Jump to content

slike forumaša

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja bih rekao da je najpouzdaniji ovaj sa stomakom i da verovatno niko ne može da mu uzme loptu. Ovaj što stoji skroz desno deluje isto kao dobar igrač i ovaj što ga je pomenuo Gruja. Ovaj lepi, što čuči, sa kosicom, deluje kao neko ko zna ali je neozbiljan, mada izgled može da vara.

edit

Ovaj skroz dole desno deluje kao da ima dobar šut.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Golman je mali debeli ciga skroz levo što stoji, alpha pogodio! :)

A najbolji igrač je bar na papiru ovaj skroz desno (pored lika sa kosicom), čak je i igrao fudbal u 4. CRO ligi (za platu omg!), ono, otišao tamo da živi i igra godinu-dve, rasan!

a bolkonski je sve omašio, recimo ovaj skroz desno što stoji je solidan i jak, ali ipak noga, mada dobar je u odbrani.

ovaj sa kosicom mogu da se kladim da je bulja,ali tu i tamo verovatno proda neku biciklicu

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ovaj sa kosicom mogu da se kladim da je bulja,ali tu i tamo verovatno proda neku biciklicu

nije, znam zašto si to napisao, nije taj tip, izgled vara :) Naprotiv, on nam je jedini u ekipi koji igra isključivo nazad, i to jako dobro radi, ne glupira se, sigurno drži loptu i sve:)znači uopšte nije u tom fazonu "jao namestio sam frizuricu idem sad da driblam dodaj vamo maaatoriii" :)

vidi ga ovaj stanko što troluje profi :D

Al ajde ipak da odgovorim!

nije turnir, igramo jednu ligu, a slika je sa prijateljske utakmice koja je odigrana povodom promocije novih dresova. Dao sam jedan, a namestio 2 komada. rezultat je bio 5:5, što znači da je tekma bila do jaja!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...