Jump to content

TRIGY

The X
  • Posts

    298
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TRIGY

  1. Skace povremeno,sto? Oznacio sam deo u klipu,da si kliknuo video bi.
  2. Evo u ovom delu je stvarno objasnio odakle mu sva ova oprema
  3. ti stvarno ovo gledas ? :) Jel ti stvarno ne gledas?
  4. ostala 44 kljuca,150 po kljucu,140 ako se kupi preko 30.
  5. Imam 132 kljuca,cena 150 dinara komad.PM
  6. Tastatura je koriscena 6 meseci,ociscena je i u odlicnom je stanju. Pm za dogovor.
  7. Aha,epa onda mozda i nije to...onda ne mogu da ti pomognem :)
  8. Kabli ti se sjebo verovatno,nema veze sa igrom ja mislim.
  9. Pa nisi u pravu jer se takve ekipe vide,narocito na nasoj sceni gde svi pate od "grass is greener" sindroma.Svaka ekipa koja se trudi i igra konstantno i napravi iole solidan rezultat odmah odskoci ka vrhu,ne samom vrhu ali vrhu.Kad se takva ekipa pojavi svaki sponzor ce je uzeti.
  10. jbg,njihovo je da prodaju pricu zbog sponzora,a dal ce da ispale to ih bas i ne zanima.Ne samo njih,nego generalno sve ekipe(sto ne opravdavam).Oni su se obezbedili ako ta prica uspe i svoj posao odradili kako treba,ali ti nisi tvoj nazalost. No ovo ti je za nauk :D
  11. Ti si tu najvise pogresio jer si uopste uzeo tu ekipu,i ako je sigurno svako od njih imao neke svoje razloge,ti si morao da vidis da je ta prica prazna.Malo je ekipa i u svetu, kamo li u Srbiji koje traju duze od mesec dana,za duze i da ne pricam.
  12. add on steam:"bagersen",iskusan awp igrac pred penzijom
  13. To je samo do konfiguracije,znam par ljudi sa boljim i3 procesorom od tvog,i malo boljom grafickom imaju isto velike dropove.
  14. za taj socket mislim da nema trenutno procesora u prodaji,pogledao sam na par sajtova i nigde nisam nasao bilo kakav procesor.
  15. A sto je lik na 10:0 za njih pitao,a sta sada,pitajuci se kada je kraj?
  16. Nemoj tako henshiloka,vi bi tukli ination da si igrao, nedostajalo je tvoje iskustvo i neka tvoja motivaciona prica sa pocetka cs scene,neka iz rukava sto do sada nisi pricao :D
×
×
  • Create New...