Longleyy Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 ima neko sony z3? Ortak juce uzeo, malo sam ga njakao (no homo) i izgleda prebolesno. Dizajn i materijali korisceni su ogroman plus, bas lepo lezi u ruci i vrlo je kompaktan. Displej je 5.2 inca i pri rezoluciji od 1080 x 1920 poprilicno bolesno izgleda, kada smo uporedili sa LG G3, na prvi pogled je vrlo slicna prica, iako G3 ima 1440x2560. Zvuk je neki 4 way stereo, pustio sam random prvi youtube klip i moram reci da je zvuk jako cist i "dobar", sto mi je nekako i logicno za sony, e sad koliko ti je potrebno da imas dobar cist zvuk sa zvucnika na telefonu... Znam da mi je to bio ogroman plus dok sam ko klinac cugao po ulici i parkovima :D, sada mi to izgleda kao jos jedna od "vidi sta moze moj fon" stvari a koje nemaju realnu primenu u svakodnevnim funkcijama. Jedino sto bih ja voleo da je 5.5 displej... To je ono prvi utisak posle 1 min koriscenja, ne znma st ate zanima, mogu update da bacim kada cujem utiske posle par nedelja koriscenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Jel bi mogao neko da mi napise ili preporuci kojeg operatera da izaberem izmedju VIP-a i mts-a? Interesuje me samo jacina signala i interneta. edit - reklo mi je par ljudi koji su na VIP-u da cesto nemaju dometa i da je net strasno spor. Ukoliko to nije slucaj opredelio bih se za njih ali jako malo ljudi znam koji su na toj mrezi pa mi treba malo vise misljenja :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 to zavisi od lokacije.Nisam bio na vip-u,ali sam bio na lelenoru a sad sam na lelekomu.Negde bolje radi lelenor a negde mts.Mada moje licno zapazanje je da lelenor radi bolje kad se sve sabere.Kontam da je slicno i sa vipom.Najbolje da pitas nekoga iz tvog okruzenja.. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Jel zna neko gdi ima da se uzme Moto G 2 a da ne mora da se ide u mađarsku ? :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Ortak juce uzeo, malo sam ga njakao (no homo) i izgleda prebolesno. Dizajn i materijali korisceni su ogroman plus, bas lepo lezi u ruci i vrlo je kompaktan. Displej je 5.2 inca i pri rezoluciji od 1080 x 1920 poprilicno bolesno izgleda, kada smo uporedili sa LG G3, na prvi pogled je vrlo slicna prica, iako G3 ima 1440x2560. Zvuk je neki 4 way stereo, pustio sam random prvi youtube klip i moram reci da je zvuk jako cist i "dobar", sto mi je nekako i logicno za sony, e sad koliko ti je potrebno da imas dobar cist zvuk sa zvucnika na telefonu... Znam da mi je to bio ogroman plus dok sam ko klinac cugao po ulici i parkovima :D, sada mi to izgleda kao jos jedna od "vidi sta moze moj fon" stvari a koje nemaju realnu primenu u svakodnevnim funkcijama. Jedino sto bih ja voleo da je 5.5 displej... To je ono prvi utisak posle 1 min koriscenja, ne znma st ate zanima, mogu update da bacim kada cujem utiske posle par nedelja koriscenja. hvala :) stavi i apdejt :) zanima me u sustini jel ima nelu manu, jel se primeti neki bag i generalno jel vredi tih para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 nijedan telefon ne vredi toliko. ima z3 za 415+ e Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 gde gledate te cene? ovo sto ja vidim je 700+ e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Po oglasima, a gde ti gledas? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Po prodavnicama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) :) (: Edited November 7, 2014 by Veljok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Reakcija mog kuma kad je sa N4 prešao na LG G3 (dobio na poklon): Brate, N4 je brži od ovoga. Naravno da je G3 brži na testovima i da bolje rade igre i zahtevni sajtovi, ali je interfejs, multitasking itd brži na N4. Van konteksta donekle ali valja da ostane zapisano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 e ja moram da pohvalim moto g za brzinu :) kad koristim neki drugi telefon posle g-a, dobijem nervni slom. javljam kakav je z3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Pisao sam u drugoj temi o reklmalaciji HTC M7 u Telenoru i odobren mi je M8, ali imam i opciju da doplatim 15 hiljada za iphone 6. Nikad nisam imao iPhone, kontam da ne vredi 15k vise od M8, ali me nesto vuce da uzmem iphone 6 posto mi je ovo jedinstvena prilika da ga probam za 15k. disguss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Wulfgar Posted November 7, 2014 Popular Post Report Share Posted November 7, 2014 Pisao sam u drugoj temi o reklmalaciji HTC M7 u Telenoru i odobren mi je M8, ali imam i opciju da doplatim 15 hiljada za iphone 6. Nikad nisam imao iPhone, kontam da ne vredi 15k vise od M8, ali me nesto vuce da uzmem iphone 6 posto mi je ovo jedinstvena prilika da ga probam za 15k. disguss Nema shta da se diskutuje, ako imash homoseksualnih sklonosti onda je 15k mala cena za to da putem prenosivog apple uredjaja imash mogucnost da reklamirash potencijalnim partnerima (a i ostalima u svojoj okolini) svoju seksualnu orijentaciju. A ako nisi derpej onda prosto zadrzi 15 hiljada. 9 1 Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 :D ljudi, ne biste verovali, ali ne loze se svi na neksuse 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 ali loženje na neksuse je opravdano, jer su odlične naprave, iphone je 50% hajp, 50% ok smartfon, 190% cena. 1 2 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Uzmes IPhone6, prodas ga, kupis 2x N5 i zivis srecno do kraja zivota :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Pisao sam u drugoj temi o reklmalaciji HTC M7 u Telenoru i odobren mi je M8, ali imam i opciju da doplatim 15 hiljada za iphone 6. Nikad nisam imao iPhone, kontam da ne vredi 15k vise od M8, ali me nesto vuce da uzmem iphone 6 posto mi je ovo jedinstvena prilika da ga probam za 15k. disguss nemoj biti lud Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 dajte jos neki argument, ne samo da je iphone fenseraj :D jos jedna stvar koja me vuce ka ajfonu, sem znatizelje, je i kamera koja me je kod m7 razocarala mimo toga sto je na kraju i crkla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 ipak ga uzmi Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 mogu da te vidim sa iphonetom sekiro mislim da bi ti pristajao mhm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 dajte jos neki argument, ne samo da je iphone fenseraj :D jos jedna stvar koja me vuce ka ajfonu, sem znatizelje, je i kamera koja me je kod m7 razocarala mimo toga sto je na kraju i crkla Možda ti to ništa ne znači, ali ako ćeš telefon koristiti za nešto više od zvanja, slanja poruka, provere fejsa i kačenja slika na instagram, onda će ti smetati što je to jako zatvorena platforma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Uzmi, prodaj, kupi Nexus 5 i ostane ti 250 evra. Realna pobeda Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Uzmi, prodaj, kupi Nexus 5 i ostane ti 250 evra. Realna pobeda Mudro zboriš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) Jel neksus 5 vodootporan i jel moze da se snima njim pod vodom? a? a sonijem moze! :D Edited November 7, 2014 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts