Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

iam ih mnogo, ali samo ova dva mi se uklapaju. TJ samo huawei mi je i ok, ali samsung stvarno nije za baciti. Plus prema gsm areni dual sim samsung moze da radi i sad dva sima + SD, a havajac ima ili dual sim ili sim+sd.

ili ima da popizdim i odem i uzmem iphone 7 ČtfČ

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

16 minutes ago, traktori said:

Bolje taj sa sd karticom, da može cela kolekcija stripova da ti stane.

irony or not, ali 16 GB na nexusu je premalo. Uskoro ce i 32 biti premalo, treba mi sd kartica

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Moj stav je tu sličan, doduše nemam direktno iskustvo, ali imam tetku koja je pre 6 meseci uzela P8 Lite i mogu reći da sam oduševljen šta se dobije za novac, skroz simpatičan telefon, plus se u eksploataciji pokazao sasvim ok. Deluje mi da Samsung u tom cenovnom segmentu više para traži samo na konto brenda i svi ti J telefoni koje sam video kod ljudi su mi bili skroz bezveze. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

27 minutes ago, Zwerko said:

Moj stav je tu sličan, doduše nemam direktno iskustvo, ali imam tetku koja je pre 6 meseci uzela P8 Lite i mogu reći da sam oduševljen šta se dobije za novac, skroz simpatičan telefon, plus se u eksploataciji pokazao sasvim ok. Deluje mi da Samsung u tom cenovnom segmentu više para traži samo na konto brenda i svi ti J telefoni koje sam video kod ljudi su mi bili skroz bezveze. 

vićooooo

sipaaaaaaaaaaaaj

Kxzhd9e.png

+ veliki za Huawei P# na osnovu ličnog iskustva sa korišćenjem/otvaranjem/popravljanjem P8 Lite, Samsunga J3 i J7, i dosta "dodira" (STOPI IT) sa J5, P9 i P10 i vlasnicima istih :-) I kita za Samsung na osnovu navedenog još jedna. :-D

Znači, to što Zwerko veli je tačno skroz, sad jebite ga što nije bolje složio, znam da morate, taki ste :-)

Edited by millancche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

p10 lite it is then.

Doduse, kupio sam u ikei externu bateriju za 15 eura, super brzo puni i dva puta puni nexusa, tako da nekako preguram radni dan (lol 2 puta se isprazni nexus za 10 sati). Sad cu selotejpom da vezem bateriju za nexus i da furam tako!

13 hours ago, f4ts0 said:

ko storekoh, imam 250 eura vaucera za radnje, pa da tako uzmem

prodaću ti ja iphone 6 64 GB za 250, taman tražim kupca :tf: 

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

al ne primas eko cekove :D

@vitja : licni utisak : vip vs mts vs telelnor

Beograd - all cool

Plac (okolina obrenovca) - VIP - ne radi. mts - jako jadno, moze blic da se otvori. Telenor - leti, moze da se lepo radi

23 hours ago, Zwerko said:

Samsung u svakom cenovnom segmentu naplaćuje porez na ime. Sličnu stvar radi i Sony... Apple neću ni da komentarišem. 

48 minutes ago, tortky said:

Kruži ČUPRI da će SBB da kupi Lelenor, tj da je govoto sve, samo čekaju da izađu sa SAOPŠTENJEM.

wow, pa to bi bila baš zanimljiva stvar, sklopili bi sve kompletno onda što sad svi i teže da urade. jesu oni već sa sbbom bili u nekom dilu oko onih paketa itd, ali ovo će biti zanimljivo videti cifru.

što se pokrivenosti tiče, meni je telenor radio bolje nego vip, na vipu se događa da budem nedostupan mada moram da budem iskren u proteklih npr mesec-dva dana nisam to primetio koliko je do tad bila česta pojava, možda su nešto uradili u međuvremenu.

• 2 weeks later...

otisao da uzmem taj p10 lite, stigao honor6x 50 eura manje, probao oba, pogledo spec./review i uzeo honor 6x

Stvarno je sve super - za 238 eura je odlican telefon. Sad cekam da se updateuje na 7.0 da konacno imam app drawer

I da, nikad ga ne bih odabrao pored n5 :D
Zaista je potpuna steta sto je google ukinuo nexus familiju relativno jeftinih flegsipova....

52 minutes ago, f4ts0 said:

otisao da uzmem taj p10 lite, stigao honor6x 50 eura manje, probao oba, pogledo spec./review i uzeo honor 6x

Stvarno je sve super - za 238 eura je odlican telefon. Sad cekam da se updateuje na 7.0 da konacno imam app drawer

I da, nikad ga ne bih odabrao pored n5 :D
Zaista je potpuna steta sto je google ukinuo nexus familiju relativno jeftinih flegsipova....

ajd sad sa 7.0 i emui 5.0 je bukvalno stock android - definitivno ok telefon. Kamera zahteva malo podesavanja, ima dosta nekih mambo jumbova