( fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 pa ta fora sa ogledalima je od kada postoje prodavnice sa ogledalima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Instalirao pes2012 sutra ću otprilike ceo dan da ga pikam sa drugarima uz pivo i random grickalice \o/ Sra-nje! Pes mi se nikako ne svidja, juce sam ga probao. Fifa on the other hand, ima dosta potencijala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ha, to sa ogledalima je tako očigledno a nikada mi u životu nije palo napamet. Inače je Legend imao najobičnije farmerke koje čovek može da kupi, a naravno da nisu preskupe i mislim da su mi one trajale najduže od svih tih Springfild, Tom Tejlor, etc farmerki. Ali da kod nas ne možeš naći stvari za sebe ako nisi jedan specifični tip građe, to je definitivno tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ma nema u tim radnjama produzenih modela, treba 36L velicina (valjda to L znaci long :D) to je problem i meni je mnogo da dam 5 soma za farmerke, ali jednostavno nema u tim "jeftinim" radnjama produzenih modela, odma' mi to i kazu...probao sam hiljadu puta obicnu 36-icu i previse je kratko i kad stojim, a ne kad sednem W32 L36 iz springfilda. L je lenght, 34 je valjda standardna duzina. ja sam vise problema imao sa strukom, mnogo je zajebano naci dugacke a uske modele. outleti vanka su keva, u italiji u levi's sam takvu jaknu uzeo za 80€, hvala bogu pa ne moram da se probijam kroz suskavce ovde kod nas dok ne nadjem sta mi treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 meni je najveci bedak bio sad skoro kad sam u najku imao 1 trenerku za bedza i vrtim se po prodavnici i ne zelim nista da uzmem na sta sve ono lici :( i jel zna neko gde imaju da se kupe najobicnije farmerke, znaci ne izlizane/pederske/iCepane, i da ima produzenih modela. Bukvalno se ne secam kad sam kupio farmerke jer ne mogu nigde velicinu da nadjem ledzendu :) ja tu kupujem moje :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 pa sad meni su svi modeli dugacki a uski, a trebaju mi kratki i debeli! !1! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ledzendu :) ja tu kupujem moje :) Ja moje farmerke kupiou legendu...uopste nisu lose, a bile su prilicno jeftine...tipa hiljadu i kusur dindzi.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 hiljadu ipo kostaju kada je kraj sezone :) inace su oko 4k :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 W32 L36 iz springfilda. L je lenght, 34 je valjda standardna duzina. ja sam vise problema imao sa strukom, mnogo je zajebano naci dugacke a uske modele. e jeste, to za L i W i to za sirinu je isto zajebano naci, sto si rekao Ali inace u nasim radnjama prodaju sve neke minijaturne modele, ko da ne prodaju u Srbiji gde ima dosta velikih ljudi :D...cak i kad je XXL opet je malo. Prosle godine sam u Zari probao neku jaknu XXL i nisam mogao da je navucem preko ramena :c, a jedine prodavnice gde mogu da se nadju normalne i dovoljno velike stvari, su one najskuplje fml Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 pa ono, ti baš i nisi uobičajene građe. meni je XL u velikoj većini slučajeva taman Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 u zari su stvarno retardirane te oznake...i ja sam trazio neke jakne tamo i XL mi je bio mali The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 alfa u zari je normalno da xxl nije za velike ljude :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 http://www.itsvet.com/proizvod/asus-rt-n56u-10-100-1000-x4-ports,-wan-x1/comp_comp_router/20/393 komentari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ja sam pomocu ovog rutera svog unuka spasila a sada sam ga i ozenila. Istuširao sam se i sada idem napolje, am i doing it right, vudu? "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Tako je, samo nemoj da osusish kosu nikako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 I dok čekam bus sedim na ladnom betonu ! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Od kako je krenulo ovo hladno vreme ne izlazi mi se iz kuce :/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 samo tako nastavi aco, za 10 dina ces se pitati gde ti je bila pamet (tj. kad napunis 22 )!~ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Kad nađeš odgovor na to pitanje javi mi, da znam unapred "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts