f4ts0 Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 iam ih mnogo, ali samo ova dva mi se uklapaju. TJ samo huawei mi je i ok, ali samsung stvarno nije za baciti. Plus prema gsm areni dual sim samsung moze da radi i sad dva sima + SD, a havajac ima ili dual sim ili sim+sd. ili ima da popizdim i odem i uzmem iphone 7 ČtfČ Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Bolje taj sa sd karticom, da može cela kolekcija stripova da ti stane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 44 minutes ago, f4ts0 said: ali ono covek se menja.... 29 minutes ago, f4ts0 said: ili ima da popizdim i odem i uzmem iphone 7 Čtf Odlične fotke pravi, znaš kako su mi dobre fotke sa letovanja u GG :DDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 16 minutes ago, traktori said: Bolje taj sa sd karticom, da može cela kolekcija stripova da ti stane. irony or not, ali 16 GB na nexusu je premalo. Uskoro ce i 32 biti premalo, treba mi sd kartica Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Samo tako Togfy, dogodine ideš na Tasos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Ja bih rekao da J7 i P10 lite nisu ista klasa uopće i uzo bih P10 lite. Na stranu što mrziš Samsung Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 kurac za samsung ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Moj stav je tu sličan, doduše nemam direktno iskustvo, ali imam tetku koja je pre 6 meseci uzela P8 Lite i mogu reći da sam oduševljen šta se dobije za novac, skroz simpatičan telefon, plus se u eksploataciji pokazao sasvim ok. Deluje mi da Samsung u tom cenovnom segmentu više para traži samo na konto brenda i svi ti J telefoni koje sam video kod ljudi su mi bili skroz bezveze. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 27 minutes ago, Zwerko said: Moj stav je tu sličan, doduše nemam direktno iskustvo, ali imam tetku koja je pre 6 meseci uzela P8 Lite i mogu reći da sam oduševljen šta se dobije za novac, skroz simpatičan telefon, plus se u eksploataciji pokazao sasvim ok. Deluje mi da Samsung u tom cenovnom segmentu više para traži samo na konto brenda i svi ti J telefoni koje sam video kod ljudi su mi bili skroz bezveze. vićooooo sipaaaaaaaaaaaaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 (edited) + veliki za Huawei P# na osnovu ličnog iskustva sa korišćenjem/otvaranjem/popravljanjem P8 Lite, Samsunga J3 i J7, i dosta "dodira" (STOPI IT) sa J5, P9 i P10 i vlasnicima istih :-) I kita za Samsung na osnovu navedenog još jedna. :-D Znači, to što Zwerko veli je tačno skroz, sad jebite ga što nije bolje složio, znam da morate, taki ste :-) Edited September 21, 2017 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 p10 lite it is then. Doduse, kupio sam u ikei externu bateriju za 15 eura, super brzo puni i dva puta puni nexusa, tako da nekako preguram radni dan (lol 2 puta se isprazni nexus za 10 sati). Sad cu selotejpom da vezem bateriju za nexus i da furam tako! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Kupi šaomi, nemoj biti gej.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 evo pune ga radnje :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Ne budi njub. To se online poručuje.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 ko storekoh, imam 250 eura vaucera za radnje, pa da tako uzmem Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Prevideh Taj deo., SrySent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Ja mogu ovo da ponudim www.ratel.rs/upload/documents/razno/Mobilna Q2 2017.pdfDok sam koristio 4g na mtsu bas prečesto sam bio nedostupan, pa sam brzo i batalio, a i baterija curi previše sa njimSent from my A0001 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 13 hours ago, f4ts0 said: ko storekoh, imam 250 eura vaucera za radnje, pa da tako uzmem prodaću ti ja iphone 6 64 GB za 250, taman tražim kupca Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 al ne primas eko cekove :D @vitja : licni utisak : vip vs mts vs telelnor Beograd - all cool Plac (okolina obrenovca) - VIP - ne radi. mts - jako jadno, moze blic da se otvori. Telenor - leti, moze da se lepo radi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
teroknor Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 23 hours ago, Zwerko said: Moj stav je tu sličan, doduše nemam direktno iskustvo, ali imam tetku koja je pre 6 meseci uzela P8 Lite i mogu reći da sam oduševljen šta se dobije za novac, skroz simpatičan telefon, plus se u eksploataciji pokazao sasvim ok. Deluje mi da Samsung u tom cenovnom segmentu više para traži samo na konto brenda i svi ti J telefoni koje sam video kod ljudi su mi bili skroz bezveze. Samsung u svakom cenovnom segmentu naplaćuje porez na ime. Sličnu stvar radi i Sony... Apple neću ni da komentarišem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Opa, znači VIP baš kida koliko mogu da vidim? Je l' njih furaš sada?Mjok i dalje sam mts, cuo sam i priču da vip pojacava singal baznih stanica sto mi bas nerealno zvuci, a i cuo sam da bustuju ove rezultate za 4G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 48 minutes ago, tortky said: Kruži ČUPRI da će SBB da kupi Lelenor, tj da je govoto sve, samo čekaju da izađu sa SAOPŠTENJEM. wow, pa to bi bila baš zanimljiva stvar, sklopili bi sve kompletno onda što sad svi i teže da urade. jesu oni već sa sbbom bili u nekom dilu oko onih paketa itd, ali ovo će biti zanimljivo videti cifru. što se pokrivenosti tiče, meni je telenor radio bolje nego vip, na vipu se događa da budem nedostupan mada moram da budem iskren u proteklih npr mesec-dva dana nisam to primetio koliko je do tad bila česta pojava, možda su nešto uradili u međuvremenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 otisao da uzmem taj p10 lite, stigao honor6x 50 eura manje, probao oba, pogledo spec./review i uzeo honor 6x Stvarno je sve super - za 238 eura je odlican telefon. Sad cekam da se updateuje na 7.0 da konacno imam app drawer I da, nikad ga ne bih odabrao pored n5 :D Zaista je potpuna steta sto je google ukinuo nexus familiju relativno jeftinih flegsipova.... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Xiaomi mi a1https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1_(5x)-8776.phpNije flagship, Al jbga...Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 52 minutes ago, f4ts0 said: otisao da uzmem taj p10 lite, stigao honor6x 50 eura manje, probao oba, pogledo spec./review i uzeo honor 6x Stvarno je sve super - za 238 eura je odlican telefon. Sad cekam da se updateuje na 7.0 da konacno imam app drawer I da, nikad ga ne bih odabrao pored n5 :D Zaista je potpuna steta sto je google ukinuo nexus familiju relativno jeftinih flegsipova.... ajd sad sa 7.0 i emui 5.0 je bukvalno stock android - definitivno ok telefon. Kamera zahteva malo podesavanja, ima dosta nekih mambo jumbova Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts