Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Nešto je posustao ovaj pričajte, dva dana na jednoj strani topica čoveče, šta se događa, ljudi koriste poslednje lepe dane napolju? :)

Mene inače pored zgloba nešto sad boli i rame, raspad sistema, u jednom trenutku i lakat ... ko zna šta sam ja radio :)

Slušam sad ovaj "Stefa & Ja" mix, pošto su ga tamo ljudi pohvalili.

bio danas do grada posle 10 dana...isto je kao i pre 10 dana....

osim što je đilas postavio još par novih bilborda.

inače, juče sam bio u kafiću u čijoj je klonji na vodokotliću zalepljen papir sa porukom "molimo vas da ovde ne vršite veliku nuždu" :fp:

Иван је 60% само има сличан хер/бирд стајл, ал овај лик је изуо [:D]

Можда немам адекватне фотке, али ко ме зна лајв, није му добро вероватно:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Хахахаххахаха за Дулиовог лонглостбрадера : ))))))) је бо те, још је тетовиран и има трегере као прави скинс! Испрва сам помислио да није фотошон, па се вратио на претходну страну да видим јеси ли качио слику своју :) са овом фотком комотно можеш да тролујеш ортаће који те нису видели сто година, као види шта има ново : )))

Imao danas prvo predavanje kod najveceg bauka ekonomskog fakulteta u Novom Sadu, Koste Josifidisa.

Lik je prvo 2-3 minute setkao po amfiteatru i onda je prozvao 6 random ljudi i pitao ih kako se on zove i preziva. Prvih 5 nije znalo i poceo je da pizdi kako na predavanja dolazimo polupismeni i nespremni. Iako nam nije predavao nista od materije cini mi se da je lik genije i milina ga je slusati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...