SpC Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Aли пази, не чује се онај звук као да је неко извукао усб.. Плус како ми никад није забо овако док га користим него само у игри? Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Aha,epa onda mozda i nije to...onda ne mogu da ti pomognem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Au jel moguce ovo ? :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 nije mi jasno što oni likovi i dalje trče po krovu kad znaju da ih ovaj ubija odozdo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Trce po sajtu u nadi da ce da defaju c4 :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 solidni fragovi, mada mi se ne sviđa što su stavili ovaj što puca u prozorčić na konzervi u nuku a ovaj izleteo i otišo po burek, realno svi imaju takve trenutke. :) Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 http://www.twitch.tv/nipgamingtv skupili oko 13500e za sad Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Svaka im cast,ne znam sta drugo da kazem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post konfuzni Posted May 24, 2014 Popular Post Report Share Posted May 24, 2014 20k za sada ! svaka cast ljudima ! posle imaju predrasude prema nama gejmerima picka im materina :) 3 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 swe najbolje e-frag timu :D 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 http://cevo.com/custom/vote/cevo-gamebanana-csgo-mapping-contest/ Ako nekog zanima moze ovde da glasa za neku mapu jer dobitnike cekaju vredne nagrade. http://www.twitch.tv/playcevo/b/538321768?t=02h54m10s Ovde je link po meni najbolje mape vredi pogledati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaM- Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 cepa li neko 1.6 jos uvek, da odigramo neki mix, smorio cs go :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Za to moraš u topicu za CS1.6 a ne CS:GO :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaM- Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 sorry :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 (edited) Sad sam tek izvalio sta ljudima pada na pamet, covek 48h igranja CS:GO-a ima skor 36-8 (tako nesto), da bi njegovi saigraci rekli da je chiter a i providno je bilo, udjem na njegov acc, kad njegov 1 saigrac mu jedini u prijateljima, sta drugo nego se bustaju...nickovi wyrek i finn... edit: kompleksasi samo rokajte minuse volim vas sve ! Edited July 28, 2014 by GeNoC1de 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Dobio si minuse zato sto glupo razmisljanje imas. 8 Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Dobio si minuse zato sto glupo razmisljanje imas. A od cega si ti dobio blazi oblik retardacije ? od tamburice ili od starwarsa sa babama ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 "oblik retardacije" .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 "oblik retardacije" .. imas ga takodje + si slinava sisica ! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Rekao sam da ti da sam odusevljen tvojim izrazima, s' obzirom koliko godina imas. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 imas ga takodje + si slinava sisica ! 1/4. Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Pocela je da smara igrica naopako. Neki kanter na koji smo se navikli jer je nov, iako nema veze s onim koji smo igrali ranije. Ima svoje fazone sa molotovom, ali gubi i neki smek sa stvarima da tipa ne mozes da busis na 98% mape. Competitive je bio zanimljiv dok nisam stigao do tog nekog ranka koji sam zeleo da dostignem. Igra ima dosta cheater-a (pricam na proverene, ne racunam one za koje ja mislim da su "cheater-i" jer su sabili mapu). Odigram jednu partiju dnevno i bukvalno mi je to to, ne vuce me da igram vise. Kapiram ljude kod nas sto se cimaju na turnirima i slicno, trude da urade nesto, da ga gaze po ceo dan, ali i sa nekim drugim ljudima koje poznajem, pa cak i neke koji igraju turnire kod nas, nije to to vise. Ovo pricam iz svoje perspektive i jos par ljudi koje poznajem, koju su se isto tako trudili oko ranka i slicnih gluposti, ili da naprave neki uspeh u igrici. Naravno da 90% ljudi ne deli moje misljenje no nema veze... mozda je i do toga sto sam poceo da zesce nubiram u poslednje vreme zbog nezainteresovanosti 2 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 l2p 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 1/4. ne moze i onako si ko vepar ! mogu ti isecem 1/4 integralne kifle ! nema burek za tebe ! :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 awwwwww kanter forum, uvek isti <3 <3 <3 <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts