Lucky Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 mogu da ti nalepe u radnji gde kupiš tu foliju za ekran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 ja imam s1,isto sam bio skeptican oko samsunga etc. al' je stvarno dobar telefon...cak cu najverovatnije uzeti s2 za par dana xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 nemoj lepiti foliju na ekran, poružni slika do jaja i slabije reaguje na dodir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Ja sam narucio onu sa zagg.com i ni jedno od ta dva se nije desilo. Desire S je telefon, moguce je da se primeti razlika na onim S-Amoled cudovistima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 ja sam na amoled desire-u imao neku jeftinu foliju sa amazona, i najviše se videla razlika po suncu.no, poenta je da već godinu dana furam telefon bez folije i da ekran nema niti jednu ogrebotinu. ne čuvam ga nešto posebno, samo ide uvek u svoj džep (nikako u isti sa ključevima i sl.) i nisam trapav, ne ispada mi i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Meni se vidi na suncu samo otisak jednog prsta, jer dok sam lepio, bio sam dovoljno retardiran da pipnem onu lepljivu stranu :D Sreca pa je negde u cosku pa ne smeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Kao shto Ivan reche - imam Desire sa amoledom vec vishe od godinu dana, nema nijednu ogrebotinu iako sam ga nosio u dzepu ponekad i sa kljuchevima. Vrh je zashtita na ekranu kod HTC-a! Sa druge strane, Nokia N97 koja je samo 2 meseca starija od Desirea izgleda kao da je proshla dva svetska rata iako je imala isti tretman... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 fala drugari na savetima, prebacih se danas na telenor, treba za 7 dana da mi stigne potvrda pa onda uzimam fon...cimacu vas za jos neke detalje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 5, 2011 Author Report Share Posted September 5, 2011 jebote koji su smaraci ovi u telenoru i mts-u...prvo sam morao da idem u mts da mi upisu nove podatke iz licne karte da mi odobrili prenos...i kad mi je konacno stigla poruka posle 7 dana da mogu da predjem na telenor odem do njihove prodavnice da uzmem sim karticu...onaj lik mi taman prebaci kontakte sa stare sim kartice na novu (posto nemam fon sa usbom ili bluetoothom lol)...kad ono medjutim, sim card not registred...izgelda da jos nije obavljen transfer, valjda ce biti gotov za nedelju dana kad budem uzimao taj htc vise u kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 jel ovo desire s nesto pejeftinio u telenoru...vrlo dobro se secam da je sa prenesi i surfuj 500 kostao oko 35k na 2 god, sad je 28k...ako nije neka greska na sajtu do jaja, znaci imao sam srece sto nisam ranije uzeo:) http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/?eshop&do=phone_info&phone_id=342 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 hehe, mora da je peja umesao prste! btw, ove nove baterije na mobilnim ne moraju da se formiraju 12 sati i te fore:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ne moraju već jedno deceniju, dule :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 He imaju u telenoru Ferrary futrolu xD Zamisli samo koliko bi kostala da je Ferrari ^^ Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 http://store.ferrari.com/en/accessories/leather-and-bags/wallets-small-leather-goods/leather-mobile-phone-holder.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Jel telenor klik internet ka celom webu, tj mogu sa firefoxom da ga cepam...zbunjuje me ono shto kazhu samo u Telenor saobracaju kao i sve to. Chitao sam po netu, jedni kazhu da jeste samo ono shto ima u Telenoru komunikatoru da se ne naplatjaju drugi kazhu sve...tako vishe neam pojma. Uzmem Prenesi paket, i uplatim Klik...gde mogu da surufujem i jel josh uvek 64kbps brzina posle 'dozvoljenog' transfera? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ili da prosto uzmeš prenesi i surfuj paket? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 e da, za te pakete, jel net stvarno neogranicen? znaci mogu da uzmem wi-fi ruter, povezem komp preko moba i skidam filmove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Aha, izuzetno neograničen :) Ako imaš prenesi i surfuj 150, to znači da imaš valjda toliko minuta i sms-ova i imaš 150MB neograničenog neta, posle toga je isto tako "neograničen" na brzinu od 32Kbps, ako se ne varam :) Ne verujte šarenim lažama o neograničenosti... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Piše da posle tih megabajta imaš internet "smanjenom brzinom", što meni deluje ok za one koji ne bi da abuseuju kao Dule :) Odnosno ta smanjena brzina je ok za mail, chat, msn, itd (za šta ustvari koristiš i te prve megabajte "maksimalne brzine". Meni je to ok stvar, utoliko što ti ne diže račun nakon što potrošiš megabajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Nemoguce mi je da potroshim 500mb mesechno, a bash se trudim. Jedino shto moze vishe da potroshi je internet radio, mada i sa njim nisam troshio vishe od 300-400mb mesechno. Poskupljenje za 200dinara u odnosu na prethnodni paket je uzasno lopovski. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Piše da posle tih megabajta imaš internet "smanjenom brzinom", što meni deluje ok za one koji ne bi da abuseuju kao Dule :) Odnosno ta smanjena brzina je ok za mail, chat, msn, itd (za šta ustvari koristiš i te prve megabajte "maksimalne brzine". Meni je to ok stvar, utoliko što ti ne diže račun nakon što potrošiš megabajte. Pa pazi, verovatno i jeste ok "smanjena" brzina, kad i ni na standardnoj brzini nemaš mnogo veću brzinu od te smanjene jer im je ionako mreža krš :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Pa pazi, verovatno i jeste ok "smanjena" brzina, kad i ni na standardnoj brzini nemaš mnogo veću brzinu od te smanjene jer im je ionako mreža krš :) A zar nemaju sad onu novu pametnu mrežu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 sad ga i ti pretera, zwerko. meni telefon na telenorovoj 3g mreži vuče oko 1mbit (bar je toliko bilo kad sam merio ono jednom, al brzo otvara sajtove u svakom slučaju), a "besplatna" brzina je navodno 32kbit, odnosno kao da imaš 33,6 modem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2011 Author Report Share Posted October 12, 2011 jebena fantazija...odem do telenor prodavnice u sdu kazem da hocu da promenim tarifu i uzmem nov fon...provere oni proveri broj, sve je ok, promeni mi tarifu i pita koji cu fon da vidi dal ga imaju na lageru...kazem ja desire s, on kao nema frke, ima 4 komada...rekoh ok, samo do menjacnice da odem pa dolazim da pazarim...vracam se ja, lik uzeo da pretura po onim fijokama, nema fona, ta 4 su rezervisana za neku firmu, dodji u petak...koji sam baksuz jebote, NACI NEVERUEM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 sad ga i ti pretera, zwerko. meni telefon na telenorovoj 3g mreži vuče oko 1mbit (bar je toliko bilo kad sam merio ono jednom, al brzo otvara sajtove u svakom slučaju), a "besplatna" brzina je navodno 32kbit, odnosno kao da imaš 33,6 modem :) Znam da sam preterao :) Ali je realno meni mnogo veći problem nestalnost mreže nego brzina kad radi ok. Evo sad radio speed test sa posla preko 3G mreže i zaključio je da je DL 900kbit/s, a UL oko 600. I to bi bilo sve super kad bi to sve vreme radilo tako, a ne da mi se 20-30% vremena desi da uopšte ne mogu da se konektujem. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts