Guest Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 pa kao ovi krugovi bi trebalo da se postaraju da se to sa otvaranjem ozbiljnog mejla ne desi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 inb4 topic "Retard profili sa Plusa" Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 fb + skype, gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 dajte, darijan@gmail.com Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Teheee, svi walled garden gnomi love androidov market share Želim im da se što duže batrgaju a onda na kraju mizerno propadnu sa svojim pederskim platformama Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 šta je šek upravo hteo da kaže? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Da ne želim ništa dobro fagbooku, microsoftu i apple-u ali da je lepo da neko pritiska google da štancuje nove mogućnosti ? :) vesti sledeće nedelje - google+ ima video chat :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 google+ je od starta imao video chat, to im je jedan od glavni featuresa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 http://www.tcmagazine.com/tcm/news/misc/39594/facebook-and-skype-join-forces-offer-best-both-worlds poy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Šibnite i meni invite ako imate :D vladanjovicic)at(google.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 google+ je od starta imao video chat, to im je jedan od glavni featuresa. Da, nisam obraćao pažnju na hangouts, ovo je u stvari "me too" cludge feature MSa i FBa Pročitah danas da FB sprema html5 mobile platformu za iOS uređaje sa facebook igrama, aplikacijama i kreditima... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 fb je ocaj zivi, od chata, reklama, nacina prikazivanja fotki do trenutaka da blokira trokira sporo radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 http://www.tcmagazine.com/tcm/news/misc/39594/facebook-and-skype-join-forces-offer-best-both-worlds poy Hannah Montana fanboys Facebook and Skype today announced Hannah Montana fanboys Facebook and Skype Hannah Montana fanboys Hannah Montana ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 da, ni ja taj deo nisam razumeo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 fejsbuk je vec reagovao sa chat-om... radi dosta bolje, a sada moze i multichat (moglo je i pre, ali na tezi nacin) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 ali kad vidim ove FB-ove konferencije iz nekog sobička sa venecijanerima nekim raspalim, pitam se koliko oni zapravo imaju para, a znamo da imaju dosta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) Najjachi su mi ovi shto im smetaju reklame na fb-u, neko im daje servis za dzabe i pritom se bune shto je ostavio polje za reklamu koje pritom ja lichno ni ne primecujem. Ako ce neko zbog malo prostora na mom ekranu da zaradi milijarde, sa zadovoljstvom cu mu isto ustupiti a pritom nije napadno uopshte... Edited July 9, 2011 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 nije problem što ti pokazuju reklame nego što čitaju sve što si napisao i što su tebi napisali ne bi li bolje odabrali koje reklame da ti prikazuju. i što treba da veruješ da je to jedino što rade sa sakupljenim podacima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 nije problem što ti pokazuju reklame nego što čitaju sve što si napisao i što su tebi napisali ne bi li bolje odabrali koje reklame da ti prikazuju. i što treba da veruješ da je to jedino što rade sa sakupljenim podacima. E upravo ovo. Sto je najgore od svega to je izgleda praksa svih kompanija u jebenom univerzumu :( Prosle godine sam se zabavljao sa curom iz Zadra... Ona gmail adresa, ja gmail adresa - potpuno neutralno nazvane sa nikakvom konotacijom o nacionalnoj pripadnosti ili geografskom prisustvu. Od juna do septembra mi je google iskakao sa "have summer fun in croatia". Kako smo prekinuli veridbu i prestali da se dopisujemo - tako su prestale Croatia reklame. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 jesi isao u hrvatsku na letovanje ? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 iskljucite kolacice u web browseru, problem solved! meni to iskreno ne smeta, cak je i korisno, do tebe stizu reklame koje te vise "pogadjaju"... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 http://www.google.com/ads/preferences/view ko hoce da vidi sta je google zakljucio koja su mu interesovanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 iskljucite kolacice u web browseru, problem solved! meni to iskreno ne smeta, cak je i korisno, do tebe stizu reklame koje te vise "pogadjaju"... Ne kapiras - nisam ja posecivao nikakve sajtove vezane za bilo sta vec sam kucao poruke sa njom. To me je i smorilo. P.S - Jesam i to u Zadar :P Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) skapirao sam te ja... ne verujem da su ti sad oni citali chat, nego si jednostavno bio najaktivniji sa njom, a ona je iz Zadra. opet, ne vidim u tome nista lose, cak mi je to i veoma korisno... Edited July 9, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 nije problem u reklamama, nego je problem što su negde sačuvani podaci o nečemu što bi trebalo da je privatno, i što je odluka jedne komercijalne kompanije da li će da ih koristi za reklamiranje ili za ko zna šta. svi znamo da su kompanije koje jure profit bastioni etike :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts