Aleksandar_ Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) De Gea će biti vrhunski golman, samo kad stekne malo više samopouzdanja. Dobra tekma inače, zanimljiva.Dosta dobrih pasova, itd. Edited August 7, 2011 by mali_aca Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 JEBI!!! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 JE BI! Nani cigan odigrao savršeno :D Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Onaj 2. gol Uniteda treba da se uci u skoli. Steta sto sam gledao samo drugo poluvreme. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Koje useravanje u zivot jbt. Zao mi je samo sto nije pao gol u onoj akciji kad su ih Nani i Smoling naredjali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Onaj 2. gol Uniteda treba da se uci u skoli. Steta sto sam gledao samo drugo poluvreme. ne brini se bilo je sranje prvo poluvreme:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 rafael kapiten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 kompani nece spavati dugo.. ali realno bolji bio junajted generalno.. bice vrh sezona Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 (edited) yep, ali kontam da ce sity poceti da cepa, kada krene aguero da igra i jos ako tevez neode, i ako dovedu mc i wingera kao sto je mancini rekao da ce da urade, jos se i liverpool ojacao i to dosta u odnosu na proslu sezonu, jedino jos cekam da vidim sta ce celzi da uradi, a untd stuko 100 mil do sada, arsenal jad i beda kao i uvek sto se transfera tice :D Edited August 8, 2011 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 sitiju bi najvece pojacanje bio novi trener Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Guus ceka da napravi rapsodiju Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 taj fazon,ovaj polutrener sa formacijom 4-5-1 mi je tragikomican Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 majke mi.taj lik toliko ne ume da postavi taktiku da je bilo smesno gledati koliko su inferiorni juce bili.pored silnih bacenih para jos uvek nema plejmejkera u timu. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 kako nema?Jaja Ture stalno gajbi ispred ogledala viche "MOZES TI TO,VREDIS TE PARE!!!" Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 (edited) ja bi tu ulogu dao silvi, realno jedini ima mozak :) Edited August 8, 2011 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 He's Fat He's Bald He Likes his women old! its Wayne Rooney its Wayne Rooney hes fat hes scouse hell fukin rob your house its wayne rooney hes near hes far hell fukin steal yer car its wayne rooney hes fat hes red hell take yer gran to bed its wayne rooney he fat she's scum he's probably shagged your mum wayne rooney wayne rooney hes fat hes round he bounces up and down its wayne rooney he shot he missed he must be f **kin pissed wayne rooney wayne rooney wayne rooney is a virgin he's never used his d**k he w**ks in the shower and sleeps in his own sick he throws up to the left and he throws up to the right and he couldn't pulla bird if he tried all f*****g night Build a brothel Build a brothel Put Wayne Rooney on the Top A load of Grannies in the middle and he'll shag the fucking lot!!!!!!!! hell be coming round the mountain with a gun Cos Rooney shagged her Nanna up the bum He got himself a hooker Who knew a red nosed fucker Now fat bastard playing for the scum!!" wayne rooney is a dirty red scum wayne rooney is fat Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 (edited) Mesto - London, Emirati, sluzbene prostorije Vreme - 08. avgust 2011. Ucesnici u razgovoru: Sten Krenke (vecinski vlasnik Arsenala, fensi Amer u koznoj jashi i rejbankama, gladi brkove. Ivan Gazidis (deonicar kluba, bogata ruska glava, sa tompusom i brda prstenja na ruci, u brioni odelu). Arsen Venger (menadzer, rascupan i sa prljavim notesom u ruci, u suskavcu od pre 5 sezona, zamisljen) Gazidis: Dobro Arsene, dosta je bilo zajebancije. Situacija je krajnje ozbiljna..Navijaci su poceli ozbiljno da se bune Arsen: Razumem vas.. Gazidis: Dzabe ti razumes kad nista ne radis! Jel vidis da hoce da nas obese covece..6 godina bez trofeja, svi oce da odu, cak i onaj retos bendtner koga si pokupio na ulici..moramo da pokazemo ko smo i sta smo ove sezone! Krenke: A to ocigledno ne mozemo sa vasim mladicima, realno Arsen: Sve sto trazim je malo strpljenja, moj projekat je.. Gazidis: (ljutito): Ma kakav projekat bre, moras da kupis nekog da nas spasi! da nam vrati status, da postanemo ozbiljni. Nema veze kolko je para,, daj samo dovedi par ono bas ekstraklasa da navijaci i nopvinari vide da smo se uozbiljili. Ovako ce da kazu vidi ih ova dva stipsojnera, amer i rus, ne daju mu pare da kupuje! Krenke: Zaista, gospodine Venger, neophodna su nam ozbiljna pojacanja. Nesto sto ce u javnosti izazvati paznju, a medju protivnicima pometnju i strah! Venger: (bulji u notes): Imam ovde par imena, samo jos nisam siguran da li nam je takva investicija potrebna Gazidis: Ma covece, ustedeo si za 4 stadiona, mozemo sutra Ronalda da dovedemo ne bi osetili, daj lepo ti kazemo, za pare ne brini, samo kupuj! koga god ti padne napamet..oces sad Everton da zovemo? u dugovima su, pljunucemo im 17 za Jagielku ima da trce ko muve na govno Venger: Da, da, razmisljao sam o tome.. Gazidis: Dosta si razmisljao i zapisivao, zato molim te idi danas, evo odmah danas popodne i kupi nekog. Da se pomerimo s mrtve tacke, da krenemo u akciju, da javnost i navijaci vide da se krecemo u pravom smeru..pa ne mozemo na Koselnog i Djorua da se oslonimo Krenke: Nikako, to smo videli prosle godine Venger: U redu, u redu...mozda ste u pravu..bice kako kazete..izvadicu keca iz rukava! Gazidis: Tako je! samo reci onoj maloj iz racunovodstva da izvrsi prenos, pa da popijemo..(tiho) i molim te, nemoj da me zajebes ko zimus za onog sku, ski..kako bese Venger: Skilacija, ali nisam znao da.. Gazidis: Ma u redu, nisi znao da je rupa, mada je bio jeftin, a reko sam ti da od jeftinoce nema leba da se najedemo..al nema veze..zato sad kupi nekog mocnog, Engleza po mogucstvu! Krenke: Da nam da cvrstinu i unese svezinu! Venger: (izgubljen u notesu) Upravo jednog takvog imam na umu, ne brinite..On je nasa zvezda koja ce nas izvuci iz ove situacije.. Krenke i Gazidis: Sjajno (domundjavaju se) - el sam ti reko da ce da skapira, dovesce kejhila ili jagielku + cemo za matu da ga stisnemo i uzimamo titulu! Venger:(na vratima, papiri mu ispadaju): Gospodo, idem, sutra u novinama cete videti naslov koji ce vas obradovati! Krecemo u novu eru Gazidis: i nemoj slucajno da bude ispod 10 miliona, da kazu da opet muljas i stedis pare.. Venger: (uzurbano izlazi i uzima mobilni telefon, Ericsson 788) isto mesto, sutradan, u sobi Gazidis i Krenke. Sekretarica: evo pregleda danasnjih novina G. Gazidis, iznenadicete se Gazidis: Sjajno Tatjana, daj vamo Sun da vidim divne naslove Krenke: Gorim od iscekivanja..Sad kad je uzeo prvog, sad je gotovo sa budalama, samo zvezde kupujemo i pravimo novi Real. organizovacu doie da za tog novog prsti prodaja dresova! Gazidis: Kakvi crni dresovi, idiote, opet nas je zajebo! (uzimaju novine, belo gledaju naslov i udaraju glavom o sto) (novine ispadaju iz Gazidisovih ruku a na naslovnoj strani bljesti naslov) ARSENAL have completed a 15m deal for Southampton ace Alex Oxlade-Chamberlain http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Oxlade-Chamberlain Edited August 9, 2011 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 meh :/ moram stati u odbranu gosn wengera, gazidis mu nikad ne bi protivrecio jer ga je ovaj maltene doveo u klub :) a gazidis je juce na sastanku sa AST ako se ne varam rekao da ce ove nedelje biti pojacanje/a u odbrani. Kao sto je i wenger u par navrata rekao da ove nedelje dolazi odbrambeni. Gibo ne znam zasto mislis da nece doci odbrambeni igrac posto smo doveli krilo? nekako mi ta logika ne radi :) Ali odma da budemo jasni i meni je prekurcilo to cekanje i odugovlacenje, ali branicu odnosno biti na strani kluba, sve do subote, ako do tad ne bude nista mogu da mi se nasisaju masne kurcine! A onaj ljigavi alzirac ide u city izgleda, bilo bi divno kad bi otisao vec jednem jebem li mu mater alavu !!! evo par twiter profila koje treba ispratiti(navijaci arsenala), ako vec ne pratite: http://twitter.com/#!/timpayton http://twitter.com/#!/DarrenArsenal1 http://twitter.com/#!/MattLawExpress Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 kakav je taj klinac jel vredi neshto? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 vredi, al u kurcu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 taj fazon,ne kontam cemu te pare jebote,tj. dobice sedam milki odmah,a ostalo kroz bonuse,mislim cemu pojacanje koje ne moze odmah u startnu postavu! ko danas vredi manje od 10 milki osim klea i ninkova?:))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 to je taj igrac koji nam je falio. uzimamo titulu. Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 (edited) Velike su šanse da Snajder dođe u Man.United, klub je spreman da izdvoji 35miliona funti. Pa onda ide i intervju Snajdera Btw na na nemačkom je. Edited August 9, 2011 by mali_aca Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 (edited) edit: iako je istina :'( Edited August 9, 2011 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts