Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

jel zna neko sta bi mogao da bude uzrok da komp izgubi vezu sa modemom par sekundi nakon konekcije? kad se konektuje par sekundi radi dobro i onda stane i otvara sajt par minuta. windows firewall i nod firewall su off. izvinte sto nisam otvorio novi topik, za ovo mi je trebalo puno vremena

Link to comment
Share on other sites

bojler ima termostat, i kada ga ja upalim u ponoć on se sam ugasi kad zagreje vodu (recimo oko 2). onda se do jutra, kad ja ugasim prekidač, upali još 3-4 puta jer se voda hladi od stajanja i trigeruje termostat. ukupno radi oko dva i po sata, sve u vreme jeftine tarife kada je struja četiri puta jeftinija. ta voda je onda kod mene dovoljno topla da se istuširam 3-4 puta u toku dana i da ostane za umivanje i sl.

u tvom slučaju nije, pa bi svejedno morao da dogrevaš. al opet ti je jeftinije da veliko zagrevanje odradiš noću, pa da ga opet predveče upališ na pola sata. ovako kako radiš, sa dogrevanjem, najviše struje potrošiš neposredno posle tuširanja, jer tada bojler mora dugo da radi da bi nadoknadio gubitak toplote. to se po pravilu dešava za vreme skupe struje.

i dalje ne verujem da ovo moram da pišem :D

ја трошим далеко више топле воде, изгледа. на бојлер од 80 литара ми је прикачена и кухиња, а купа се троје. једно грејање воде дневно не ферцера.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

jebote ova dvojica sto rade jutarnje budjenje na as fmu(dashko i mladja) su toliko genijalna da razmisljam da pocnem da ih nekako snimam svako jutro pa da ih preslusavam kad god ustao:)Mislim ajde sto su im fazoni u 80% slucajeva zaista smesni,nego sto im akcenat daje +10 na smeh

ako ih je neko jutros kojim slucajem slusao,izvrnuo sam se kad su pricali za velju ilica kako ima turetov sindrom i mora da psuje:))))))))))))

e odlični su.

slušam ih par minuta ujutro, odlični su.

mislim da je daško urednik ckm-a.

edit: zaboravio sam da napišem da su odlični.

Edited by prota_
Link to comment
Share on other sites

Dati im kesh da naprave josh jedno dete jer su ocigledno voljni, a natalitet nam je u kurcu.

Ali shta raditi komshiji koji ne pravi decu iako zivi u stanu od 80km2 sam i pritom redovno od 23h do 03h pushta tehno sa ekstra jakim basom?

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Link to comment
Share on other sites

sta raditi komsijama u stanu iznad cija deca CEO dan trce po stanu i prave buku kao da se u stanu iznad odrzava maraton?

Ништа, дјеца су то, нек трче

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...