dovlagsi Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 ja điram michelin crossclimate, sad im prva sezona na ovim kolima pa ću vam javiti utiske! jedino što me za sada nervira je široka šara, lako se zavuku kamenčići i čuje se cak-cak-cak, baš nervira 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 1 hour ago, Junkie said: Bar znamo koji je auto uzeo sad 😛 KOI 30 minutes ago, dovlagsi said: ja điram michelin crossclimate, sad im prva sezona na ovim kolima pa ću vam javiti utiske! jedino što me za sada nervira je široka šara, lako se zavuku kamenčići i čuje se cak-cak-cak, baš nervira Odavno sam hteo da stavim to i da se vozim bez posecivanja vuklanizacije ali uvek je nesto drugo iskrsavalo. Cini mi se to najlakse za sve nas casuale koji voze uglavnom grad i ne prelaze 50k godisnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted October 22, 2022 Popular Post Report Share Posted October 22, 2022 kad smo na temi guma, znamo kako izgleda kad na manji auto stave veće gume, ali oduvek me je zanimalo kako izgleda veći auto sa manjim 🙂 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Izgleda ko no fap t-rex 😄 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Generalno je problem sa kočnicama i diskovima da staviš manju felnu. Mora da bude baš kombinacija da su felne skroz "u minusu", plus da su šrafovi izbačeni više nego čeljusti kočnice. Inače su ludaci na tom kanalu, vredi i druge budževine pogledati: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 15 hours ago, Junkie said: Bar znamo koji je auto uzeo sad 😛 Ajd da čujem 🙂 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 VAG grupa, 2.0 turbo, SUV .. aj da ne napišem sve, ako sam u pravu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Zbog nejednakih guma ja bih rekao neki BMW. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 2 hours ago, Junkie said: VAG grupa, 2.0 turbo, SUV .. aj da ne napišem sve, ako sam u pravu 🙂 Odličan, moram da priznam, respect 🙂 Jel imaš dilemu oko proizvodjača ili do kraja znaš al nisi hteo da napišeš? Nisam očekivao da je tako lako, a stvarno mi je trebao info oko guma da bi ih naručio na vreme 😞 1 hour ago, manson said: Zbog nejednakih guma ja bih rekao neki BMW. Nije, Junkie je pogodio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Ja i dalje ne znam sta je, Tuareg, Q7? Vag grupa je malo siroko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 42 minutes ago, Highl1 said: Odličan, moram da priznam, respect 🙂 Jel imaš dilemu oko proizvodjača ili do kraja znaš al nisi hteo da napišeš? Nisam očekivao da je tako lako, a stvarno mi je trebao info oko guma da bi ih naručio na vreme 😞 Nije, Junkie je pogodio Znam tačno marka/model, ovako ostatak ekipe može još malo da se muči hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 38 minutes ago, Dule_smor said: Ja i dalje ne znam sta je, Tuareg, Q7? Vag grupa je malo siroko 😄 Nije hteo Junkie da vam otkrije do kraja 9 minutes ago, Junkie said: Znam tačno marka/model, ovako ostatak ekipe može još malo da se muči hahaha Respect, nisam znao da je tako lako proguglati. Ali za motor si mogao da omašiš, jer još jedna varijanta dolazi sa ovakvim fabričkim 20icama Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 (edited) Poslah DM! Edited October 23, 2022 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Realno niko u srbiji ne kupuje preko 2.0 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Dada, samo gastosi doktori moraju da se kurce, jebo me 3.0 V6 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 19 minutes ago, Highl1 said: Nije hteo Junkie da vam otkrije do kraja Respect, nisam znao da je tako lako proguglati. Ali za motor si mogao da omašiš, jer još jedna varijanta dolazi sa ovakvim fabričkim 20icama ako će ti biti lakše, ja čak nisam ni mislio da je SUV u prvi mah, tako da verovatno prosečnom svetu nije toliko lako nego je samo Džanki majstor poznavanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 2 hours ago, Junkie said: Realno niko u srbiji ne kupuje preko 2.0 😄 Ima, kad sam bio da biram, i gledam boje i opcije, bilo je nekoliko komada koji nisu 2.0. Al jeste problem to kasnije zavaljati Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Da nije... Porsche Macan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 2 hours ago, Dule_smor said: Dada, samo gastosi doktori moraju da se kurce, jebo me 3.0 V6 😄 Kad nisi uzeo DDR4, barem v6 onda! Just now, voodoo_ said: Da nije... Porsche Macan? Nećemo javno licitirati na forumu, nek ostane tajna (plus da mi posle neko tipuje gajbu il mi traži otkup ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Pa zna se da ni ne živiš u Srbiji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 meni su ukrali tuarega jednom 👍 nek je sa srećom! 😁 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 1 hour ago, dovlagsi said: meni su ukrali tuarega jednom 👍 nek je sa srećom! 😁 :c au Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 1 hour ago, Highl1 said: Kad nisi uzeo DDR4, barem v6 onda! realna prica, ili V6 ili i9! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Š'a god da je, bravo Pero, da ga u sreći i veselju voziš i svi drugi da kupe u istom rangu! Nemam pojma šta je ofc, guglao sam šta je VAG grupa :)) pa može da bude svašta ( Audi, Bentley, Cupra, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda and Volkswagen) ali nije Skoda, tako da sve drugo šta god da je a ujedno i SUV, ne može da omane! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Sigurno nije ni Seat 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts