VoOdoO_MaN Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Боли те курац Шјавке! Битно је да имаш другаре! 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 (edited) A vrh mi sto tri najveca retarda rura su se sastali u ove sate u kratkom razmaku, savke vuduman i ja, jos daki kad bi postovao nesto :D uglavnom. swag. e, da, savke buraz, nema veze vreme kada pojedes sranje, nego ako hoces da se ugojis moras imati kalorisjki suficit na dnevnoj bazi, ono ceo dan lomi narezak, leb i sranja i bice kul. Narezak je swag generalno po kalorijskoj vrednosti. Ono sto je not swag deo posta je sto sam ovde u 5:30, iz cega se izvlaci zakljucak da sam nocas prcao 0 osoba zenskog pola. Edited September 18, 2011 by Longleyy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Ono sto je not swag deo posta je sto sam ovde u 5:30, iz cega se izvlaci zakljucak da sam nocas prcao 0 osoba zenskog pola. Тешко ћеш овде онда да нађеш нешто Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Krenuo sam nešto da kucam longliju, ali nisam siguran kako sad to lepo da sročim pa se pozivam na pravo da odgovorim sutra! Elem, nije vezano za pre-swag deo, nego za ovaj deo o jeftinom gojenju, što me stvarno inetresuje, ali sutra ću bolje o tome, siguran sam. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Samo bih blejao, a ne smem Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Ne brini se vudice, ima ko ce to da radi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Ako hocu ovaj free Portal sa steam dal' to znachi da moram i da ga skinem do isteka akcije ili je dovoljno samo da ga ubacim na account? Kontam da je dovoljno samo ga addovati na account, al' bolje da proverim. Naspavao sam se, nije mi dobro, preko 10h. Mrzim kad spavam toliko. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 uopste nije swag koliko sam popio vija u podrumu(vina jelte) juce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 prespavao sam restrikciju kao car. swag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Nisam ni znao da ima nekakva restrikcija ... jel to nešto worldwide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 (edited) Mene interesuje da nije mozda absolute bio na svadbi u Zvorniku juce jer je bila neka osoba koja je dosta licila na njega a meni bio blam da mu pridjem i kazem "rur?" :D Edited September 18, 2011 by Buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Nisam ni znao da ima nekakva restrikcija ... jel to nešto worldwide? jeste, pola novog beograda :D popravljaju trafo na bežaniji, tj. sad su ga valjda već popravili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 komšo, kod nas u fensilendu nije ni bilo restrikcije, to te je neko slagao 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Prošlog vikenda je bio Zemun i severoistočni deo NBG, nisam znao šta ću sa sobom 6 sati, morao sam da čitam neku knjigu :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Isključivali samo neparnu stranu Dr Ivana Ribara jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Prošlog vikenda je bio Zemun i severoistočni deo NBG, nisam znao šta ću sa sobom 6 sati, morao sam da čitam neku knjigu :c mogao si da kašdr na imaginaciju You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Dobro smo josh i prosli sa gasenjem struje...05-12:30. E sad jedno pitanje-Zasto su se popalili alarmi na kolima kad je nestalo struje? ;) Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 (edited) Koji wtf je bio kad sam video ovog čoveka na fejsu http://www.facebook....ef=pysf&sk=wall Elem, e, da, savke buraz, nema veze vreme kada pojedes sranje, nego ako hoces da se ugojis moras imati kalorisjki suficit na dnevnoj bazi, ono ceo dan lomi narezak, leb i sranja i bice kul. Znam da u rezervu odlazi onaj uneti resto koji prelazi broj ukupnih dnevnih potreba u kalorijama, ali nekako mi je uvek bilo lolgično da ako se prežderem pred spavanje da će se to ugraditi u telo kao salo/meso jer tu energiju neću trošiti, već odmah pravac krevet. Edited September 18, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 (edited) Kad bi se bavio nekim fizičkim aktivnostima, možda bi ti se ta hrana i apsorbovala noću (dok se telo oporavlja), ovako samo prođe kroz creva i ujutru prokenjaš. Meni se to dešava kad ne vežbam, verovatno je do metabolizma Edited September 18, 2011 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Kad bi se bavio nekim fizičkim aktivnostima, možda bi ti se ta hrana i apsorbovala noću (dok se telo oporavlja), ovako samo ode u creva i ujutru prokenjaš. Meni se to dešava kad ne vežbam, verovatno je do metabolizma Pa ja vudu godinama unazad vežbam redovno, trening mi uvek bude uglavnom do granica iscrpljivanja pa i preko toga, ali koliko god vežbao i jeo, ja se samo sve više se žilavim i definišem, ali se uopšte ne gojim, ovako kad ne vežbam, a jedem puno, bar neko salo nabacim preko mesa, čisto malo popunjenije da izgledam. Izgleda da nema ništa od kvalitetnog gojenja bez dodatnih proteina. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Koji wtf je bio kad sam video ovog čoveka na fejsu http://www.facebook....ef=pysf&sk=wall Elem, Znam da u rezervu odlazi onaj uneti resto koji prelazi broj ukupnih dnevnih potreba u kalorijama, ali nekako mi je uvek bilo lolgično da ako se prežderem pred spavanje da će se to ugraditi u telo kao salo/meso jer tu energiju neću trošiti, već odmah pravac krevet. A pazi zavisi sve, generalno, ti se gojis kalorijskim suficitom a ne vremenom kada jedes. Dakle ako pojedes za ceo dan preko recimo 3k kalorija, ugojices se. Ali vise ces se ugojiti ako tih 3k kalorija rasporedis da jedes veci deo pred spavanje nego ako veci deo jedes pre podne i rano popodne. Znaci napravi kalorisjski suficit na dnevnoj bazi sa naglasenim obrokom pred spavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 ja se samo sve više se žilavim i definišem, ali se uopšte ne gojim, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 koliko god vežbao i jeo, ja se samo sve više se žilavim i definišem, ali se uopšte ne gojim pa boli tebe kurac, ja bih dao levo mudo da imam takve predispozicije. nemoj ni da se gojiš, to je ionako za muflone (čast izuzecima). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 То се мења с годинама brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 pa boli tebe kurac, ja bih dao levo mudo da imam takve predispozicije. this. nemoj ni da se gojiš i this. dvaput.То се мења с годинама Also this. U nekim godinama metabolizam uspori i ćao, a scumbag brain oće svojih 3k kalorija dnevno, "sagoreću to ko iz pičke" a 8 sati dnevno sediš u kancelariji - smrt belog čoveka jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts